Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį dezodorantą išsirinkti, kad neteptų drabužių?

QUOTE(begike @ 2006 12 18, 21:46)
Sita dalyka zinojau  bebe.gif Bet kaip issirinkti ta kuris nekenkia, nes ant visu gi raso: be alkoholio, be aliuminio ir pan.  doh.gif  Ziema stengiuos kiekviena diena nenaudot, nes maziau prakaituoju, bet kolkas nieko neradau geresnio uz paprasta Nivea  blink.gif  (siuo metu Nivea Pure) mirksiukas.gif

ash ir nivea jau ilgai naudoju ir dabar nusipirkau ta pearl, bet mane nervina, kad nivea turi toki antiperspiranta, kurio kvapas man ypatingai patinka, bet ji taip sunku rasti doh.gif taip, kad neradau shi karta niekur tai nusipirkau maza to "perlinio" smile.gif
Atsakyti
As uz nivea pure smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Damapupika @ 2006 11 10, 23:07)
sweikos, va man tai drabuziu netepa NIVEA Parl beauty  thumbup.gif

o man tas niekšas tepa drabužių pažastis gun_bandana.gif gal dėl to, kad prakaituoju... kvapas lyg nieko būtų, bet kai reikia drabužio pažastis išskalbti doh.gif
Atsakyti
man tai Herbina patys geriausi, yra ir be alkoholio, tik kvapai ne visu patinka. ax.gif
Atsakyti
Vel atsirado Amway piestukinis permatomas dezodorantas (melyna pakuote, o pats dezikas - lyg sukietintas gelis). Nezinau tikslaus pavadinimo. Panasus buvo gal pries kokius 5 metus, bet veliau dingo. Paskui liko tik rutuliniai arba balti piestukiniai, kurie palikdavo demes ant tamsiu rubu. O stai pries naujus metus vel aptikau ta pati pamegta dezika.
Siaip jau mane siutina Amway "platintojai", kurie daznai buna labai kategoriski ir be jokiu argumentu "dievina" tik savo produkcija. Bet tenka pripazinti, kad kai kurie ju produktai tikrai neblogi... Taigi, ismeginkit, tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
Jau geriau, kad dezodorantas kvepetu! As naudoju Lady Speed Stick 24/7, nezinau, cia dezodorantas ar antipespirantas, bet su juo ar be jo, visvien prakaituoju. Bet visvien savajai priemonei dedu + smile.gif
Atsakyti
naudoju lady speed stick ir as bet nesu patenkinta.niu siaip jis gerai- prakaita sulaiko,kvapas ir normaliai,bet didziausias minusas,jog tepa drabuzius.tai dabar pabandysiu adidas nusipirkti,nes kiek pasiskaitinejau tai mergaites si rurulini dezika isgyre smile.gif
Atsakyti
Juvena dezodorantas thumbup.gif tik jis man patinka, labai geras kvapas, rūbų netepa ir svarbiausia, kad jis neužkemša porų, nes pvz. nuo Niveos ilgo vartojimo man buvo prakaito liaukų uždegimas doh.gif tai nuo to laiko kokius 2 metus tik Juvena naudoju smile.gif o tas Nivea pearl tai man tokia smarvė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2007 02 25, 10:18)
Juvena dezodorantas thumbup.gif tik jis man patinka, labai geras kvapas, rūbų netepa ir svarbiausia, kad jis neužkemša porų, nes pvz. nuo Niveos ilgo vartojimo man buvo prakaito liaukų uždegimas  doh.gif  tai nuo to laiko kokius 2 metus tik Juvena naudoju smile.gif o tas Nivea pearl tai man tokia smarvė...  doh.gif

Kas cia per daiktas tas Juvena? Kur pirkti?
Atsakyti
as tai fa naudoju jau ilgokai... labai patinka... o tie su jogurtu labai lux...
Atsakyti
na bent as db naudoju fa jogurt,man jis visai gerai smile.gif o siaip naudoju driclor bet tik kaip reikia, ziema ne taip aktualu,tai laukia pavasario jis blush2.gif
bet dabar kiek pastebejau daugeliui dezodorantai nesulaiko prakaito visiskai ax.gif gal per daug demesio kreipiame blink.gif bet man vistiek lb nemalonu jei vasara pazastys sudreksta,tai naudoju driclor mirksiukas.gif bet gal atsirado dar kokiu nors priemoniu?
Atsakyti
Merginos,
Pats geriauzias dezikas tai Amway firmos mirksiukas.gif .Netepa drabuziu ir jokio prakaitelio!!!Ismeginkit ir nenoresit jokios kitos firmos..
Atsakyti