Mes nuo 3-io men.naudojam kedute,bet kadangi lji pusiau gulima jau mazius nelabai noriai joje sedi,jau nori pasauli geriau matyt,taigi neuzilgo teks keist..
mano maziui tik 3sav bet man kazkaip baisu ji ten sodint

QUOTE(sandra2 @ 2007 02 03, 23:51)
Nera ko bijoti, jei nepatiks mazius parodys, o siaip tai mes nuo pirmu dienu sodinome.
QUOTE(Grifas @ 2007 01 24, 09:19)
O mes sodinam gale bet ne už vairuorojo o už keleivio sėdynės. Taip reikalui esant dar gali atsisukti į vaiką, bei vaikas tave mato ir jam ramiau.
Ir mano kedute butent ten stovi

nuo pat pirmu dienu vaziuojam autokedutej. neisivaizduoju kaip be jos.
tenka nemazai vazinet, tai super daiktas.

Na zinoma, ziurint kokia kedute, ir nuo keliu kg ir men ji skirta...juk ju visokiu buna...o manoji princese kedutej nenori sedeti...tai jei kur vaziuojam ant ranku...arba patiesiu kaldryte, nurengiu ir guli, zaidzia...kedutej gali isbuti tik 10min neilgiau...

<Mes irgi nuo 1 sav. pradėjom važiuoti su kėdute. Man atrodė, kad labai ten vaikiukui nepatogu, tai aš gydytojos paklausiau, ar tikrai jau galima ten sodinti. Ji nuramino mano baimes ir sakė viskas gerai, jos tam pritaikytos, juk ne visą dieną toj kėdutėj lėlytė praleidžia, o kelias valandas. Tai įsidrąsinom ir į maximą buvom nuvykusios. Tą kėdutę į didelį vežimą įsidėjau ir labai puikiai abi apsipirkom.
Pirmą mėnesį vežiojausi lopšį, vėliau nusipirkom autkėdutę nuo 0-9 kg, buvo labai patogu ir saugu. Sūneliui labai patikdavo tik mašina pajudėdavo ir jis imdavo snaust ir miegantį gali kur nori nusinešt nereik žadint. Dabar jau ją išaugom pirksim didesnę

aciu kad nuraminot jau 3 vaziuosim pas gyd su kedute

na ką, jau mėnuo kaip važinėjam
(kasdien po 70 km pirmyn ir atgal). Kadangi pas mus oro pagalvės yra, tai mergina sėdi už keleivio sėdynės. Ryte jokių problemų - parpia kaip meškėnas
na o atgal važiuojant visko pasitaiko
Laimė kai užmiega, kai nemiega pusę kelio dar kažkaip ištempia o po to visaip būna, kartais ir po tris kartus sustoti tenka
Labai geras daiktas - matintuvas, na toks maišelis su rankena, kurį gali čiaumoti. Pridedu sausainių ir kokias 15 min. garantuota ramybė
Kad labai paprasta nepasakyčiau, laukiu vasaros bent nurenginėti nereiks

Labai geras daiktas - matintuvas, na toks maišelis su rankena, kurį gali čiaumoti. Pridedu sausainių ir kokias 15 min. garantuota ramybė

Kad labai paprasta nepasakyčiau, laukiu vasaros bent nurenginėti nereiks
QUOTE(vassara @ 2007 02 05, 03:26)
nuo pat pirmu dienu vaziuojam autokedutej. neisivaizduoju kaip be jos.
tenka nemazai vazinet, tai super daiktas. 

mums irgi tai nepakeičiamas daiktas

Mes kėdutę įsigijome,kai dukrytei sukako 8 mėn.(labai ilgai ieskojom tinkamos)
Tikrai nepamainomas dalykas.