Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį dezodorantą išsirinkti, kad neteptų drabužių?

QUOTE(*leila* @ 2006 12 13, 22:01)
Kol kas geresnio uz Amway rutulini dar nenaudojau. mirksiukas.gif

Aš dabar tokį naudoju. Bet kai labiau prakaituoju, tai joks dezodorantas man nepanaikina prakaito kvapo, vistiek šiek tiek jaučiasi blush2.gif .
Atsakyti
as ir nenoriu savo sveikata rizikuot,bet ka daryt kai visokie uz 5-10lt nepadeda verysad.gif tenka rinktis Driclor doh.gif
Atsakyti
Thai...
Man laaaabai patinka.
Ir ilgam uztenka.
Taip pat patinka Dr.Nona, bet tepia drabuzius jei neisdziusta kai panauduoji. O dziusta ilgokai...
Atsakyti
geliniai netepa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 12 18, 10:56)
as ir nenoriu savo sveikata rizikuot,bet ka daryt kai visokie uz 5-10lt nepadeda  verysad.gif tenka rinktis Driclor  doh.gif

o zinot kodel antiprespirantai kurie stabdo prakaitavima yra kenksmingi sveikatai? Kaip tik neseniai MB aiskino.. ax.gif Todel kad zmogaus kune yra keletas vietu per kurias pasisalina toksinai - pazastys viena ju. Taigi naudojant prakaituoti neleidziancius preparatus tie toksinai pasilieka, ko pasekoje padideja rizika susirgti kruties veziu.. blink.gif cia vieno tyrimo rezultatas: mokslininkai bande paaiskinti kodel kruties auglys dazniausiai atsiranda netoli pazasties ir va toks sokiruojantis paaiskinimas blink.gif
Bet as ne medike, gal kazka netiksliai cia surasiau ax.gif parasiau kaip man "suprantamai" aiskino MB, grieztai uzdraudes naudot tokius dalykus.. unsure.gif Jis uz mane geriau medicinoje gaudosi blush2.gif

QUOTE(*ele* @ 2006 12 18, 17:17)

tepa. tik kitaip. dazniausiai palieka "riebalu" demes.
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 12 18, 20:33)
o zinot kodel antiprespirantai kurie stabdo prakaitavima yra kenksmingi sveikatai? Kaip tik neseniai MB aiskino..  ax.gif Todel kad zmogaus kune yra keletas vietu per kurias pasisalina toksinai - pazastys viena ju. Taigi naudojant prakaituoti neleidziancius preparatus tie toksinai pasilieka, ko pasekoje padideja rizika susirgti kruties veziu..  blink.gif cia vieno tyrimo rezultatas: mokslininkai bande paaiskinti kodel kruties auglys dazniausiai atsiranda netoli pazasties ir va toks sokiruojantis paaiskinimas  blink.gif
Bet as ne medike, gal kazka netiksliai cia surasiau  ax.gif parasiau kaip man "suprantamai" aiskino MB, grieztai uzdraudes naudot tokius dalykus..  unsure.gif  Jis uz mane geriau medicinoje gaudosi  blush2.gif
tepa. tik kitaip. dazniausiai palieka "riebalu" demes.

Sita dalyka zinojau bebe.gif Bet kaip issirinkti ta kuris nekenkia, nes ant visu gi raso: be alkoholio, be aliuminio ir pan. doh.gif Ziema stengiuos kiekviena diena nenaudot, nes maziau prakaituoju, bet kolkas nieko neradau geresnio uz paprasta Nivea blink.gif (siuo metu Nivea Pure) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*ele* @ 2006 12 18, 17:17)

Nu tikrai tepa. Gal iškart ir nesimato, bet po kurio laiko drabužiai nekaip atrodo.
Atsakyti
As savaitgaliais jei nekur neeinu tai nenaudoju dezodranto ax.gif

kiek zinau tai kreminiai/piestukiniai kenksmingi, geriausiai purskiami ax.gif
Atsakyti
Šiuo metu naudoju Fa Aloe vera thumbup.gif labai patinka thumbup.gif , ir kvapas wub.gif wub.gif
Atsakyti
O as naudoju Herbina man labi geras ir netepa rubu, nelieka pazastys baltos.
Atsakyti
Kiek isbandziau, tai veiksmingesnis "Rexona", turiu ir kremini ir purskiama.
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 12 23, 19:00)
As savaitgaliais jei nekur neeinu tai nenaudoju dezodranto  ax.gif

kiek zinau tai kreminiai/piestukiniai kenksmingi, geriausiai purskiami  ax.gif

O aš maniau atvirkščiai unsure.gif
Atsakyti