Įkraunama...
Įkraunama...

Nužiūrėjimas...

QUOTE(Dzinte @ 2008 09 12, 11:01)
Šią temą atsidariau tik dabar.
Kažkos nukrypimas nuo temos hihihi.gif

O jei grįžtant prie nužiūrėjimo temos. Tėvai pasakojo, kad kai gimiau iki kol sulaukiau 1-ienerių metų nuolatos rėkdavau: ir dieną ir naktį. Nežinojo, ką sumanimi daryti.
Spėjo, kad esu nužiūrėta kažkieno g.gif

Bet kai buvo mano pirmasis gimtadienis, ir ant torto uždegė žvakutę, viskas akimirksniu baigėsi.

Vat taip. Ir žinok, kas čia galėjo būti ir kaip tai įtakojo žvakutės uždegimas mirksiukas.gif

ačiū, kad sugrįžai į temą 4u.gif
mano sūnelis- labai nervinngas, dirglus, bet baisiai gražus baltas garbanius wub.gif
Sakė pašlakstyti jo myžaliukais, pdės. Nes kažkas pavydėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G.Persija: 14 rugsėjo 2008 - 13:48
QUOTE(vaižgantė @ 2008 09 14, 12:03)
Argi mes pykstamės?

Ne. drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Nezinau cia nuziurejimas ar ne, bet vaikysteje turejau ilgus, juodus, storus plaukus. Visi tik sakydavo kokie jie nuostabus... Kazkur 6 klaseje patrumpinom, nes neimanoma buvo priziureti. Nuo to laiko plaukai stojo augti.
Begant metams nusiuro, isslinko, labai riebaluojasi. Kas svarbiausia dar iki siol girdziu "kokie grazus tavo plaukai", gal delto, kad labai priziuriu. Tik kirpeja, pazystama 15 metu sako jog nusiure tikrai. Mama mano jog nuziurejo...
O as netikiu kazkaip tais dalykais.
Atsakyti
del nuziurejimu...prisipazinsiu emiau dometis tuo konkreciai siandien...kadangi tiesiog jau nebeimanoma man tiketi, kad imanoma tiek daug ale nemaloniu sutapimu...na ne tik man labiausiai mano draugui gyvenimo...kai mes ememe graugauti ir ypac gyventi kartu jam eme tiesiog ziauriai nesisekti...nuo pirmos dienos....zinoma sutapimas visiems pasitaiko sunkiu priodu bet istisos neseksmes ir ale sutapimai jau tesiasi pusantru metu....man jau nebejuokinga....nes atrodo jog kazkokia nematoma jega tyciojasi is musu...nemoku net tinkamai issireiksti...tiesiog viskas vyksta kaip tycia kad kazkas koja specialiai kaisiotu nuolatos...mano draugas iki musu draugystes turejo mergina su kuria issiskyrus jam labai pablogejo sveikata ir teko menesio laikotarpyje gultis i ligonine...kazkada po to jam teko apsilankyt pas bureja kuri ji vos pamacius ieinant pro duris pasake: vaikeli kas taves sitaip nekencia kad sitaip uzkeike? jo buvusioji kazkada buvo minejusi kad prakeiks ji...niekad netikejau....bet jau mano skeptiskumui atejo ribos...nezinau kur gauti kokiu amuletu ar yra kokie ritualai nuo uzkalbejimo,nuziurejimo ir panasiai kurie leistu mums normaliai gyvent... gal kokios statuleles ar zoleles,akmenukai padeda? esu girdejusi kad namuose i kampus druskos reikia pripilti po ziupsneli...bet jau bijau kazka daryt kad tik bedos neprisisaukciau... patarkit mamytes jei kazka zinot ar esat girdejusios.... gal kazkas zino kokia moteryte vilniuje kuri uzkerejimus nuima?
Atsakyti
[quote=pupa86,2008 09 23, 23:46]
del nuziurejimu...prisipazinsiu emiau dometis tuo konkreciai siandien...kadangi tiesiog jau nebeimanoma man tiketi, kad imanoma tiek daug ale nemaloniu sutapimu...na ne tik man labiausiai mano draugui gyvenimo...kai mes ememe graugauti ir ypac gyventi kartu jam eme tiesiog ziauriai nesisekti...nuo pirmos dienos....zinoma sutapimas visiems pasitaiko sunkiu priodu bet istisos neseksmes ir ale sutapimai jau tesiasi pusantru metu....man jau nebejuokinga....nes atrodo jog kazkokia nematoma jega tyciojasi is musu...nemoku net tinkamai issireiksti...tiesiog viskas vyksta kaip tycia kad kazkas koja specialiai kaisiotu nuolatos...mano draugas iki musu draugystes turejo mergina su kuria issiskyrus jam labai pablogejo sveikata ir teko menesio laikotarpyje gultis i ligonine...kazkada po to jam teko apsilankyt pas bureja kuri ji vos pamacius ieinant pro duris pasake: vaikeli kas taves sitaip nekencia kad sitaip uzkeike? jo buvusioji kazkada buvo minejusi kad prakeiks ji...niekad netikejau....bet jau mano skeptiskumui atejo ribos...nezinau kur gauti kokiu amuletu ar yra kokie ritualai nuo uzkalbejimo,nuziurejimo ir panasiai kurie leistu mums normaliai gyvent... gal kokios statuleles ar zoleles,akmenukai padeda? esu girdejusi kad namuose i kampus druskos reikia pripilti po ziupsneli...bet jau bijau kazka daryt kad tik bedos neprisisaukciau... patarkit mamytes jei kazka zinot ar esat girdejusios.... gal kazkas zino kokia moteryte vilniuje kuri uzkerejimus nuima?

