Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skolinate pinigus draugams

Skolinam, bet labai gaila, bet neatiduoda,arba tik dalį.O kada kitus-nežinau.
Atsakyti
QUOTE(ambasadore @ 2009 10 20, 21:27)
Skolinam, bet labai gaila, bet neatiduoda,arba tik dalį.O kada kitus-nežinau.

vat ir man taip verysad.gif
nebeskolininsiu daugiau
Atsakyti
Skolinam ir mes doh.gif nes sunku atsisakyti doh.gif Bet iki tam tikros sumos, kurios nebutu gaila jei ir neatiduotu...
Atsakyti
aš vis paskolinu vienai draugei, kuriai likus kelioms dienoms iki algos vis staigiai kam nors prireikia pinigų, bet ji tik gavus algą iškart grąžina. nors šiaip sakoma - nori prarast draugą - paskolink jam pinigų...
Atsakyti
Ne tongue.gif
Atsakyti
Stengiuos neskolinti, vadovaujuosi posakiu: nori prarast drauga - paskolink pinigu biggrin.gif Skolinciau nebent vienintelei tikrai draugei, bet kolkas nepraso bigsmile.gif
Atsakyti
skolinu tik tiem kurie zinau kad tikrai atiduos.
Atsakyti
QUOTE(kycca @ 2009 10 29, 21:39)
skolinu tik tiem kurie zinau kad tikrai atiduos.

drinks_cheers.gif

Tenka kartais paskolinti, bet tai patikimi žmonės, be to, matos, kad jiems tai tikrai nėra malonu, kad tenka skolintis. Kai tik gali - iš karto grąžina skolą.
Atsakyti
Taip praradau viena drauge, nes nenorejo grazint ir nustojo bendraut. Su viena pykomes del man labai dideles sumos (virs 500lt), nes grazino tik gerokai prispaudus.
Dabar skolinu iki 20lt. Tokias sumas, kazkodel visi grazina. Teko ir paciai pasiskolinti, bet grazinau ta pacia diena. Kitu atveju galiu skolintis tik is artimu giminaiciu.
Atsakyti
Neskolinu, nes nepatinka, kai nezinai kada atiduoduos TAVO pinigus. Ir visai nemalonu po to prasineti blush2.gif
Atsakyti
Patys skolinomės tik vieną kart, atidavėm po savaitės, juokėsi, sako jums ir kitą kart paskolinsim.
Kiti nelabai prašo skolint. Bet pasitaiko. Atiduoda, prašinėt nereikia.
Atsakyti
Ne schmoll.gif
Atsakyti