Maxi cosi man taip pat labai patinka, pas mus jos labai populiarios, fainas dizainas

Jei vaziuojam visa seima,tai mazius buna uz keleivio sedynes,o jei as viena tai tvirtinu ant priekines..
QUOTE(Natoske @ 2007 02 22, 17:15)
Jei vaziuojam visa seima,tai mazius buna uz keleivio sedynes,o jei as viena tai tvirtinu ant priekines..
Labas,
mes sodiname i vaikiska kedute gale ir net nerizikuojam niekad dets keds i prieki, kad butu saugiau.

Musu abi kedutes gale

mes beveik iki 3 menesiu veziojom lopsyje
taip patogiau nuvaziuoji i parka ratus issitrauki lposi uzdedi ir vaziuoji... bet mes daug nevazinejom tik i poliklinika ir pasivazinet prie miskelio,
visgi reikia pirmenybe teikti autokedutej, ten saugiau...

visgi reikia pirmenybe teikti autokedutej, ten saugiau...
as irgi zadu ja isigyti

Nera net kalbos, kad vaikas automobilyje turi buti vezamas saugiai.
Taciau mes nusprendem nepirkti kedutes, skirtos vezti vaika nuo 0-13 kg.
1) Na man, pusiau sodinti ka tik gimusi vaika, nei sis, nei tas...2) musu dukra gime rudeni, taigi ziemai atejus reikes daugiau drabuzeliu, vadinasi, vaikui keduteje vietos bus neperdaugiausia. Todel mes nusipirkome lopsini vezima, kur lopsys yra pritaikytas veziojimui automobilyje. Vaikas yra saugiai prisegtas, todel jo saugumui gresme nekyla. Taigi, issprendeme mes taip problema. Kai dukra paaugs ir mokes jau pati sedeti, be abejones, pirksime kedute!
Taciau mes nusprendem nepirkti kedutes, skirtos vezti vaika nuo 0-13 kg.
1) Na man, pusiau sodinti ka tik gimusi vaika, nei sis, nei tas...2) musu dukra gime rudeni, taigi ziemai atejus reikes daugiau drabuzeliu, vadinasi, vaikui keduteje vietos bus neperdaugiausia. Todel mes nusipirkome lopsini vezima, kur lopsys yra pritaikytas veziojimui automobilyje. Vaikas yra saugiai prisegtas, todel jo saugumui gresme nekyla. Taigi, issprendeme mes taip problema. Kai dukra paaugs ir mokes jau pati sedeti, be abejones, pirksime kedute!
Mažyli vežioju priekyje, man taip patogiau, tik jau iškyla problema pradeda su kojom magnetolą spardyti
. Mano mašinoj priekyje trys sėdynės , tai jis sėdi šalia manęs. Oro pagalvės išjungtos . Kaip reikės pripratinti gale sėdėti neįsivaizduoju

as irveziojuosi prieki nors negalima

Auto kėdutė
O jei perki "nuo pirmųjų dienų", tai ir gali sodint nuo pirmųjų dienų
Mus iš ligoninės paleido 10tą dieną po gimimo, tai namo jau gryžo kėdutėje
Papildyta:
galima, jei išjungi oro pagalves. Nors šiaip sakoma, kad gale saugiau

O jei perki "nuo pirmųjų dienų", tai ir gali sodint nuo pirmųjų dienų

Mus iš ligoninės paleido 10tą dieną po gimimo, tai namo jau gryžo kėdutėje

Papildyta:
QUOTE(fashion @ 2007 02 23, 22:10)
Ar galima vaikuti sodinti masinos priekineje sedyneje kedutej?...
galima, jei išjungi oro pagalves. Nors šiaip sakoma, kad gale saugiau

Tik kėdutėje. Niekada nerizikuočiau savo vaiko gyvybe.
Kai gimė pirma, automobilio neturėjome. O antrą jau iš ligoninės (kitą rytą po gimdymo) vežėmės kėdutėje.
Dabar laukiuosi trečio ir ieškau kėdutės-lopšiuko su fiksuojamu pagrindu - man tą kėdutę reikės dažnai segioti.
Neteisybė, kad kūdikis toje kėdutėje "sėdi" - jo tik užpakalis yra žemiau už galvą ir kojas, bet stuburui tas iš esmės nekenkia, ypač, jei važiuojama neilgai.
Iš patirties su vyresnėmis dukromis galiu pasakyti, kad kiekvienam vaikui ateina toks amžius, kai jis ima protestuoti prieš "įkalinimą" kėdutėje, ypač ilgesnėse kelionėse. Klykimas ne vieną iš mūsų draugų privertė nusileisti vaikui.
O be reikalo... Čia reikia trupučio kietumo.
Po 1-2 mėnesių maniškės susitaikė su situacijos neišvengiamumu. Dabar jos jau didelės, bet neleidžia man užvesti variklio, kol kėdučių saugos diržai neužsegti.
Kai gimė pirma, automobilio neturėjome. O antrą jau iš ligoninės (kitą rytą po gimdymo) vežėmės kėdutėje.
Dabar laukiuosi trečio ir ieškau kėdutės-lopšiuko su fiksuojamu pagrindu - man tą kėdutę reikės dažnai segioti.
Neteisybė, kad kūdikis toje kėdutėje "sėdi" - jo tik užpakalis yra žemiau už galvą ir kojas, bet stuburui tas iš esmės nekenkia, ypač, jei važiuojama neilgai.
Iš patirties su vyresnėmis dukromis galiu pasakyti, kad kiekvienam vaikui ateina toks amžius, kai jis ima protestuoti prieš "įkalinimą" kėdutėje, ypač ilgesnėse kelionėse. Klykimas ne vieną iš mūsų draugų privertė nusileisti vaikui.