QUOTE (Bureja @ 2004 09 30, 08:51) |
ash jokiu toniku, pieneliu nenaudoju, man geriausia prie mone paprastas vaikishkas muilas "Tindi". Man patogiau, ir maziau pinigu kainuoja ![]() |
Bet paskui patepi kremu? Nes turetu labai jau traukt oda nuo muilo

veido odai muilas labai kenkia. kol jauna esi, tai ir naudoji ypac jegu oda riebesne, bet veliau taip susigadinsi oda, kad niekas nebepades, net netradicines medicinos atstovai kategoriskai pries muila veido odai. jau geriau tada naudok koki vaikiska pausikli. nors as istiesu manau, kad daiktus reikia naudoti pagal paskirti.
QUOTE (Fea @ 2004 09 30, 06:49) |
Bet paskui patepi kremu? Nes turetu labai jau traukt oda nuo muilo ![]() |
jo tepu kremu, nes tikrai traukia ...
mano oda labai sausa nuo pat mazens
a tai ka man tada naudot, pieneliu labai nemegstu, nes jais nusivalius, vistiek jauciuisi neshvari
ka patartumet, koki naudot

QUOTE (Bureja @ 2004 09 30, 10:29) |
a tai ka man tada naudot, pieneliu labai nemegstu, nes jais nusivalius, vistiek jauciuisi neshvari ![]() |
Nu tai tu po pienelio dar prausikliu prauskis. Kaip as kad darau. Is karto svarumo ir gaivumo pojutis atsiranda

QUOTE (Bureja @ 2004 09 30, 09:29) |
a tai ka man tada naudot, pieneliu labai nemegstu, nes jais nusivalius, vistiek jauciuisi neshvari ![]() |
Mano mama turi ir sausa oda,tai naudoja is L“Oreal ruzavoje tuteleje prausimosi putas,jos kremo pavidalo.Tai visada man sako,kad po jo nusiprausus nebereikia jokio kremo teptis.Zinoma ji tepasi.
QUOTE (Vanesa @ 2004 09 30, 10:45) |
Mano mama turi ir sausa oda,tai naudoja is L“Oreal ruzavoje tuteleje prausimosi putas,jos kremo pavidalo.Tai visada man sako,kad po jo nusiprausus nebereikia jokio kremo teptis.Zinoma ji tepasi. |
O cia gal tos naujos, kur neseniai tipo pasirode?
Nu taip, ale putos (tokios kaip plauku visai
) pasirode kazkokios neseniai....su tuo naujuoju kremu, kur daba visur reklamuoja.