Hm... Pati dažausi beveik kas dieną ir puikiai suvokiu, kad tai darau tik dėl panelių/moterų kurių mano aplinkoje oi kiek daug! Va pavyzdžiui pamatau, kad ateina draugė su gražia, lygia oda, o aš sėdžiu nepasidažius, su raudonu "rudolfu" nosies gale ir dar pora "draugelių" ant kaktos

tai natūraliai, mano galvoje ima kurtis strateginis planas kaip čia užmetus grifką labiau ant kaktos ir kaip čia užsikniaubus į rankinę maskuoti tą "rudolfą" .
Dėl vyrų man problemų nėra. ar labai jau ten prisitepus, ar beveik be nieko jaučiuosi vienodai. pirmu variantu gal net nepatogiau...

kad ir nekokia ta veido odelė būna kartais, reikia prisiminti, kad vyrams geriau spuogeliai negu sluoksnis pudros, kad palietus veida pradeda tinkas byrėti .

ir kažkaip manau, kad va moteriškos lyties atstovės vis paklaus, užmes ir visaip kitaip panagrinės tavo trūkumėlius net jei ir "lyg tarp kitko", o va vyrukai niekada nepuls siūlyti pudros, kad ir trisdešimt spuogelių bus ant vieno žanduko.

bent jau mano patirtis taip kalba, šneka ir visaip kitaip reiškiasi.
Pati dažausi labai minimaliai. Apsauginis kremukas nuo saulės, turintis atspalvį, tušas ir paprasčiausias lūpų balzamas ar vazelinas koks. o pastarasis ir tai tik todėl, kad turiu bėdą - labai sausas lūpytes.
Manęs kaip nedaug besidažančios vyrukai labai dažnai klausia kodėl moterys išvis dažosi? Visada daug negalvojusi atsakau, kad mes dažomės dėl to, kad tai suteikia mums pasitikėjimo savimi. o jis juk labai svarbus bendraujant su kitais žmonėmis. todėl jeigu kosmetika yra tai, kas suteikia mums laimės - kodėl gi ne? ar daugiau jos, ar mažiau, svarbu, kad jaustumėmės gerai ir žinoma - nepamirštumėme saiko.