Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo valymas

As akim naudoju Nivea valikli, poto jei yra pudra, skaistalai ir t.t valau su Euverin pieneliu ir tada likucius su toniku dar Eucerin.. 4u.gif bet seip gera toki patarima turiu: visada valiau su vatos diskeliu tarkim su pieneliu, o kosmetologe patare ir seip esu girdejus ir macius, kad pieneli tepa kaip krema, su pirstu pagalvelem svelniai pamakaluoja, lyg krema noredamos istrint ir tada su vatos diskeliu nuvalo arba nuplauna vandeniu.. man buvo nepriimtina kazkaip ranku mozot, bet siandien galvoju: ai pabandysiu karta.. ir patiko tas dalykas, nzn gal cia tik sutapimas, bet taip nuvalius, automatiskai veidukas buvo netoks sudirgintas, neraudonas ir t.t 4u.gif nes su vatos diskeliu tik greit nuime pienelio likucius.. bigsmile.gif tai jauciu taip ir valysiu thumbup.gif ir dar, reikia pieneli, tonika ir t.t tept/valyt pagal masazo linijas veido.. tada oda ilgiau isliks stangri ir sveikesne, neistampyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 25, 16:54)
As akim naudoju Nivea valikli, poto jei yra pudra, skaistalai ir t.t valau su Euverin pieneliu ir tada likucius su toniku dar Eucerin.. 4u.gif bet seip gera toki patarima turiu: visada valiau su vatos diskeliu tarkim su pieneliu, o kosmetologe patare ir seip esu girdejus ir macius, kad pieneli tepa kaip krema, su pirstu pagalvelem svelniai pamakaluoja, lyg krema noredamos istrint

Aš jau senokai žinau, kad pieneliu geriau pirma rankom tept mirksiukas.gif
Geriau daug šitaip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 25, 19:40)
Aš jau senokai žinau, kad pieneliu geriau pirma rankom tept  mirksiukas.gif
Geriau daug šitaip  thumbup.gif

As irgi visada pieneli su rankom patepu ant veido,o paskui vandeniu plaunu smile.gif
Atsakyti
Nu va, norejau naujiena pasakyt, o pasirodziau kaip visiska atsilikele doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
http://tv.delfi.lt/video/emLEyf1B/
Atsakyti
Nusipirkau nivea visage cleansing milk rozini buteliuka. Ir esu labai labai patenkinta smile.gif dabar kaip tik maximoj nuolaidos,tai sumokejau gal 14lt uz buteliuka wub.gif nuvalo puikiai,nesausina,o ir oda taip kvepia mm user posted image
Atsakyti
Akiu makiazui nuvalyti dabar naudoju paprasta Margaritos tonika su alavijais ir nuvalo ne prasciau nei geras akiu makiazo valiklis,ir tusa,ir seselius-viska,tik skirtumas tas,kad net jei biski i aki patenka,nei kiek negrauzia thumbup.gif
Atsakyti
..o as jau treti metai valau su mikropluosto audinukais skirtais makiazo valymui..ir tusa nuima ir siaip pravercia labai kelioneje arba kai nera salygu veido nuprausti..tereikia ji sudrekinti ir viskas smile.gif o mano pacios veido oda tokia poriebe ir spuogeliu budavo...ir nebeleidziu litu ant visokiu valikliu..dziaugiuosi ir kitom rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 28, 21:05)
Akiu makiazui nuvalyti dabar naudoju paprasta Margaritos tonika su alavijais ir nuvalo ne prasciau nei geras akiu makiazo valiklis,ir tusa,ir seselius-viska,tik skirtumas tas,kad net jei biski i aki patenka,nei kiek negrauzia thumbup.gif

Bet kad toniko funkcija ne tokia visiškai g.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 04 25, 20:07)
As irgi visada pieneli su rankom patepu ant veido,o paskui vandeniu plaunu smile.gif

Reikes isbandyti!

I tema,tai dabar pradejau Rasos rozini pieneli naudoti,labai gerai nuvalo,tikrai malonus. Manau,kartosiu.
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 05 07, 14:25)
Bet kad toniko funkcija ne tokia visiškai  g.gif

Man jis kaip tonikas nalabai kazkaip,o dabar isvis ant odos nieko netepu,tai sugalvojau kitaip panaudoti,tai nenusivyliau,nes geriau nei akiu makiazo valiklis valo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nylia @ 2010 05 07, 12:32)
..o as jau treti metai valau su mikropluosto audinukais skirtais makiazo valymui..ir tusa nuima ir siaip pravercia labai kelioneje arba kai nera salygu veido nuprausti..tereikia ji sudrekinti ir viskas smile.gif o mano pacios veido oda tokia poriebe ir spuogeliu budavo...ir nebeleidziu litu ant visokiu valikliu..dziaugiuosi ir kitom rekomenduoju  thumbup.gif

sutinku, nieko geriaunerasi, kaip audinukas, ji turiu neseniai, bet negaliu atsidziaugt, super dalykelis thumbup.gif
Atsakyti