Įkraunama...
Įkraunama...

Antras vaikutis po neįgalaus

QUOTE(Munika @ 2007 02 18, 23:22)
Reiks nuvaziuot i genetikos centra pasisneket su gydytoju,kuris apie Zygucio liga mums daug informacijos dave.pasidarysiu tyrimus tada bus matyt  rolleyes.gif

Aš manau irman reiktų pas savo genetike nueit unsure.gif
išsiaiškint viską iki smulkmenų g.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 19, 08:29)
SV. RENA. vat vis galvoju. ar tau nesunku buvo abu ant ranku nesiot? ax.gif  na ta prasme sveika ir neigaliuka? g.gif

tai, kad to neigaliuko as jau nebepanesu, o greiciau atrodytu, kad tempiu doh.gif na nenesioju as jo, nes vos pakeliu, vat ant tuliko kol pasodinu ir tai jau stuburas visas treska doh.gif
tuos metus, kai mazius kudykis (na iki m.), tai kazkaip nebuvo sunku, bet dabar jis visur eina, lenda, dar su dickiu susipesa ir protelis ju dabar panasiai verda doh.gif tai kartais tikrai i nevilti varo doh.gif na bet tie sveikuciai jie lb greit auga, ziurek tik palas keitei, o jau ir i m-kla zigiuoja.
Atsakyti
as dar su antru palauksiu viena si auginu,kai du bus nuprotesiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 19, 08:55)
as dar su antru palauksiu viena si auginu,kai du bus nuprotesiu. doh.gif

nu man irgi kartais stogas pavaziuoja, tada MB pasiima maziu ir isvaro thumbup.gif o vienai... blink.gif tai as net neisivaizduoju, kaip reiktu augint doh.gif doh.gif doh.gif juk jis kai aprengtas i lauka, tai as jo net nepakeliu doh.gif blink.gif
Atsakyti
neisivaizduoju kaip man bus ,mano ugis 156cm. o vaikas jau puse manes peraugo. bus kaip tevas 2metrai,nezinau kaip ja nesiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 19, 09:12)
neisivaizduoju kaip man bus ,mano ugis 156cm. o vaikas jau puse manes peraugo. bus kaip tevas 2metrai,nezinau kaip ja nesiu g.gif

na as ne ka didesne 159cm., tai zinok maniskis kai pstatau, tai beveik su manim lugus, o jis dar gi pilnai kojyciu neistiesia, taigi... doh.gif
na ka padarysi, reikia kazkaip suktis rolleyes.gif
Atsakyti
o jis visai nesiremia kojytem? kad va kiek tai ?
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 02 19, 09:32)
Aš manau irman reiktų pas savo genetike nueit unsure.gif
išsiaiškint viską iki smulkmenų  g.gif

Kas liecia genus butinai unsure.gif bent paciai kad butu ramiau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2007 02 18, 23:33)
vat su tokiu mastymu tu man labiau patinki thumbup.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
ar daug kainuoja pas genetika tyrimai?
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 02 19, 10:16)
na as ne ka didesne 159cm., tai zinok maniskis kai pstatau, tai beveik su manim lugus, o jis dar gi pilnai kojyciu neistiesia, taigi... doh.gif
na ka padarysi, reikia kazkaip suktis rolleyes.gif

Isivaizduoju doh.gif mano Zygutis man irgi jau iki bazdos,bet ir mano ugis 180cm doh.gif o kaip su gipsais sia vasara buvo,galvojau nepakelsiu,bet jaunystej kaip buvus "spacmenka-kamsamolka" lotuliukas.gif tai ir nesiojau,o ka darysi unsure.gif uztat ir suprantu tave Rena,kaip vargsti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2007 02 19, 11:12)

Dar nesidomejau,bet idomu butu suzinot g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 19, 10:12)

as ejau nestuke.gif su siuntimu, isanksto uzsirasius, tai uz dyka, bet jau kai reikejo tyrimus darytis tai mokejau rolleyes.gif
Atsakyti
o kur ta genetika rast? o tyrimai brangus?
4u.gif
Atsakyti