Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo valymas

QUOTE(gelyte111 @ 2010 04 11, 00:25)
o man kaip tik patys geriausi miakiazo valikliai tie vadinamieji dvieju faziu su aliejumi  thumbup.gif
as renkuosi tik naturalius tai super labai patenkinta, visai nedirgina akiu o ir nesausina odos aplink akis, kas aktualu atsiradus pirmosioms raukslelems  mirksiukas.gif

Kad gerai nuvalo,tai sutinku,bet kaip sudetinga ta alieju nuo akiu nuplauti doh.gif
Atsakyti
man makiaza gerai nuvalo paprastas alyvuogiu aliejus, nors oda ir lieka tokia riebaluota, bet per nakti gerai isigeria thumbup.gif
Atsakyti
Po ilgo laiko naudojimo pieneliu, atradau putas thumbup.gif Faberlic firmos, tik truputi kartais griauzia kai nusivalau...kokios visai negrauzia ? kokias patartumet pirkt ?
Atsakyti
Aš dabar su Himalaya pieneliu valau, jis toks labai jau tirštas, bet nuvalo gerai thumbup.gif
Pabaigus šį, manau, pirksiu kokį nors aliejuką, seniau valiau su vynuogių kauliukų aliejumi, galvoju kartot ax.gif
Atsakyti
Paskaicius nusipirkau Garnier zalia akims valyti. Pirmi ispudziai valo tikrai gerai, bet po savaites pastebejau, kad pradejo sauseti rauksletis apie akis oda, ko niekad nebuvo, niekad nereikedavo ir kremu.. sad.gif dabar kazkoks kosmaras, teks grizti prie seno ... O idomu Lumene nieks nebande? Kokie atsiliepimai? Ir ar verta pirkti Vichy?
Atsakyti
As naudoju veido pieneli is Nimfali parduotuves(bio kosmetika)
http://www.nimfali.l.......=70&lang=lt
Is pradziu atrode,kad grauzia,bet man labai patinka. 4u.gif
Atsakyti
Pats geriausias veido bei akiu valiklis yra Emma Hardie kolekcija, akiu negriauzia, nereikia atskirai pirkti veido plovikly bei akiu, viskas viename thumbup.gif
Atsakyti
Dabar naudojų pienelį, mano favorit Vichy. Tačiau norėčiau dar įsigyti ir prausiklį, mano oda mirši linkusi sausėti, bet net neįsivaizduoju kokį imti, nei karto jų nenaudojau blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, tai painiava su tom priemonen as va dabar atsirinkau valomaji pieneli is garbane.lt lorame firmos veidui ir akims, labai patenkinta. yra ir Hemz produktu maciau, tai reiks veliau pabandyti, nes girdejau geru atsiliepimu. thumbup.gif
bandziau as anksciau is drogo pirkt ir garinje, bet kai paskaiciai, jog ten tiek daug hemijos tai nelabai norejosi prie veido vel ja kist, nors kvapai man ju patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amukas @ 2010 04 22, 14:04)
Paskaicius nusipirkau Garnier zalia akims valyti. Pirmi ispudziai valo tikrai gerai, bet po savaites pastebejau, kad pradejo sauseti rauksletis apie akis oda, ko niekad nebuvo, niekad nereikedavo ir kremu.. sad.gif dabar kazkoks kosmaras, teks grizti prie seno ... O idomu Lumene nieks nebande? Kokie atsiliepimai? Ir ar verta pirkti Vichy?

Neseniai Droge nusipirkau Lumene akių makiažo valiklį, "Sensitive Touch" berods. Man nepatiko. Kažkoks kaip skystas muilas, patrini - putoja, nuvalius akis, oda lipni, tenka poto dar prausti vandeniu ir muilu. Pinigai šuniui ant uodegos g.gif Na o iš visų mano naudotų labiausiai tiko ir patiko Garnier tas žalias, gerai valo, waterproof makiažą irgi valo. Super. ax.gif
Atsakyti
Jau senokai perejau prie vandens ir muilo. Na, kartais kai tingiu muilu, tai aliejumi valau (makiaza), alieju nuplaunu siltu vandeniu. Geriausiai tinka eko alyvuogiu, nes letai geriasi. Muila perku taip pat aliejaus. Neturiu dabar rupesciu.
Atsakyti
Naudoju Pulanna sidabrinį pienelį thumbup.gif
Atsakyti