QUOTE(inarazina @ 2009 03 30, 17:56)
Anksčiau makiažui valyti naudodavau tik įvairius pienelius, vienoj parduotuvėj pasiūlė pabandyti prausiklį L'OREAL Demaq' expert, tai tikrai nenusivyliau, ir puikiai nuvalo makiažą, visus nešvarumus nuo veido, ir dar akių trinti nereikia, ir užtenka tikrai ilgam 

As irgi dabar valau su Loreal Demaq expert baltu pieneliu, bet tik akis, o veida - su vynuogiu kauliuku aliejum

Papildyta:
QUOTE(Umbrella @ 2009 03 30, 18:17)
as the body shop ramuneliu makiazo valikli naudoju. smagus toks:)
As irgi sita naudojau, ilgam uzteko ir siaip patiko, tik kartais akytes pagrauzdavo

Papildyta:
QUOTE(olialiaa @ 2009 04 03, 14:03)
Tik Uriage tonikas
Makiaza valote su toniku?

O man labiausiai patiko Oriflame dvisluoksnis melynas makiazo valiklis. Labai svelnus, mano akytems labai patiko .

as siuo metu turiu Make up store putas. keistas jausmas jomis valytis makiaza. uzpurski putu, uztepi ant blakstienu palauki 10 sek ir nuvalai. neiprasta, bet nuvalo tusa

AS naudoju shiseido prausikli, juo nuplaunu visa veido makiaza, net akiu, uztai nereikia 10 priemoniu turet, uztenka vieno prausiklio

Naudoju Elizabeth Arden prausiklį ir toniką 2 in 1 normaliai odai, akių makiažo likučius nuvalau Lancome valikliu. Turiu dar Versace valomąjį pienelį, bet naudoju labai retai, tik tada, kai neturiu galimybės normaliai nusiprausti, dažniausiai kelionėse.
QUOTE(kumiko @ 2009 04 04, 19:18)
o jus kai nuvalot su pieneliu pudra ir tusa su akiu makiazo valikliu..po to prausiat su prausikliu ar kaip 

As tai visada nuvalius makiaza dar nuplaunu veiduka prausikliu, paskui seka tonikas ir kremukas
QUOTE(kumiko @ 2009 04 04, 20:18)
o jus kai nuvalot su pieneliu pudra ir tusa su akiu makiazo valikliu..po to prausiat su prausikliu ar kaip 

Visada nuplaunu paprastu vandeniu. Kosmetologė sakė, kad nuvalius veidą su pienieliu ir jo nenuplovus visi nešvarumai ir likučiai tiesiog pasilieka ant odos ir naudos beveik jokios nėra

QUOTE(Lilijana83 @ 2009 04 03, 19:49)
O man labiausiai patiko Oriflame dvisluoksnis melynas makiazo valiklis. Labai svelnus, mano akytems labai patiko . 

Pats blogiausias, kokį tik kada nors esu turėjus

Tušo visai nenuvalo, nebent su visom blakstienom reikia nugramdyt

QUOTE(kumiko @ 2009 04 04, 18:18)

Jei valau pieneliu, tai po to veidą nusivalau toniku ir dar nuprausiu vandeniu. Jei tingiu terliotis, tada prausiu prausikliu ir iškart tepu kremą

Kai orai šaltesni veidui naudoju pienelį, o to prausiklį
o kai karšta man labai patinka makiažo valymo putos, labai švariai nuvalo, net nereikia prausiklio naudoti ( nebent reikia kokio specialaus, problemai kokiai )
belieka tik toniku nusivalyti
o akytes tik - tik su specialiu akim

o kai karšta man labai patinka makiažo valymo putos, labai švariai nuvalo, net nereikia prausiklio naudoti ( nebent reikia kokio specialaus, problemai kokiai )
belieka tik toniku nusivalyti

o akytes tik - tik su specialiu akim