SuperTruper, pasiskaičiau dabar šiek tiek internete ir visur rašo labai panašiai kukurūzų burbuoles dėti į verdantį vandenį ir virti nuo 1 min. iki 5 min., priklausomai nuo to, kokio kietumo kukurūzus mėgstate...
Arba sudėti į verdantį vandenį, uždengti ir nukėlus nuo ugnies palaikyti 5 min. Galima sudėti kukurūzus į šaltą vandenį ir kai vanduo pradeda labai stipriai virti kukurūzai išvirę...
Vienur rašo vandenį prieš dedant kukurūzus pasūdyti, bet kitur rašo, kad geriau vietoje druskos įberti 1 - 2 v. š. cukraus ir 1 - 2 v. š. acto (nebūtinai) (nuo druskos burbuolės sukietėja)...
Patiekti burbuoles su citrinų sultimis ir druska, arba su sviestu ir aštriais pipirais...
Iš principo kukurūzų burbuolės per 6 val. kambario temperatūroje netenka 40% cukraus, kuris pavirsta į krakmolą, tad jas patartina laikyti šaldytuve...
o tu pabandyk sita receptuka..

burbuoles praktiskai isverda tam svieste ir gaunasi tokios sultingos.. niekaip neatspeciau kad jos keptos.. tik dar uzdek pipiriuku jei megsti, nes man siek tiek truko astrumo..