Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. Dalia Česnavičienė

Apie sia gydytoja tikrai galiu atsiliepti labai gerai. Islieka rami kritinese situacijose, kokia manau buvo mano atveju. Dare cezari, pjuvis grazus, gyja puikiai. Po operacijos prieziura taip pat labai patenkinta. Vyras atsiskaite po operacijos.
Jeigu turite galimybes, pasiimkite mokama palata, kuri kainuoja 100 lt pirmas 3paras, po to po 60lt para. Manau, kad ten ir prieziura kitokia.
Atsakyti
Pritariu daugumai nuomonių - labai šauni gydytoja. thumbup.gif O dirba ji dabar KMUK Nėštumo patologijos skyriuje. Nesitariau su ja dėl gimdymo, patekau atsitiktinai į jos palatą dėl nėštumo bėdų. Kiek žinau ir poliklinikoje nėščias konsultuoja. Tikrai labai dalykiška, santūri, juokelių neskaldo, bet šilta ir maloni - viską paaiškina, (nesupyko dėl milijono klausimų rolleyes.gif ), tikrai profesionali, išklauso visokių nusiskundimų ir nerimavimų, moka sukurti ramią atmosferą visko prisigalvojančiai nėštutei. smile.gif Pinigėlių neėmė, tai teko sukti galvą kaip atsidėkoti ir tą padėką dar paduoti biggrin.gif Nors pas mane nebuvo kažkokia labai grėsminga situacija, gimdymas ar operacija bet man paliko kuo geriausią įspūdį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doti: 08 rugsėjo 2008 - 18:15
As pati esu vilniete. Patekau pas sia gydytoja atsitiktinai, 12 sav. Salia nestumo rado man gana nemaza mioma. Issigandau, bet ji tikrai labai fajna gydytoja- liepe nesigasdinti ir viska paaiskino, kas gali buti gimdymo metu, tikriausiai reiks ruostis cezariui schmoll.gif .
LAbai noriu pas ja gimdyti. Vilniuje netgi privacioje klinikoje nebuvau sutikusi tokios kompetetingos gydytojos mirksiukas.gif .
Viena problema: KAIP SU JA REIKETU TARTIS?? AR IS ANKSTO VAZIUOTI I KAUNA IR KALBETI??? GAL KAS ZINOTE JOS KONTAKTUS???
Buciau labai dekinga.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Mane uzregistravo pas sia gydytoja echoskopijai. Nes mano vaisiui dabar itaria inksto patalogija verysad.gif Is jusu pasisakymu supratau, kad tai tikrai gera spec, bet daugelis is jusu tik gimde pas ja.

O gal kas daret pas ja echo? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Lankausi pas gyd. Cesneviciene nescios konsultacijoms ir tarsiuos pas ja gimdyti. Kaip jau mineta, profesionali ir maloni. Kai buvo siokios tokios problemos, labai kruopsciai apziurejo, palydejo pas kitus gydytojus, o pinigeliu neeme grieztai. Echo daro tikrai puikiai. Dziugu, kad yra tokiu specialistu.
Atsakyti
QUOTE(smikyte @ 2008 11 12, 16:14)
labas,gal gali parasyt kokia suma sumokejai?Kokios kainos pas sia gydytoja,nes ruosiuosi gimdyt pas ja. 4u.gif



Na aš nežinau jos kainų. Mano gimdymas buvo lengvas, be jokių komplikacijų, tik tiek, kad per šventinę dieną. Tai mes davėm 700 litų. Ar ji liko patenkinta, nežinau. 4u.gif
Atsakyti
Pries sia gydytoja as lenkiu galva ir dekoju Dievui, kad man ja atsiunte, nes ji isgelbejo man ir mano mazylei gyvybes. Man buvo staigi sunkios formos preklapsija (visa istorija neapkrausiu Jusu), o dukryte gime 31 sav. 1350 kg. Tik jos, ginek sk. personalo ir naujagimiu skyriaus personalo deka, siandien mes sveikos. 4u.gif
Atsakyti
drauge gimde, tai patys geriausi atsiliepimai, gundaus ir as ten gimdyt ax.gif

tik kazkaip nedrasu lyst i akis,

gal kas patars, kaip vyksta tas pirminis tarimasis?
paskambini i mobilu ir sakai:" as noriu pas jus gimdyt" g.gif
Atsakyti
As tai neskambinciau schmoll.gif , o uzsiregistravus ar kitap, jei butu galimybe, nueiciau pakalbeti ir tiesiog tiesiai sviesiai sakyciau noreciau pas Jus gimdyti ar butu imanoma, ar Jus sutiktumete priimti gimdyma. As sitaip tariausi tik ne su ja, o su kitu gydytoju, bet mums apsiverte viskas aukstyn kojom ir kai mane atveze nakti, as nezinojau pas ka papulsiu, man net ne tas galvoje buvo. Bet pati patyriau savo kailiu kokia ji kompetetinga, tai labai dziaugiuosi jog pas ja papuoliau.

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *neva*: 07 sausio 2009 - 23:18
As taip pat gimdžiau pas sia gydytoja. Tariausi. Paprasciausiai paskambinau ir sakau, kad noreciau pas jus gimdyti, man jus rekomendavo xxx gydytoja. Tada ji paskyre apziuros laika ir t.t. likau labai patenkinta gydytojos darbu. Labai miela, svelni.
Atsakyti
As taip pat gimdziau padedant siai gydytojai. Abu su vyru lenkiame galva pries sia gydytoja. Jos deka turime savo aukseli ax.gif Labai kompetetinga, protinga, nuosirdi, rupestinga gydytoja. Silciausi linkejimai jai 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat lankausi pas šią gydytoją, bet kai man reikės gimdyti jai bus atostogos verysad.gif Ji paminėjo, kad tokiu atvėju perduoda savo pacientes kitai gydytojai, jos pagloboja viena kitos nėštukes kai būna atostogose. Kažin kas ta kita gydytoja g.gif
Atsakyti