Ar bandėt kada tuos "papildomus" darbus internete?
Kaip pvz.
"Siūlau papildomai užsidirbti praleidžiant vos keletą valandų per diną internete. Išsamesnė informacija adresu: www.pavlidze.tinkle.lt "
Arba kur būna užsiregistruoji ir gauni anketas anglų k., ir tipo už jų pildymą gauni kažkiek pinigėlių ir kai susirenka tam tikra suma, tai tau atsiunčia čekį, kurį gali išsigrynint banke. Nu aš kažkaip kreivai į tai žiūriu, bet pažįstamas yra taip gavęs čekį, tik nepamenu, kaip jam jį pavyko išsigrynint.
QUOTE(murzinyte @ 2005 02 28, 16:29)
O kaip dėl atlyginimo sumažinimo ? Girdėjau, kad jei dirbi valstybinį darbą ir pradedi dar kitur legaliai dirbti - valstybiniam sumažina atlyginimą 

Bent jau aš dirbu valstybinia darbe, o kituose dviejuose - pagal autorinę sutartį. Jokių problemų nekyla. ir pajamos skaičiuojamos, norint paskolą imti ar ką pan.
Aš irgi norėčiau pradėti dirbti (tiksliau susirasti
) papildomo darbelio, bet niekaip vis neprisiruošiu

Aš dirbu per du darbus. Abu pagal specialybę. Man labai pasisekė, nes abiejuose darbuose leidžia derintilaiką. Ypač nepagrindiniame. Todėl, kol galiu dirbu per du. O kaip toliau - nežinau. Nes pagrindiniame pasikeitė valdžia, tai bandysiu derinti su jais laiką. Tikiuosi, kad viskas bus čiki.
As irgi dirbu du darbus. Pirmasis - pagrindinis grieztai nustatytomis valandomis, antrasis - viska galiu daryti namuose, laisvu laiku
Taigi vienas kitam nemaišo...

Dirbu dviejuose darbuose. Antraeiliame - 2 kartus per savaitę po porą valandų. Džiaugiuosi, kad pagrindiniame darbe leidžia "išlėkti". Bet nuovargis nuo tokio lakstymo - irgi atitinkamas.
Ginija, sėkmės!
Ginija, sėkmės!
Aš irgi dirbu per du darbus. Kadangi turiu dvi specialybes, tai abu darbai pagal specialybes
Tik jie labai skirtingi-vienas grynai protinis, o kitas fizinis-likęs dar nuo studentavimo laikų ir trunka jau 10 metų

Antraeiliame darbe padedu žmonėms kelti kvalifikaciją toje srityje, kurioje dirbu pagrindiniame darbe