Paziurek temoje burejos Vilniuje,ten pasirink pas kokia bureja,ir pirmyn...Nuvalymus daro per delcia,taip,kad visas menuo,bus laiko viskam.
Atsakyti
Viena moteris man pasakė kad mano dukra yra nužiūrėta ir vis dar nužiūrinėjama, ji man patarė prieš einant vakare miegot nupraust veiduka tekančiu vandeniu, stengtis nerodyti jos svetimiems žmonėms, gatvėja nusukti nuo jų, o kai pasako kad labai graži mergaitė - tai atsakyti tiems žmonėms kad vaikas kaip vaikas - tai turėtu reikšti kad aš atgal siunčiu jiems tas blogas minti.

Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2008 09 27, 19:30)
...kai pasako kad labai graži mergaitė - tai atsakyti tiems žmonėms kad vaikas kaip vaikas - tai turėtu reikšti kad aš atgal siunčiu jiems tas blogas minti.

Įdomus mąstymas. rolleyes.gif Jei kažkas pasako, kad "labai graži mergaitė", tai nereiškia, jog blogo linki. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 09 27, 20:41)
Įdomus mąstymas. rolleyes.gif  Jei kažkas pasako, kad "labai graži mergaitė", tai nereiškia, jog blogo linki. ax.gif

Gal ne visi, bet manau kad yra žmonių kurie tik sako kad graži, o giliai mintyse siunčia visai kitas mintis, gal su pavydu ar panašiai... , o dažniausiai tie žnonės būna savi kaip nekeista, o mano artimųjų tarpe žinau kad tokių yra..
Kur beišeisi su vaiku, tai visi ir puola liaupsint kokia mergaitė, kokios akys ir ...., gal to ir nereikia, nes iš tikro ji vaikas kaip vaikas
Atsakyti
to grrr (B

Ko dabar apstojot?
Ko kojelėm trypiat?
Ko mane sodinat
Blizgančion mašinon?

Aš dar padainuosiu
Jums gražių dainelių,
Jūs tik nemosuokit
Sausosiom lazdelėm.

Jūs geriau atremkit
Čia mane į sieną -
Tos lazdelės jūsų
Nežaliuos vis viena.

wub.gif
Atsakyti

kazkam sekmadieninis marazmas
Atsakyti
nreikia buti tokia grazia diena piktamm sese wub.gif
Atsakyti
na, nežinau ar tikėti ar ne, bet kartais susiduriu su tokiais dalykais, kad net ir tikėti pradedu. Turim giminaitę tokią, kuri nuo tos dienos, kai mano, tada dar būsimas vyras , supažindino mus, tiesiog nesitveria kailyje, kad tik mus įskaudintų, įžeistų, apjuodintų, nors mums į akis visada žiūri su saldžia šypsena ir nuolatiniu pataikavimu schmoll.gif Netgi bandė visokiais būdais išskirti mus, kad tik nesusituoktume g.gif Bet keisčiausia, kad dabar jau mes 10m. kartu su vyru gyvename, bet taip ir nenustoja kaišiojusi kojos mums. ji pavydi kad mes turim nuostabius vaikus, namus, dirbam, uždirbam , gražiai atrodau ir ne vienas tą pastebi:hm kad aš puikiai sutariu su anyta, o per daugiau nei 18m. ji taip ir nesugebėjo susidraugauti su ja, nors anyta labai jai padėjo.
Gal man galėtumėt paaišinti, ji ištisai prašo, gal net sakyčiau įkyriai reikalauja, kad duočiau savo vaikų foto, jei būnam bendram susiėjime, tai stengiasi nufotografuoti mus ar mūsų vaikus, paslapčia g.gif Kai paprašau kad tas foto atsiųstu mums, paaiškina kad nesigavo. kadangi vaikai maži, tai nuolat prašo tikslios gimimo datos, laiko, vietos g.gif nesuprantu.
Yra keletas labai mįslingų įvykių, kurie nutiko būtent dėl jos. na, nežinau ką daryti, ir kaip atsikratyti jos tų blogų linkėjimų, tokių a la netyčia pasakytų g.gif gal galite patarti?
Atsakyti