čia mano rankų darbo kraujinis skanėstas
QUOTE(daibava @ 2014 08 27, 16:13)
Jega labai norim receptelio
QUOTE(georgiana @ 2014 08 28, 15:47)
Jega labai norim receptelio
viskas labai paprasta
žarnos pirktinės (geriau lenkiškos, nes kokybė geresnė)
1 l kraujo, 0,5 kg perlinių kruopų, 0,5 kg ryžių,
lašinukų, svogūnas, mėtos, druskos
Lašinukus supjaustyti kubeliais ir pakepinti su svogūnu
ir pravėsusius sumaišyti su virtomis atvėsintomis kruopomis bei ryžiais,
dėti susmulkintas džiovintas mėtas. Į gautą masę supilti kraują ir išmaišyti,
paragauti ir jei trūksta dėti druskos. Būtina ragauti, nes kraujas,
kad išsilaikytu ilgiau yra sūdomas.
Jei kraujas nėra skystas, o gabaliukais, tai juos reikia sutraiškyti rankomis.
Gautą masę kišti į išmirkytas žarnas (palikti laisvos vietos).
Paruoštas žarnas dėti į skardą ir subadyti su šakute.
Į skardą reikia įpilti nedaug vandens.
Kepa 250-300 laipsnių orkaitėje apie valandą
Atrodo nieko nepamiršau
Kai pati darau jau automatiškai viskas darosi
Skanaus
QUOTE(daibava @ 2014 08 28, 17:05)
viskas labai paprasta
žarnos pirktinės (geriau lenkiškos, nes kokybė geresnė)
1 l kraujo, 0,5 kg perlinių kruopų, 0,5 kg ryžių,
lašinukų, svogūnas, mėtos, druskos
Lašinukus supjaustyti kubeliais ir pakepinti su svogūnu
ir pravėsusius sumaišyti su virtomis atvėsintomis kruopomis bei ryžiais,
dėti susmulkintas džiovintas mėtas. Į gautą masę supilti kraują ir išmaišyti,
paragauti ir jei trūksta dėti druskos. Būtina ragauti, nes kraujas,
kad išsilaikytu ilgiau yra sūdomas.
Jei kraujas nėra skystas, o gabaliukais, tai juos reikia sutraiškyti rankomis.
Gautą masę kišti į išmirkytas žarnas (palikti laisvos vietos).
Paruoštas žarnas dėti į skardą ir subadyti su šakute.
Į skardą reikia įpilti nedaug vandens.
Kepa 250-300 laipsnių orkaitėje apie valandą
Atrodo nieko nepamiršau
Kai pati darau jau automatiškai viskas darosi
Skanaus
žarnos pirktinės (geriau lenkiškos, nes kokybė geresnė)
1 l kraujo, 0,5 kg perlinių kruopų, 0,5 kg ryžių,
lašinukų, svogūnas, mėtos, druskos
Lašinukus supjaustyti kubeliais ir pakepinti su svogūnu
ir pravėsusius sumaišyti su virtomis atvėsintomis kruopomis bei ryžiais,
dėti susmulkintas džiovintas mėtas. Į gautą masę supilti kraują ir išmaišyti,
paragauti ir jei trūksta dėti druskos. Būtina ragauti, nes kraujas,
kad išsilaikytu ilgiau yra sūdomas.
Jei kraujas nėra skystas, o gabaliukais, tai juos reikia sutraiškyti rankomis.
Gautą masę kišti į išmirkytas žarnas (palikti laisvos vietos).
Paruoštas žarnas dėti į skardą ir subadyti su šakute.
Į skardą reikia įpilti nedaug vandens.
Kepa 250-300 laipsnių orkaitėje apie valandą
Atrodo nieko nepamiršau
Kai pati darau jau automatiškai viskas darosi
Skanaus
dekojame