QUOTE(convict @ 2011 01 30, 14:41)
Aciu visom cia pasisakiusiom kaip darote vedarus
Is antro karto ir pavyko va kaip
Susprogo dvejose vietose, bet ne daug, o ir skonis gavosi
Aciu dar karta visom



Is antro karto ir pavyko va kaip



Aciu dar karta visom

Parašysiu ir aš savo kraujinių vėdarų receptą:
Imamos storosios išvalytos ir pašalintais riebalais kiaulių storosios žarnos, merkiamos į vandenį su geroku kiekiu acto. Laikoma min. 2 val. Jei žarnos buvo sūdytos - josišplautos pamirkomos vandeny per naktį ir po to atliekam procedūra su actu.
3 litrams kraujo išsiverdame 500 g. ryžių (iki galo išvirti nereikia), kraujas pramaišomas blenderiu, sudedama mairūno, pipirų, druskos, kresniukų kas nori, ryžiai ir jei yra kukulų nuo ryžių ar kresnų - vėl pablendinam. Masė supilama į perplautas nuo acto žarnas. Neperpilti per daug. Kepama 180-200 laipsnių temp apie 1,5-2 val.
Pagal mano parašytą kiekį išeina apie 2 skardos vėdrų. Kadangi vėdarus gaminam kokia proga nors arba vėdarai yra proga

Skanaus
