Įkraunama...
Įkraunama...

Papildomas darbas

Ar bandėt kada tuos "papildomus" darbus internete?

Kaip pvz.

"Siūlau papildomai užsidirbti praleidžiant vos keletą valandų per diną internete. Išsamesnė informacija adresu: www.pavlidze.tinkle.lt "

Arba kur būna užsiregistruoji ir gauni anketas anglų k., ir tipo už jų pildymą gauni kažkiek pinigėlių ir kai susirenka tam tikra suma, tai tau atsiunčia čekį, kurį gali išsigrynint banke. Nu aš kažkaip kreivai į tai žiūriu, bet pažįstamas yra taip gavęs čekį, tik nepamenu, kaip jam jį pavyko išsigrynint.
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2005 02 28, 16:29)
O kaip dėl atlyginimo sumažinimo ? Girdėjau, kad jei dirbi valstybinį darbą ir pradedi dar kitur legaliai dirbti - valstybiniam sumažina atlyginimą  g.gif

Bent jau aš dirbu valstybinia darbe, o kituose dviejuose - pagal autorinę sutartį. Jokių problemų nekyla. ir pajamos skaičiuojamos, norint paskolą imti ar ką pan.
Atsakyti
Nutariau, kad noreciau padirbeti antraeiliame darbe, taigi bandysiu ieskotis. Noriu paklausti ar kas nors is jusu dirbate antrame darbe? Ir koks jis? Pagal specialybe ar ne? ax.gif kaip sekasi suderinti? rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi norėčiau pradėti dirbti (tiksliau susirasti smile.gif ) papildomo darbelio, bet niekaip vis neprisiruošiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dirbu per du darbus. Abu pagal specialybę. Man labai pasisekė, nes abiejuose darbuose leidžia derintilaiką. Ypač nepagrindiniame. Todėl, kol galiu dirbu per du. O kaip toliau - nežinau. Nes pagrindiniame pasikeitė valdžia, tai bandysiu derinti su jais laiką. Tikiuosi, kad viskas bus čiki.
Atsakyti
As irgi dirbu du darbus. Pirmasis - pagrindinis grieztai nustatytomis valandomis, antrasis - viska galiu daryti namuose, laisvu laiku thumbup.gif Taigi vienas kitam nemaišo... biggrin.gif
Atsakyti
Dirbu dviejuose darbuose. Antraeiliame - 2 kartus per savaitę po porą valandų. Džiaugiuosi, kad pagrindiniame darbe leidžia "išlėkti". Bet nuovargis nuo tokio lakstymo - irgi atitinkamas.
Ginija, sėkmės!
Atsakyti
Na as nusiteikusi lakstyti. Zinau, kad lengva nebus, bet... juk ne visa gyvenima taip dibsiu.
Ar galima paklausti koks jusu antrasis darbas, pagal specialybe, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi dirbu per du darbus. Kadangi turiu dvi specialybes, tai abu darbai pagal specialybes smile.gif Tik jie labai skirtingi-vienas grynai protinis, o kitas fizinis-likęs dar nuo studentavimo laikų ir trunka jau 10 metų ax.gif
Atsakyti
Nagi saunuoles kokios! thumbup.gif As vakar perskambinau is Alio reklamos darbo skelbimais - nieko gero smile.gif Arbe prekes siulyti, arba is vis kazkoks nesusipratimas...
Atsakyti
Antraeiliame darbe padedu žmonėms kelti kvalifikaciją toje srityje, kurioje dirbu pagrindiniame darbe smile.gif
Atsakyti
Na mano tokia egzotine specialybe, kad nelabai ir zinau ar pagal specialybe 2 darba rasiu... Dabar kaip ir pazadejau bakalauro darba parasyti, tai kaip vienkartini darbeli ir turiu smile.gif o ryt dar einu i viena istaigele paziureti. Jie irgi darbuotoju iesko, tik mano akim nieko rimto....
Atsakyti