As pas gyd J.Cigriejiene lygiai pries menesi savo vaikuti gimdziau, o pries tai dar gulejau del problemu Mazylyje. Esu be galo patenkinta gydytojos prieziura tiek pries gimdyma, tiek per, tiek po!!!!! Begu is Kalnieciu moteru konsultacijos pas ja prisirasyti. Smagu kai nejauti streso eiti pas ginekologa.
)))) Labai puiki gydytoja ir labai siltas zmogus!!!!

Aš nėštumo pabaigoje lankiausi pas Jūratę Čigrijienę. Maloni, siunčia tyrimams... Tačiau buvo keletas nesusipratimų - kai paskirtu laiku gydytoja neatėjo, o manęs niekas neperspėjo, kad jos nebus tada (2 kartus). Bet gal čia seselių klaida...
Gimdžiau ne pas ją.
Gimdžiau ne pas ją.
QUOTE(Kirkė @ 2006 10 05, 14:16)
Labutis, as taip pat lankausi pas gyd. Cigrijiene. Man ji taip pat patinka kaip gydytoja. Rupestinga, visada geros nuotaikos, maloni. Kaip tik tokia gydytoja, kokios reikia pirmakart besilaukianciai mamytei.
Labai dziaugiuosi, kad pas ja uzsirasiau, nes i Mazylio poliklinika ejau "aklai" nepazinodama nei vieno gydytojo. Teko bendrauti su gyd. Kapustinskiene - irgi labai faina.

Labutis, ji pati sauniause gyd.koke as zinau.as pas ja gimdziau.Ji labai sauni rupestinga,svelni.labai rupinasi ir po gimdymo.dar ten labai fainos gyd.tai Rimaitiene,Indriliene

na va, lankysiuos ir as pas sia gydytoja, prieisiu pas ja dar tik uz poros savaiteliu, bet manau verta palaukti

Tik vakar grįžau po gimdymo, buvau susitarus su šia gydytoja ir galiu tik labai žemai galvą lenkti jai, kad turiu mažą puikią dukrytę, rūpinosi, lankė kasdien

QUOTE(liutuke.m @ 2007 04 28, 14:09)
Tik vakar grįžau po gimdymo, buvau susitarus su šia gydytoja ir galiu tik labai žemai galvą lenkti jai, kad turiu mažą puikią dukrytę, rūpinosi, lankė kasdien 

kiek kainavo su ja susitarti?
Čia priklauso nuo tavęs, kiek nori tiek duodi

kai manes kas nors dabar klausia info apie mazylio gydytojus, sakau, kad man is ju fainiausia butent si gydytoja. as lankiaus pas kita daktare, o su cigrejiene susiduriau patologijos sk., ji tada budejo ir mane prieme....nerealiai fainai pasikalbejom apie gyvenima....toms, kurios renkasi gydytoja, tik ja rekomenduoju. ir pati pas ja persirasiau:)
as irgi ruosiuosi gimdyti pas sia gydytoja, siaip ji man patinka, tikrai maloni, isklauso visad. Gal galit dar kas pasidalinti patirtimi? kaip supratau, ji daro ir cezari? tik idomu kiek tai kainuotu. Kazkaip vis minimos kitos mazylio gydytojos (-ai), o apie sia gydytoja mazai atsiliepimu. Todel labai laukiu jusu atsiliepimu, ir geru , ir blogu. Nes gimdymas jau vis arteja..............

QUOTE(rasiuxxx @ 2007 07 13, 22:44)
as irgi ruosiuosi gimdyti pas sia gydytoja, siaip ji man patinka, tikrai maloni, isklauso visad. Gal galit dar kas pasidalinti patirtimi? kaip supratau, ji daro ir cezari? tik idomu kiek tai kainuotu. Kazkaip vis minimos kitos mazylio gydytojos (-ai), o apie sia gydytoja mazai atsiliepimu. Todel labai laukiu jusu atsiliepimu, ir geru , ir blogu. Nes gimdymas jau vis arteja.............. 

Labai gera, maloni gydytoja,rūpinasi kaip mama, cezarį daro, tikrai puikus pasirinkimas

jei dar kartą gimdyčiau, tai tik pas ją

QUOTE(liutuke.m @ 2007 07 15, 22:27)
Labai gera, maloni gydytoja,rūpinasi kaip mama, cezarį daro, tikrai puikus pasirinkimas

Pas Jūratę Čigrijienę irgi pakliuvau visai atsitiktinai prieš septynerius metus, kai teko operuoti kaklelį - nuostabesnės gydytojos nežinau. Kaip draugė. Visada šypsosi, išklauso, supranta. Be šitų savybių, ji yra labai kompetetinga. Be to išklauso ir kitas problemas - visai ne ginekologines ir pataria kaip su jomis tvarkytis. Gimdžiau pas ją dukrą prieš tris metus, esu labai patenkinta. Ji labai stipri moteris - juk turėjo neapsakomą skausmą asmeniniame gyvenime... Visoms rekomenduoju šią gydytoją