Įkraunama...
Įkraunama...

Antras vaikutis po neįgalaus

o kokia negalia pirmas vaikelis turi? as taip pat bijau. noriu sveiko vaikelio. bet ir bijau kad ir antras bus su negalia. reikes du nesiot. thumbup.gif o tada jau super mama busiu tikrai. juokas juokais bet bijau ir noriu. sakau vyras sio nenori geda mat jam, o kai antras bus..........
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2007 02 09, 19:39)
Sveikos,
labai kankina abejonės dėl antro mažylio  unsure.gif
gydytojai labai skubina, nes sunkiai pastoju. Tačiau baimės akys dideles  schmoll.gif
o kaip bus,ar jis sveikas bus, ar dabartiniam nebus mažai dėmesio, ar esu pasiruošusi antram/ tiek daug klaustuku???????????  blink.gif
esu pasimetusi labai

jo esu girdejus kad mamytes po to sveikus myli labiau nei neigaliukus verysad.gif as manau kad mamos sirdis didele visiems vaikams meiles uzteks thumbup.gif viena mamyte pasakojo, kad jai palaima buvo antras vaikas,jokio vargo auginant. ax.gif
Atsakyti
o aš tai galvoju bus taip kaip turi būti doh.gif
Atsakyti
merginos tikrai nebijot antro vaikucio schmoll.gif
pas mane irgi 100 klausimu kankino, kas? kaip? kur?...
o meiles tikrai uztenka vienam ir kitam. O kai sveikas auga, tai tikrai lb greit thumbup.gif tik galvyte pradejo kelt, o pasiziuri jau ir laksto bigsmile.gif aisku dabar sunkoka, kai abu vienodo protelio, bet kai pagalvoji, o kiek dziaugsmo thumbup.gif

nebijokit ir gimdykit 4u.gif
o dabar gi vistiek pas genetikus siuncia, tai jie kaip ir nustato, sveikas ar ne cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 02 11, 19:25)
merginos tikrai nebijot antro vaikucio schmoll.gif
pas mane irgi 100 klausimu kankino, kas? kaip? kur?...
o meiles tikrai uztenka vienam ir kitam. O kai sveikas auga, tai tikrai lb greit thumbup.gif tik galvyte pradejo kelt, o pasiziuri jau ir laksto bigsmile.gif aisku dabar sunkoka, kai abu vienodo protelio, bet kai pagalvoji, o kiek dziaugsmo thumbup.gif

nebijokit ir gimdykit 4u.gif
o dabar gi vistiek pas genetikus siuncia, tai jie kaip ir nustato, sveikas ar ne cool.gif

bet kazkur skaiciau,kad genetikai neduoda 100 procentu,kad viskas bus gerai,o kad bent jau as ryzciausi gimdyt antra noreciau 100 procentu,kad viskas bus ok.
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2007 02 11, 17:29)
bet kazkur skaiciau,kad genetikai neduoda 100 procentu,kad viskas bus gerai,o kad bent jau as ryzciausi gimdyt antra noreciau 100 procentu,kad viskas bus ok.

drinks_cheers.gif nei vienas gyd. negali duoti 100%, bet zinai kaip sakoma, kas nerizikuoja, tas negeria sampano ax.gif

as manau jei jau 90% duoda, tai jau tikrai verta surizikuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Rena,okaip del tos citomegalo infekcijos. ar gali ir antras toks gimt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 12, 17:53)
Rena,okaip del tos citomegalo infekcijos. ar gali ir antras toks gimt? blink.gif

gali
O pas tave irgi rado citomegalo g.gif
nes as tai tyriausi kiek ten to viruso, jei jo parodo nedaug, tai visi sake, kad be baimes gali gimdyt ir dar as gimdziau po 11m., tai jo jau ten ir nera.

