Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl mes dažomės?

QUOTE(Pichouette @ 2010 09 22, 13:41)
O man pats procesas "veza",labai grazus indeliai kremuku,dekoratyvines kosmetikos tiubikai,blizgiukai, atsidarai spinta, o ten KristiAna....man kaifas, o ir pvz. nenoreciau sutikti  kokio seno pazystamo ar buvusio kavalieriaus nesidaziusi,eina peklon, patinku sau  tik pasidaziusi, o ne naturaliame buvyje blush2.gif

Man labai patiko jusu komentaras,jam pritariu
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 04 27, 15:34)
Manyciau kosmetika daro stebuklus,ji padeda pasijusti ypatingai.
Neisivaizduoju gyvenimo be jos.BENT JAU BE tuso ir kremines pudros.Patinka pats procesas ir tai ka po jo pamatau veidrodyje.
O JUK KAI SAU PATINKI,tai ir nuotaika visai kita buna.
Papildyta:
Manyciau kosmetika daro stebuklus,ji padeda pasijusti ypatingai.
Neisivaizduoju gyvenimo be jos.BENT JAU BE tuso ir kremines pudros.Patinka pats procesas ir tai ka po jo pamatau veidrodyje.
O JUK KAI SAU PATINKI,tai ir nuotaika visai kita buna.

pritariu 100proc. pati savo gyvenimo neiisivaziduoju be kosmetikos, jus teisingai pasakete dekoratyvine kosmetika, mums-moterims leidzia pasijusti ypatingai, kaip patinkam pacios sau tai ir gyvenimas smagesnis wub.gif
Atsakyti
As labai megstu kaupti kosmetika, o dazytis-nelabai, nes pritruksta laiko ryte.Pastaruoju metu esu pati nustebusi, kad beveik kasdien naudoju pudra, tusa, akiu pietuka ir net seselius! smile.gif
Atsakyti
Dažausi, nes sau pasidažiusi gražesnė atrodau ir sveikesnė biggrin.gif
Atsakyti
Hm... Pati dažausi beveik kas dieną ir puikiai suvokiu, kad tai darau tik dėl panelių/moterų kurių mano aplinkoje oi kiek daug! Va pavyzdžiui pamatau, kad ateina draugė su gražia, lygia oda, o aš sėdžiu nepasidažius, su raudonu "rudolfu" nosies gale ir dar pora "draugelių" ant kaktos blink.gif tai natūraliai, mano galvoje ima kurtis strateginis planas kaip čia užmetus grifką labiau ant kaktos ir kaip čia užsikniaubus į rankinę maskuoti tą "rudolfą" . biggrin.gif

Dėl vyrų man problemų nėra. ar labai jau ten prisitepus, ar beveik be nieko jaučiuosi vienodai. pirmu variantu gal net nepatogiau... blush2.gif kad ir nekokia ta veido odelė būna kartais, reikia prisiminti, kad vyrams geriau spuogeliai negu sluoksnis pudros, kad palietus veida pradeda tinkas byrėti . biggrin.gif ir kažkaip manau, kad va moteriškos lyties atstovės vis paklaus, užmes ir visaip kitaip panagrinės tavo trūkumėlius net jei ir "lyg tarp kitko", o va vyrukai niekada nepuls siūlyti pudros, kad ir trisdešimt spuogelių bus ant vieno žanduko. biggrin.gif bent jau mano patirtis taip kalba, šneka ir visaip kitaip reiškiasi. biggrin.gif biggrin.gif blush2.gif

Pati dažausi labai minimaliai. Apsauginis kremukas nuo saulės, turintis atspalvį, tušas ir paprasčiausias lūpų balzamas ar vazelinas koks. o pastarasis ir tai tik todėl, kad turiu bėdą - labai sausas lūpytes.

