Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryčiau kitaip, jeigu auginčiau antrą vaiką?

Mano tevai irgi dejo galva man tarp knygu, o sesei nedejo, dabar mano ovalas, o jos platejanti... Norit tikekit, norit ne, bet as geriau to "prietaro laikysiuos ax.gif
Atsakyti
Niekaip neisisvaizduoju to g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginerva @ 2010 01 18, 16:54)
ką daryčiau kitaip g.gif ... nebliaučiau krokodilo ašarom virtuvėj, kol vyras maitina vaiką mišinėliu... kokia aš neva bloga motina...
o visoms bandančiom aiškint, kad maitinti gali visos... pasiūlyčiau nueit išsitirt galvas...
o šiaip jau auginu antrą vaiką... ir daug ką teko daryti kitaip, nes jis visai kitoks buvo nei pirmasis... tad vienos auksinės taisyklės nėra... pirmasis nuo pirmų dienų miegodavo ramiai savo lovytėj... per metus supti teko tik kai dygo dantukai ir tai tik pirmieji... o štai antrąjį teko supt ir nemažai... ir t.t.

Oho blink.gif Mamos savo kalbom gal pardasint nori, o cia tokie zodziai schmoll.gif
Atsakyti
Grįžus namo su vaikeliu, labai atidžiai rinkčiausi ką valgyti, ribočiau karvės pieno produktų kiekį SAVO racione. Maitinu MP, atsiliepė mano kleckui alergija... verysad.gif
Atsakyti
Nuo pat grįžimo namo migdyčiau lovytėje, o ne pas save lovoje ir neleisčiau užmigti prie krūties. Džiaugiuosi, kad nepratinom prie čiulptuko, o tai įtariu, kad irgi gailėčiausi ...
Atsakyti
nieko kitaip nedaryciau, nes kiekvienas vaikas yra individualus, ir kiekvienam reikia skirtingai visko.
Atsakyti
Jei galėčiau auginti ir auklėti dar vieną vaikelį - labai atidžiai analizuočiau, kam jis gabus ir tuos dalykus lavinčiau visais būdasi. Neslopinčiau vaiko smalsumo ir aktyvumo, kai kažkas jį sudomina rolleyes.gif
Atsakyti
as turiu tik viena pastebejima-kai turesiu antra vaika,tai tikrai labiau vadovausiuosi ne tevu patarimais,o svao nuojauta ir daugiau skirsiu laiko vaikiukui nei kitiems darbams 4u.gif
Atsakyti
na pirmiausiai tikrai nebegsiu i darba kai lelkai bus 1m.
kadangi antra vaika jau turiu tai ir keisti nieko nebereikia, nes ji savaime visa kitokia ir viska daro kitaip.
as nieko pries supima neturiu ir mielai dar antrankyciu mazaja pasupciau, bet ji visiskai to nemegsta, ja paguldai i lovyte ji uzsitraukia kaldryte ir viskas.... miega.. thumbup.gif
kai dar tik planavom antraja, svajojau, kad maitinsiu kuo ilgiau, kiek tik galesiu.... deja gavosi dar trumpiau .... schmoll.gif
svajok, planuok o tos mazos asmenybes vistiek savaip sureguliuoja... mirksiukas.gif
Atsakyti
Visu pirma, per nestum visais budai maziau nervinciausi, gerciau valerijona ra kazka pan., vos tik pradejus "nervams imti", taisiklingiau maitinciausi, kad vaikas gautu visas reikiamas medziagas, gimus vaikui laikyciausi kitokios dietos, negu su pirmuoju, net jei vaikui pustu pilva (daugiau darzoviu, maziau miltiniu patiekalu). 2-3 men vaikuciui kviesciau masaziste, pati daryciau masaza, manksteles. Daugiau klausyciau savo nuojautu, o ne gydytoju patarimu, o jei kazkas kelia nerima, aiskinciausi iki paskutiniuju, jei galima vaikui padeti duodant vaistu - duociau, o ne laukciau kol viskas savaime issispres.

Del epidur ar daryciausi kita kartas dar abejoju... Gal dabresiu iki nesidarymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 05 24, 17:20)
nieko kitaip nedaryciau, nes kiekvienas vaikas yra individualus, ir kiekvienam reikia skirtingai visko.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as tik pirkiau maziau rubeliu pradziai,nes vaikai gimsta skirtingi biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip viską darau taip pat,tik vat neskubu su daržovienių primaitinimu.Nors ir mišiniu maitinu,bet ne anksčiau 5 mėnesių planuoj duot ragaut rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(O-RE-AR @ 2010 04 05, 01:08)
Tikriausiai nieko kitaip nedaryciau augindama antra,nei kad auginu pirma.Zinoma,siek tiek meiles ir demesio trukumas butu didesnis,nes jau reiktu dalint dviems

Dalinti meilės dviems nereikia mirksiukas.gif Ta meilė gimus antram paprasčiausiai padvigubėja tongue.gif
Atsakyti