QUOTE(Medinis @ 2006 09 08, 15:13)
Nubudau. Atmerkiu akis, matau lubas. Aš jas pažįstu.
Šeštadienis...
Gerai...
Užsirūkau. Kada aš vakar grįžau???...
Čia apie senbernį ir bulves?
QUOTE(French @ 2006 10 24, 16:27)
Žinoma, kad skausmas tas pats, iŠsiskirt neiŠtekejus ar iŠsiskirt iŠtekejus, tačiau pagalvokime apie gyvenimą vėliau.
Žiauri tiesa yra ta, kad "senmergės" etiketė prilimpa kaip blogas kvapas. Galite sakyti ką norit, bet turiu gerus kasdienius pavyzdžius, kai trisdešimtkelių metelių sulaukusių žavių, emancipuotų merginų ne tik į pasimatymus nebekviečia, bet ir draugės vakarėliuose savo diedus nuo jų saugo.
O vyrų požiūris: "jeigu per tiek laiko niekam neprireikė, vadinasi su ja tikrai kažkas blogai, o aš neturiu laiko aiškintis kas". Juolabiau, kad ir laisvų diedų ne tiek daug lieka ir jei turi minimaliai moralės nelįst į svetimas šeimas - nekas belieka. O visa tai tik dėl to, kad ištikimai laukei nuo 25 iki 32, kol jis prisiruoš vesti. O juk dažniausiai neprisiruošę per kelis metus, neprisiruošia niekada ir išeina pareiškę, kad vis gi supratęs, kad ne tu jo gyvenimo moteris...
Prieš kelias dienas buvau pasimatyme, tai jaunuolis metų 34 (toks pats senbernis kaip ir aš, na tik aš pora metų jaunesnė

) išdrįso paklausti "O tai nebuvai ištekėjusi?", o veido išraiška bylojo kitu klausimu "kaži kas tau, moterie netaip?". Kadangi aš pakankamai tiesi (savo nelaimei), tai atsakiau "Na va tu su savo paskutiniaja pasija pragyvenai tris metus, ania? Tai kiek jai metų ir kodėl nevedei? A?". Tai va aš taip pat kažkieno "pradraugauta" 6+ metų pasija buvau. Reziumuojant: kad vyras vaidina porą metų metus, (o paskui išsiskiria su moteim dėl "nesutapusių charakterių") tai lyg ir norma, bet visai "neįsikerta" į elementarią matematiką. Matematika elementarioji: tuomet kai jo panai tarkim buvo 25 m. ir buvo ji pats tas ("be blogo kvapo"

), po 5 metų jie jau nesutaria ir išsiskiria. Jis vis dar pats tas ir dar ohoho tokiam jėgų žydėjime, o jo "ex" jau su blogu kvapu ir dažna (labai dažna) situacija kai gauni į kaktą klausimą "tai ko dar neištekėjusi?". Tfu, ką paklausti daugiau nėr ko? (Preliminari statistika iš gyvenimo: maždaug iš 10 pasymatymų, tik kokie 2-3 pasimatymai išvengia tokio klausimo

).
QUOTE(Apuokas @ 2006 10 24, 19:23)
Nesinori tikėti, kad žavi 30metė bus nepaviesta į vakarėlį, nes ji senmergė

Pamažu tuokiamasi vis brandesniame amžiuje ir 30m dar tikrai ne senmergė. Nebent taip jautiesi

O be to kalbos greitai sklinda ir jeigu nors vienas pažįstamas yra vakarėlyje, tai tikrai visi žinos, kad 10m gyvenai su vyru ir išsiskyrei. O be to, ant kaktos juk neparašyta ir tai, kad ,,esu mergaitė,,
Patikėk, taip jau yra
Na o dabar šiek tiek iš užvakar perskaitytos knygos "Moterys ir meilužiai":
"Jeigu moteris liko vieniša-vadinasi, ne ji taip nusprendė, o tiesiog jos niekam nereikėjo arba reikėjo tik seksui"
"Gražių moterų daug. Konkurencija didelė. Kova dėl vyrų nuožmi. Kare kaip kare."
"Moterys atsargesnės ir baikštesnės. Jos net įsimyli atsargiau, gerai viską apsvarsčiusios. Tuote kai vyras kvaišta, tetrokšdamas artumo, moteris dažnai jam nieko nejaučia, bet jau mano, kad už šio-tik trečiąkart matomo-vyro galėtų ištekėti. Stulbinamas bejausmiškumas"