Manajam santuoka, tai kaip santykiu sutvirtinimas, tipo vesiu ir niekur tu nepabegsi, o man ir taip buvo gerai, bet istekejau, jis labai norejo tuoktis ir baznycioj, o as ne, kazkaip man tai nera svarbu.. Jam santuoka zmonos pareigos: gaminti, skalbti, lyginti, tvarkytis ir ttt. O vyro pareigu nenustatyta

QUOTE(Oresta3 @ 2008 03 09, 19:36)
Manajam santuoka, tai kaip santykiu sutvirtinimas, tipo vesiu ir niekur tu nepabegsi, o man ir taip buvo gerai, bet istekejau, jis labai norejo tuoktis ir baznycioj, o as ne, kazkaip man tai nera svarbu.. Jam santuoka zmonos pareigos: gaminti, skalbti, lyginti, tvarkytis ir ttt. O vyro pareigu nenustatyta 

Tai kodėl tekėjai?

Tai jau tikrai...Kam teket, jei kazkokiam diedui tereikia namie tureti tarnaite.Ir apskritai kas cia nustate vyru ir zmonu pareigas? Ar vyrai nepajegus padeti zmonoms?

Na is kitos varpines parasysiu , apie santuoka Olandijoje , cia jei tau 20-23 metai ir tu isteki tai ziuri , kad kazkas ne taip , nes tokie JAU JAUNI . cia bent iki 25metu jie net nenori gyventi kartu , draugo 2 pusseseres , vienai 31 ( apsigyveno su draugu po 5m draugystes pries metus ) , kitai 28 ( planuoja vestuves ) ir cia daug tokiu , o kai papasakoju , kad siuo metu mano 2 drauges vienai 21 kitai 20 planuoja tuoktis, tai dauguma nustemba ,kokios jaunutes lietuvoje , tai sako kaip cia taip , ar jas vercia kas.
Tai va , tiek ziniu
O nuo saves , tai maniskis nesigasdina isgirtes ta zodi ir priima kaip normalu ateities kartu sudedamaji dalyka.
Tai va , tiek ziniu

O nuo saves , tai maniskis nesigasdina isgirtes ta zodi ir priima kaip normalu ateities kartu sudedamaji dalyka.
QUOTE(Medinis @ 2006 09 07, 08:47)
Trumpi pavyzdukai: "Kaip tau mano naujasis nagų lakas? - Nuostabus". "Kur labiau norėtum važiuoti - pas mano mamą ar prie jūros? - Gal pas tavo mamą".
Na nežinau, yra daugybė "balto melo" kuris sakomas dėl visų ramybės. Nes dažnai klausimai yra tokie, į kuriuos galima atsakyti vieninteliu būdu. - "tu mane myli? Mums gerea kartu?" ir panašiai. Sorry, dėl laiko trūkumo nesiplėsiu.
Na nežinau, yra daugybė "balto melo" kuris sakomas dėl visų ramybės. Nes dažnai klausimai yra tokie, į kuriuos galima atsakyti vieninteliu būdu. - "tu mane myli? Mums gerea kartu?" ir panašiai. Sorry, dėl laiko trūkumo nesiplėsiu.
Tokių kvailų klausimų apie nagų lakus, mano storumą, kaip tinka suknelė ir pan. neklausiu.
Į tokius klausimus kaip "ar nori važiuoti pas mano mamą" atsako atvirai, nes puikiai žino, kad ir aš į jo adekvačius klausimus atvirai atsakinėju ir kad nei pasiusiu, nei kokia žiežula patapsiu po jo atsakymų.
Klausimų, kaip "ar tu mane myli" apskritai negalima uždavinėti, tokių prisipažinimų negalima traukti. Šie žodžiai turi ateiti patys, o meilė matytis iš veiksmų. jei taip nėra, tai neverta net klausti.
Tai kaip, ar vis dar "visi vyrai nuolatos moterims meluoja"?
Atsakant į temos klausimą, MB apie santuoką yra tos pačios nuomonės kaip ir aš: tai svarbu, tačiau skubėt neverta. Iki santuokos reikia santykiams pribręsti.
QUOTE(prelude @ 2008 04 03, 14:10)
maniskiui santuoka reiskia santykiu iteisinima,dar didesne atsakomybe,jis visada teige kad vaikai turi gimti tik po santuokos..jam sako maloniau tureti zmona salia,o ne sugyventine