QUOTE (Vanesa @ 2004 09 30, 11:26) |
Pasiziurejau specialiai del jusu.Tos putos anti-age ir skirtos nuo 30metu.Atleiskit suklydau,galvojau,kad zymiai vyresnems moterims skirtos. Be to labai ilgai uztenka siu putu,isspaudi nedaug kaip pastos ir jau veidas visas putoja. http://www.boots.com...r=000&imageid=1 |
Ai ne ,as ne sitas turejau omeny. As tas naujai kur va tik atsirado, tokioj pakuotej, kaip plauku putos, kad buna (nu tokioj a la gelezinej

QUOTE (abc @ 2004 09 27, 20:48) | ||||
Labai patiko sios firmos produkcija,tik jau nebeturiu konsultantes,is kurios pirkdavau.Noreciau dar jos isigyt. |
Jei tu Kaune, galiu duoti koordinates kur yra tos produkcijos. Bet siaip as einu pas kosmetologe kuri su ta kosmetika ir dar keliom dirba. Tai ji man parenka butent katruos kremukus pirkti. Nes as viena kart kai nusipirkau savo nuoziura is tos "Mirra Liuks", tai jokio ypatingo efekto nebuvo. Buvo kremas kaip kremas. O dabar va naudoju tik jos rekomenduojamus, tai pati savim groziuosi

QUOTE (Agne @ 2004 09 28, 00:15) |
Mirra liuks- kieno cia kosmetika? ![]() |
Rusiska, tiesiai is Maskvos. Is pradziu as irgi ziurejau itariai

QUOTE (Fea @ 2004 09 30, 10:31) |
Ai ne ,as ne sitas turejau omeny. As tas naujai kur va tik atsirado, tokioj pakuotej, kaip plauku putos, kad buna (nu tokioj a la gelezinej ![]() |
Tai tos problematiskai odai Pure Zone putos.
Ar sitos?Jei ne sitos butinai noreciau suzinoti,kas ten per naujos putos
http://www.lorealpar.....9230E77B2E39}
Niu sito psl neatidaro kazko....bet speju, kad ne sitos. Ne Pure Zone. Nes jos melynam ipakavime, ane? O tos naujosios - roziniam. Kazkaip ieskojau interntete, bet neradau

Tai reiskia ir as nemaciau to naujo rozinio buteliuko.
Mano veidui tai nelabai patinka, kai ji prausiu- labai isauseja...
Jis labiau linkes i pieneli bei tonika

Jis labiau linkes i pieneli bei tonika

KAD VEIDO ODA LABAI NEISSAUSETU,ISKART MAKIAZA VALAU SU PIENELIU,O PASKUI PRAUSIU SU GELIU,O PASKUI JEI VEIDUKAS REIKALAUJA DAR TONIZUOJU

nu cia paskaiciau, kad nebutinas tonikas ir lyginamas su pieneliu...
taigi tonikas tonizuoja, jis butinas - nuprausus veida vandeniu, vanduo sausina, o tonikas atstato odos ph...
na pvz issimaudzius ezere nera is karto staigaus poreikio teptis veida kremu, kaip nusiprausus su is ciaupo...
nu cia taip kosmetologe aiskino, kad toniku reikia tepti ar pieneliu prausiat, ar prausikliu...
tik pvz sausai odai tonikas gal biski drekina, o riebiai buna su alkoholiu ir sutraukia poras ar valo inkstirus....

taigi tonikas tonizuoja, jis butinas - nuprausus veida vandeniu, vanduo sausina, o tonikas atstato odos ph...
na pvz issimaudzius ezere nera is karto staigaus poreikio teptis veida kremu, kaip nusiprausus su is ciaupo...
nu cia taip kosmetologe aiskino, kad toniku reikia tepti ar pieneliu prausiat, ar prausikliu...
tik pvz sausai odai tonikas gal biski drekina, o riebiai buna su alkoholiu ir sutraukia poras ar valo inkstirus....
o kurie pwz riebei odai labiausiai tiktu?
bet siulikit tik ne su kosminem kainom

QUOTE(lydema @ 2005 05 11, 19:05)
Aš naudoju avono clearskin serijos skystį nuo inkštirų, man jis

Kaina ir nesikandžioja, kai būna nuolaida tai kainuoja 12,9 kartais net 9,9. be nuolaidos atrodo 19,9
mano oda riebi bet kai nusiprausiu išsausėja, tai poto visada pasitepu tuo skysčių ir būna švelnus veidelis.