Įkraunama...
Įkraunama...

Antras vaikutis po neįgalaus

QUOTE(rena @ 2007 02 19, 11:36)
as ejau nestuke.gif  su siuntimu, isanksto uzsirasius, tai uz dyka, bet jau kai reikejo tyrimus darytis tai mokejau rolleyes.gif

Ar brangus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 19, 10:38)
o kur ta genetika rast? o tyrimai brangus?
4u.gif

QUOTE(Munika @ 2007 02 19, 10:48)
Ar brangus?  blush2.gif

genetika yra Santariskese, o tyrimai, tai priklauso koki darais, ten kainos skirtingos. As dariausi triplo, na ten ant triju ligu: dauno, stuburo ir dar kazkokios, nepamenu schmoll.gif tai mokejom virs 60lt.
Atsakyti
man ginekologe sake,kad seimos pediatras turi duoti siuntima,o tada pas genetika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 02 19, 12:00)
man atrodo simtais eina, kai tiriasi be priezasties, na apsidraudimui.

O mums tai kaip ir priklauso g.gif

O tu tyreisi prieš antrą vaikelį? Man ginekologė sako, kad kai pastosiu tik tada reikia krūvas tyrimų padaryti, o dabar neapsimoka g.gif Nes atsitiktinumo faktorius išlieka, kaip mums ir atsitiko dėl tos chromosominės ligelės schmoll.gif
Atsakyti
jei as planuociau pastoti, tai daryciau tyrimus ir pries ir pastojus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 02 19, 16:20)
O tu tyreisi prieš antrą vaikelį? Man ginekologė sako, kad kai pastosiu tik tada reikia krūvas tyrimų padaryti, o dabar neapsimoka  g.gif Nes atsitiktinumo faktorius išlieka, kaip mums ir atsitiko dėl tos chromosominės ligelės schmoll.gif

aha as dariausi tyrimus pas genetikus jau su antru budama nestuke.gif

QUOTE(joolita @ 2007 02 19, 18:24)
jei as planuociau pastoti, tai daryciau tyrimus ir pries ir pastojus.  4u.gif

tai as irgi dariausi viena tyrima kai mazdaug prasnekom, kad reiktu vaikelio, tai atejo atsakymas, kad galiu gimdyt, bet kai nunesiau ta lapa ginekologei, tai ji pasake, nieko cia nereiskia, reikia dabar vel pasidaryt tyrimukus. Nes tas pirmas tyrimukas buvo darytas pries kokius 5m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 19 vasario 2007 - 22:52
QUOTE(rena @ 2007 02 19, 23:51)
aha as dariausi tyrimus pas genetikus jau su antru budama nestuke.gif
tai as irgi dariausi viena tyrima kai mazdaug prasnekom, kad reiktu vaikelio, tai atejo atsakymas, kad galiu gimdyt, bet kai nunesiau ta lapa ginekologei, tai ji pasake, nieko cia nereiskia, reikia dabar vel pasidaryt tyrimukus. Nes tas pirmas tyrimukas buvo darytas pries kokius 5m.

Nu ir kaip poto nebijot unsure.gif pastoji pasakys negali gimdyt,tai nors nusisauk doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 02 20, 11:32)
Nu ir kaip poto nebijot  unsure.gif pastoji pasakys negali gimdyt,tai nors nusisauk  doh.gif  verysad.gif

nu as ir taip manau,o po to tai apie trecia net nesvajociau. oi kokiu ligu siam pasauli nera.........baisu,bijociau antro vaikelio susilaukt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 20, 18:57)
nu as ir taip manau,o po to tai apie trecia net nesvajociau. oi kokiu ligu siam pasauli nera.........baisu,bijociau antro vaikelio susilaukt schmoll.gif

kai lb to troksti, baimes nusistumia i sali ax.gif
Atsakyti
Nieko aš nebijau, kaip bus taip .Aišku pasityrinėsiu.Nemanau, kad du iš eilės bus nesveiki.Pirma mano mergaitė sveika.Tik prakutinsiu mažių iki kokių 2,5 metų ir organizuosiu trečią blush2.gif ax.gif .Nu labai noriu mažiuko.Turėsiu auklę (dičkė), o tie du mažiai draugai būtų wub.gif .Kaip smagu pasvajoti...gal ir išsipildys unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 02 21, 14:55)
Nieko aš nebijau, kaip bus taip .Aišku pasityrinėsiu.Nemanau, kad du iš eilės bus nesveiki.Pirma mano mergaitė sveika.Tik prakutinsiu mažių iki kokių 2,5 metų ir organizuosiu trečią blush2.gif  ax.gif .Nu labai noriu mažiuko.Turėsiu auklę (dičkė), o tie du mažiai draugai būtų  wub.gif .Kaip smagu pasvajoti...gal ir išsipildys unsure.gif .

o tai kas tavo maziukui? kokia liga turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 02 21, 14:55)
Nieko aš nebijau, kaip bus taip .Aišku pasityrinėsiu.Nemanau, kad du iš eilės bus nesveiki.Pirma mano mergaitė sveika.Tik prakutinsiu mažių iki kokių 2,5 metų ir organizuosiu trečią blush2.gif  ax.gif .Nu labai noriu mažiuko.Turėsiu auklę (dičkė), o tie du mažiai draugai būtų  wub.gif .Kaip smagu pasvajoti...gal ir išsipildys unsure.gif .

Nu šviesi spalva, tau optimizmo netrūksta thumbup.gif
šaunuolė thumbup.gif
Nu aš net nežinau, matyt teks rizikuot. Tik va gaila, kad mane skubina gydytojai. Dabar tapus nestuke.gif būtų sudėtingiau, bet kaip nors, kad tik antras būtų sveikas. Tikiuosi ir nėštumas bus ne toks sunkus kaip pirmas doh.gif
Nu be to nevisada viskas taip greit gaunasi lotuliukas.gif
Pirmąjį bandėm net 5 metus rolleyes.gif
Atsakyti