Manęs kaip nedaug besidažančios vyrukai labai dažnai klausia kodėl moterys išvis dažosi? Visada daug negalvojusi atsakau, kad mes dažomės dėl to, kad tai suteikia mums pasitikėjimo savimi. o jis juk labai svarbus bendraujant su kitais žmonėmis. todėl jeigu kosmetika yra tai, kas suteikia mums laimės - kodėl gi ne? ar daugiau jos, ar mažiau, svarbu, kad jaustumėmės gerai ir žinoma - nepamirštumėme saiko. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pastebejau,kad kai mano oda atrodo labai gerai,tai visai nera poreikio dazytis (tik lupas),net blakstienas,kazkaip atrodo,kad nebus taip gerai,kaip naturaliai lotuliukas.gif O kai oda man atrodo negraziai ta diena,tai taipogi nesinori dazytis,nes tada galvoju,ai,vistiek nebus idealaus vaizdo doh.gif
Atsakyti
Dazau tik lupas, o visa kita nereikia visiskai, mat as pirma eileje stovejau, kai Dievas dalino veido bruozus. biggrin.gif
Blakstienas turiu savas thumbup.gif oda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 06 lapkričio 2010 - 20:37
QUOTE(fuksė @ 2010 11 06, 21:36)
Dazau tik lupas, o visa kita nereikia visiskai, mat as pirma eileje stovejau, kai Dievas dalino veido bruozus.  biggrin.gif
Blakstienas turiu savas  thumbup.gif oda  thumbup.gif

O kai dievas kukluma ir taktiskuma dalino matyt i save veidrodyje ziurejote bigsmile.gif

Dazausi, nes man patinka pats procesas, na patinka zinoma ir rezultatas. Nenoriu dazytis (bet darau tai is pareigos) tik tuomet kai veidas nekaip atrodo.
teisingai pastebeta, kad dazniau dazomes del mus supanciu moteru, nei del vyru. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 11 06, 23:34)
O kai dievas kukluma ir taktiskuma dalino matyt i save veidrodyje ziurejote  bigsmile.gif

taiklus pastebėjimas biggrin.gif
kiekvienas žmogus apie savo vertybes daug ką pasako "komentaruose" smile.gif

o kad būtų į temą - nesidažau, jei diena šiaip sau tokia smile.gif o makiažas manau paryškina privalumus, suteikia paslaptingumo ir duoda kažkiek daugiau pasitikėjimo savimi ir išvaizda blush2.gif

šiaip ar taip svarbiau nei makiažas - aromatas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2010 11 07, 19:58)
šiaip ar taip svarbiau nei makiažas - aromatas  blush2.gif

o čia tai drįstu nesutikti smile.gif aromatas lieka aromatu, bet jei veidelis nesutvarkytas, pajuodęs ar kitokie negražumai, akys apsiblausę, vien tik aromatas nepadės ax.gif čia tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 07, 20:07)
o čia tai drįstu nesutikti  smile.gif  aromatas lieka aromatu, bet jei veidelis nesutvarkytas, pajuodęs ar kitokie negražumai, akys apsiblausę, vien tik aromatas nepadės  ax.gif  čia tik mano nuomonė  smile.gif

aš neminėjau, kad aromatas atsvara apsiblausiusiom akim ar pajuodusiam veidui smile.gif na, čia jūsų nuomonė 4u.gif man iš vaikystės likę aromatai atminty, o ne žmonių veidai... 4u.gif visada pastebiu ne spuogelius, o aromatą smile.gif ir nesvarbu ar aromatas geras ar blogas, pirmas įspūdis yra žmogaus kvapo 4u.gif
na, čia tik mano nuomonė tongue.gif va, prašom balionėlį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2010 11 07, 20:24)
aš neminėjau, kad aromatas atsvara apsiblausiusiom akim ar pajuodusiam veidui  smile.gif  na, čia jūsų nuomonė  4u.gif  man iš vaikystės likę aromatai atminty, o ne žmonių veidai...  4u.gif  visada pastebiu ne spuogelius, o aromatą  smile.gif  ir nesvarbu ar aromatas geras ar blogas, pirmas įspūdis yra žmogaus kvapo  4u.gif
na, čia tik mano nuomonė  tongue.gif  va, prašom balionėlį  4u.gif

Va kaip įdomiai.. g.gif o man žmogaus veido oda iškart krenta į akis, šukuosena. Reiškia čia kaip kam smile.gif gerai baigiu OT 4u.gif
Atsakyti