QUOTE(Korra @ 2008 02 02, 21:32)
Tik labai labai gaila, kad trecio vaikelio turbut nebeteks pas ja gimdyti kada nors, nes ji isvaziuoja dirbti i uzsieni ir tikriausiai nebegris, jei ten pasiseks. Kai tik apie tai pagalvoju, net apsizliumbiu...
Mergaites, ar tai tiesa, kad ji isvaziuoja?? As pas ja buvau lapkriti, ir planavau, kai pastosiu, ir lankytis, ir gimdyti, nes man ji pasirode gera gydytoja, ismintingas zmogus ir suteikiantis ramybe

Tikras stresas, jei ji isvaziuos ir negris

Gal zinote tiksliai ka nors??

Jau taip buvau apsidziaugus, kad radau sau tinkancia gydytoja..
Sausio 27 diena ji vaziavo pokalbiui del darbo i Norvegija. Kaip supratau, nuo jo turejo priklausyti ar gydytoja vaziuos ten dirbti pradziai trims menesiams, o veliau, jei pasiseks ir patiks, tai ir visam laikui.
As ir labai noreciau suzinoti, kada tiksliai ji turetu isvaziuoti tiems trims menesiams. Gal kuri is jusu eis pas ja artimiausiu metu ir galetu paklausti.
Nezinau kaip kitoms pas ja gimdziusioms, bet man taip patiko si gydytoja, taip jauciuosi jai dekinga uz viska, kad kazkaip norisi ja dar kazkuo pamaloninti. O ka, jei susirinktume bent keletas jos pacienciu Mazylyje su tortuku ar kokia atminimo dovanele ir surengtume kaip ir tokia padekos/atsisveikinimo popietele? Nu gal ir crazy ideja, bet ....