Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd.Čigrijienė

Sveikos.
Norėčiau sužinoti daugiau nuomonių apie gyd.Čigrijienę. Ji dirba MGN.
Esu kartą pas ją buvusi, bet iš vieno karto sunku spręsti. Gal padėtumėte...? ax.gif
SM radau info tik apie jos anytą, kuri Kauno klinokose dirba (ar dirbo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzzile: 07 rugsėjo 2006 - 09:38
Nu nejaugi, neteko su ja susidurti...? unsure.gif
Labai laukiu atsiliepimų....
Atsakyti
teko susidurti smile.gif as pas ja lankydavausi dar nebudama nescia, man labai patiko sita gydytoja - labai rupestinga, viska apziuri, isklauso. Pas kita gydytoja persirasiau, kai pastojau, tik del to, kad Cigrijiene tuo metu buvo isejusi ilgu atostogu. Siaip jei kam ka siulyciau is Mazylio, tai Cigrijiene ir Kapustiene smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke @ 2006 09 08, 09:44)
teko susidurti smile.gif as pas ja lankydavausi dar nebudama nescia, man labai patiko sita gydytoja - labai rupestinga, viska apziuri, isklauso. Pas kita gydytoja persirasiau, kai pastojau, tik del to, kad Cigrijiene tuo metu buvo isejusi ilgu atostogu. Siaip jei kam ka siulyciau is Mazylio, tai Cigrijiene ir Kapustiene smile.gif

nu pagaliau sulaukiau ... ir džiugu, kad geros nuomonės thumbup.gif .
Ačiū labai 4u.gif Man palengvėjo... tongue.gif
Pas Kopūstienę taip pat buvau, irgi patiko, tik jau eilės pas ją dabar kilometrinės.... doh.gif Aš jau nesulaukusi nuomonių užsirašiau pas Čigrijienę, tai matau, kad nesuklydau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzzile: 08 rugsėjo 2006 - 08:57
Aš lankausi pas Čigrijienę irgi.
Patekau visai atsitiktinai. Ir matyt nesuklydau. Labai patiko. Labai maloni, rūpestinga, per pirmą apsilankymą apžiūrėjo, tyrimų paėmė, krūvą popieriukų išrašė kitiems tyrimams.
Sakyčiau esu patenkinta. Ir tikiuosi, kad ir toliau viskas bus taip pat gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

as irgi lankausi pas Čigriejienę. Man ji irgi labai maloni ir rūpestinga pasirodė smile.gif per pirmą nėštumą pas Martinkienę vaikščiojau, tai nelabai patiko man ji, labai nuotaikos žmogus.
Atsakyti
QUOTE(zirzzile @ 2006 09 07, 10:37)
Sveikos.
  Norėčiau sužinoti daugiau nuomonių apie gyd.Čigrijienę. Ji dirba MGN.
Esu kartą pas ją buvusi, bet iš vieno karto sunku spręsti.  Gal padėtumėte...? ax.gif
SM radau info tik apie jos anytą, kuri Kauno klinokose dirba (ar dirbo).

QUOTE(zirzzile @ 2006 09 08, 08:36)
Nu nejaugi, neteko su ja susidurti...?  unsure.gif
Labai laukiu atsiliepimų....

taip, lankiausi pas ją - nuostabus žmogus, puiki gydytoja, labai maloni.
Pastoviai kas trys savaitės kartoja visus tyrimus, kas man pvz. labai patiko, nes pas kitas gydytojas turi prašyti, kad išrašytų lapelius tyrimam.
Puikiai pataikei mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis, as taip pat lankausi pas gyd. Cigrijiene. Man ji taip pat patinka kaip gydytoja. Rupestinga, visada geros nuotaikos, maloni. Kaip tik tokia gydytoja, kokios reikia pirmakart besilaukianciai mamytei. thumbup.gif Labai dziaugiuosi, kad pas ja uzsirasiau, nes i Mazylio poliklinika ejau "aklai" nepazinodama nei vieno gydytojo. Teko bendrauti su gyd. Kapustinskiene - irgi labai faina.
Atsakyti
Nu va kaip gerai, kad pataikiau thumbup.gif aš pas ją irgi aklai papuoliau kažkada, o kai pastojau surizikavau lankytis. Buvau dar tik kartą, bet nenusivyliau. Matau kad neapsirikau..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzzile @ 2006 10 05, 14:49)
Nu va kaip gerai, kad pataikiau thumbup.gif  aš pas ją irgi aklai papuoliau kažkada, o kai pastojau surizikavau lankytis. Buvau dar tik kartą, bet nenusivyliau. Matau kad  neapsirikau..... biggrin.gif

tikrai neapsirikai mirksiukas.gif būsi geroj priežiūroj. O pataikei geru laiku dar ir todėl, kad dėl nelaimės šeimoje, ji ilgai nedirbo unsure.gif
Smagu, kad po tokių gyvenimo smūgių, ji moka būti tokia gera. O va jos anyta - kuri yra dabar seimo narė - kaip tik, labai griežta ir stačiokiška cool.gif
Atsakyti
Mane irgi visa nestumo laika priziurejo ir gimdyma prieme Jurate Cigrejiene. Labai dziaugiausi pas ja pakliuvusi thumbup.gif Tikrai labai rupestinga ir maloni.
Atsakyti
Pas ją atsitiktinai gimdžiau... iš anksto su niekuo nesitariau. Ji man darė operaciją. Tiek ją ir temačiau. Malonu girdėt gerus atsiliepimus. Aš galiu pasakyt tiek, kad esu labai patenkinta rezultatu, randas labai gražus ir puikiai sugijo, matosi, kad viskas labai kruopščiai padaryta. O dėl to, kas po to buvo ar nebuvo užėję pasiteiraut, kaip man sekasi, mažiausiai sukau galvą. Svarbiausia, kad kūdikių personalas superinis thumbup.gif.
Atsakyti