O maniskis kai gime, tai dar net nuo citomegalo ir vaistu nebuvo israsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 02 13, 00:29)
gali
nes as tai tyriausi kiek ten to viruso, jei jo parodo nedaug, tai visi sake, kad be baimes gali gimdyt ir dar as gimdziau po 11m., tai jo jau ten ir nera.

O maniskis kai gime, tai dar net nuo citomegalo ir vaistu nebuvo israsta doh.gif

Sveikos,
Susirūpinau dėlto citomegalo viruso schmoll.gif Ar jūsų vaikeliai gimė su negalia dėl to viruso? Aš prieš pirmą buvau porakartų persileidus, tai tyrė irrado citomegalo virusą, beto mano vyras jį taip pat turi. O jam gydytoja aiškino, kad jį turi labai daug žmonių ir kad cia nieko tokio. beveik kaip gripas, tik skirtumas tas, kad persirgus antikūniai dar lieka kraujyje. schmoll.gif
Gal galit papasakoti konkrečiau apie tą virusą, nes mums daugiau niekas neaiškino. gal tas virusas turi įtakos ir chromosomų pasiskirstymui?
Dabar kai vistik galvojam apie antrą, tai baimės akys didelės. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 02 13, 00:29)
gali

kai pagimdziau tik tada pas mus aptiko citomegala,net labai zydincioj formoj. o tie vaistai tai ne vien nuo citomegalo,bet ir nuo kitu infekciju. jis ten nieko labai ir nepadeda,tik ju poveikis didesnis pries krtuma. o jie labai toksiski verysad.gif o kokio sunkupo paralyzius pas tavo suneli?
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 02 13, 08:10)
Gal galit papasakoti konkrečiau apie tą virusą, nes mums daugiau niekas neaiškino. gal tas virusas turi įtakos ir chromosomų pasiskirstymui?
Dabar kai vistik galvojam apie antrą, tai baimės akys didelės.  schmoll.gif

Siulyciau pasitikrint, koks jis ten...(na ar lb aktyvus)
man irgi niekas neaiskino apie ji schmoll.gif as kiek antsiklopedijau pasiskaiciau ir tiek.
Tai zinau, kad suaugusiam jis nekenkia ir kaip sakai, tai tik kaip gripas, bet vat vaikui ar dar vaisiui, tai lb pavojinga ir gimsta vaikiukai neigalus, dazniausiai su protine negalia ir ligu +kruva, daznai jie neisgyvena, bet jei sirdele stipri, tai gyvena. Sia liga apsikreciama, per seiles, na ciaudant, per krauja ir t.t.
Ten irgi apie ta ligo buvo parasyta ne per daugiausia ir ten medicininiai terminai, tai as ir daug ko nesupratau schmoll.gif

QUOTE(joolita @ 2007 02 13, 09:17)
  o kokio sunkupo paralyzius pas tavo suneli?

jis turi visiska negalia, pats saves neapsitarnauja schmoll.gif
Atsakyti
as irgi labai noreciau antro ir mano vaikui labai gerai butu. Tik situacija nelabai kokia, mokausi dieniniam todel apie antra dar metelius tik pasvajosim.
Del baimes, tai juk visad ji yra. Ar tu turi neigalu vaikiuka ar ne. Tik itos apie tai mazai galvoja. Ir mes turetume taip. Juk jie musu kunas ir kraujas. Zinoma gal sunkiau auginti, bet tikrai verta. Labai dziugu matyti tiek mamyciu kurios nori dar vieno leliuko
Atsakyti
o aš trečio noriu blush2.gif ...Gal man su galva negerai blush2.gif .nu bet noriu...Dar šito nebaigiau maitint...

Galvoju, kaip gerai būtų, jei Dievas duotų sveiką vaikutį, tas mano mažių prižiūrėtų, galėtų į vieną klasę eiti 4u.gif .Kol kas tik svajoju...

O kur čia tiria dėl tų virusų?Genetikos centre Vln.?Tiria kraują?
Atsakyti