Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo valymas

as kaip tik su prausikliu nemegstu, suo pieneliu viens du ir nuvalei mirksiukas.gif
Atsakyti
As makiaza nuplaunu su Anos Lotan prausikliu, visiskai nesausina odeles ir gerai nuplauna visa makiaza rolleyes.gif O paskui tik toniku perbraukiu ir pasitepu kremuku 4u.gif
Atsakyti
siuo metu Nivea oxygen prausikli naudoju, siaip visada naudoju tik prasiklius, jais nuvalau visa veida ir akytes, o pieneliai, tonikai makiazo valymui ne mna, man cia laiko gaisimas smile.gif
Atsakyti
Akiu makiaza nuvalau su pieneliu,tada visa veida nuprausiu vandeniu ir medimix muiliuku(vis neprisiruosiu prausiklio suplanuoti nusipirkti:) ,tada nuvalau valomuoju kremu veida ,toniku ir pabaigai kremukas.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 04 12, 11:06)
Akiu makiaza nuvalau su pieneliu,tada visa veida nuprausiu vandeniu ir medimix muiliuku(vis neprisiruosiu prausiklio suplanuoti nusipirkti:) ,tada nuvalau valomuoju kremu veida ,toniku ir pabaigai kremukas.

ogo kiek daug unsure.gif
o kam po vandens dar kremu ir toniku valyt?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 04 14, 10:37)
ogo kiek daug  unsure.gif
o kam po vandens dar kremu  ir toniku valyt?

na,ten specialus valomasis kremas ir tonikas jau po jo irgi automatiskai eina...smile.gif nes nuprausus man viskas dar nenusiprausia,nes kai valau su kremuku,tai nusivalo dar pudra,matosi ant vateles:)
Atsakyti
As tai dabar labai patenkinta Margaritos pieneliu ir toniku poto 4u.gif man 100k geresnis uz tureta Loreal uz 35lt ar kiek ten.. biggrin.gif
Atsakyti
As turiu toki kosmetini vandeni jautriai ir pazeistai odai, Biodermos serijos. Labai geras dalykas, nei muilo nereikia, labai gerai kosmetika valo.
user posted image
Taip pat turiu tos pacios serijos veido prausikli.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 05 24, 20:44)
As turiu toki kosmetini vandeni jautriai ir pazeistai odai, Biodermos serijos. Labai geras dalykas, nei muilo nereikia, labai gerai kosmetika valo.
user posted image
Taip pat turiu tos pacios serijos veido prausikli.
user posted image

o as turejau sita valikli ir daugiau nepirksiu, man jis prastai nuvalo tusa schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Zbitka, o gal tusas waterproof? Siaip tusa gerai valo Pupa Milk therapy pienelis. Taip pat turiu visa serija: pieneli, tonika, krema.
user posted image
Tik man cia kai gavosi uzdegimas sioks toks, tai su Bioderma turejau valytis, kol praejo. Dabar vel viskas gerai, naudoju ir Pupa.
Atsakyti
tusas buvo normalus. siandie, pasiskaicius sita temuke nusipirkau tas lorealio putas- toks eliksyras vadinamas. tikrai liuks. gerai nuvale mano tusa collistar. isitikinau, kad blogai nusivalo mano akiu piestukas is maybelline. nes ryte naudojau tik tusa- tai nusivale su nauju valikliu labai gerai, po pietu naudojau ta pati tusa ir piestuka- vakare jau buvo sunkiau nuvalyti, bet vistiek geriau, negu su kitais valikliais. ir negrauzia akiu, kaip mano praeita savaite nusipirktas jautriu akiu makiazo valiklis is l'erbolario. aciu uz rekomendacijas bis.gif
Atsakyti
Dazniausiai valau Kiss my face organisku prausikliu - kuo puikiausiai ir lengviausiai viska nuvalo. Dar patinka Clinique 'take the day off' balzamas - tik noriu pereit prie naturalesniu priemoniu, tai sitas sunkiai naudojasi kol turiu ta Kiss my face prausikli. Taip pat turiu akiu makiazo valikli is Estee Lauder - geras, bet nera idealus, jei daugiau ant vatytes uzpilu ir patenka i akis, tai truputi pagrauzia....

Taip, kad visu laiku numeris vienas man yra Kiss my face priemone thumbup.gif

O siuo metu esu makiazo valymo serveteliu paieskose: Josie Maran naturalios man netiko, nes oda aplink akis degino, kitos neitin lengvai vale tusa, o trecios isvis nelabai bet ka vale....
Atsakyti