Įkraunama...
Įkraunama...

Nužiūrėjimas...

QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 18, 18:27)
Tokiu būdu nuimi voratinklius, kurių turi visi žmonės, o rimto nužiūrėjimo nenuimsi  schmoll.gif

Na sito as nezinau, papasakojau kiek susidurus buvau ir kas man padejo. Jus profes, jus ir spreskit kas cia ir kuom ta gydyt.
Bet stai kodel tuos voratinklius ne visi jaucia? g.gif Is mano pazistamu tik dar vienam buna kaip man, kiti pirstu prie smilkinio pasukioja biggrin.gif sako, kad issigalvoju arba isikalbu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 11 18, 22:56)
Na sito as nezinau, papasakojau kiek susidurus buvau ir kas man padejo. Jus profes, jus ir spreskit kas cia ir kuom ta gydyt.
Bet stai kodel tuos voratinklius ne visi jaucia? g.gif  Is mano pazistamu tik dar vienam buna kaip man, kiti pirstu prie smilkinio pasukioja biggrin.gif  sako, kad issigalvoju arba isikalbu doh.gif

Negali jausti to, apie ką nežinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 18, 23:34)
Negali jausti to, apie ką nežinai  biggrin.gif

Ar tikrai? Gerai jei esi suauges, supranti,kad nesergi, bet po susitikimo su tam tikrais zmonemis staiga pasidaro labai negera. Jei esi girdejes apie nuziurejimus ar kokius tai voratinklius tai gal ir sumosi, kad o gal cia tai, bet kaip su vaikais? Budama vaiku nezinojau apie jokius nuziurejimus, o bloga budavo po susidurimu su tam tikrais zmonemis g.gif (ar cia zinios is praeitu gyvenimu? biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 11 19, 13:03)
Ar tikrai? Gerai jei esi suauges, supranti,kad nesergi, bet po susitikimo su tam tikrais zmonemis staiga pasidaro labai negera. Jei esi girdejes apie nuziurejimus ar kokius tai voratinklius tai gal ir sumosi, kad o gal cia tai, bet kaip su vaikais? Budama vaiku nezinojau apie jokius nuziurejimus, o bloga budavo po susidurimu su tam tikrais zmonemis  g.gif  (ar cia zinios is praeitu gyvenimu?  biggrin.gif )

Ir kuo čia dėtas nužiūrėjimas? Jei tu su tuo žmogum jautiesi blogai, tai nereiškia, kad jis gyvena izoliuotas. Matyt, yra žmonių, kuriems su juo gerai.
Atsakyti
Vaizgante, noriu paklausti.
jei po susitikimo su zmogumi (net ir draugisko), kuriam, atrodo, tu atleides uz visas sunybes, pradeda kresti saltis, drebet rankos, kelias dienas vaikstai susierzines...ar tai jis energijos vagis, nuziuretojas koks...ar tai as, uzspaudusi nuoskaudas i kampa, isivaizduoju, kad atleidau, o po to susitikimo jos is naujo sukyla...?
kaip atlaikyti tau nemalonaus zmogaus susitikima?as tai turiu ismokti.
neziuret i akis, nekalbet, ar tiesiog nueit i baznycia ir po galais karta ir visiems laikams padet tas nuoskaudas ant altoriaus...
nebezinau jau.
sos. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dawi: 19 lapkričio 2010 - 15:49
QUOTE(dawi @ 2010 11 19, 15:48)
jei po susitikimo su zmogumi (net ir draugisko), kuriam, atrodo, tu atleides uz visas sunybes, pradeda kresti saltis, drebet rankos, kelias dienas vaikstai susierzines...ar tai jis energijos vagis, nuziuretojas koks...ar tai as, uzspaudusi nuoskaudas i kampa, isivaizduoju, kad atleidau, o po to susitikimo jos is naujo sukyla...?
neziuret i akis, nekalbet, ar tiesiog nueit i baznycia ir po galais karta ir visiems laikams padet tas nuoskaudas ant altoriaus...
nebezinau jau.
sos. wub.gif

Manau, kad tai yra tik tavo pačios problema. O kaip su tuo susitvaryti- deja, universalaus recepto nėra...
Atsakyti
QUOTE(dawi @ 2010 11 19, 17:48)
nebezinau jau.
sos. wub.gif

Tu jam neatleidai. Tik apgavai save, jog atleidi už viską, tačiau iš tiesų taip nėra.
Atsakyti
QUOTE(Chloris @ 2010 11 19, 22:19)
Tu jam neatleidai. Tik apgavai save, jog atleidi už viską, tačiau iš tiesų taip nėra.

Aciu, Chloris, aciu Vaizgante.
Problema manyje, isitikinau ne karta, bet kaip ir kiekvienas is musu kartais taip norisi pataikauti savo Ego. 4u.gif
Atsakyti
O kaip gyvunus elbeti nuo nuziurejimo? Mano suniuka giria visi kas netingi..
Atsakyti
Shuneliu ir katuku zmones neturi galios nuziureti,greiciau gali pavogti jei grazus.Na,o jeigu jau taip isitikintum,tai pabandyk pervaryti per vyrisku kelniu kleshne,nors juokingai skamba,bet taip senovej nuo vaiku nuziurejima nuimdavo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, nenoriu pasakoti placiai savo istorijos ir visu esamu problemu, taciau vyksta negeri dalykai. Su vyru susituoke puse metu, kartu esam jau 6metai. Buvo nesekmiu ir draugaujant taciau po vestuviu tarsi kas butu ivyke doh.gif isvien nesekmes, nuopoliai, bedos. Kazkas mus nuziurejo arba prakeike. Ka daryti? Dabr jau pasidare labai rimta visa tai, nes problemos tik dideja ir ju daugeja. Gal kuriai taip yra buve?
Atsakyti
QUOTE(sapniukeee @ 2011 01 18, 14:32)
Sveikos, nenoriu pasakoti placiai savo istorijos ir visu esamu problemu, taciau vyksta negeri dalykai. Su vyru susituoke puse metu, kartu esam jau 6metai. Buvo nesekmiu ir draugaujant taciau po vestuviu tarsi kas butu ivyke  doh.gif  isvien nesekmes, nuopoliai, bedos. Kazkas mus nuziurejo arba prakeike. Ka daryti? Dabr jau pasidare labai rimta visa tai, nes problemos tik dideja ir ju daugeja. Gal kuriai taip yra buve?

Priežastys dažnai būna moters galvoje...
Atsakyti