QUOTE(litavkasam @ 2006 11 07, 12:41)
Aš dabar kasdien kiekvieną laisvą minutę skiriu anglų kalbos laužimui, reik kažkaip pralaušt gi pagaliau, nesėdėsiu gi visą gyvenimą su vidutini lygiu

, bandau pasikartoti savo turimus pradmenis vokiečių ir (kadangi mokausi iš rusu - vokiečių), kartojuosi rusų kalbą. Bet kaip rasti laiko nepamiršti dar tos kurią gerai mokėjau - kroatų? Laiko tai jau ir nebėr. O kaip dar mano svajonė ispanų pramokt... Kaip jūs viską spėjat? Man motyvacijos tikrai netrūksta, labai noriu mokytis, ir kartais jaučiu, kaip smegenyse jau nebetelpa informacija, tai turiu pertraukėles daryti. Bet tai juk tik kelios kalbos..
Aš niekada nepulčiau mokytis kelių kalbų iš karto, nes tada marazmas galvoje gautųsi. Geriau išmokti vieną kalbą iki vidutinio lygio ir tada prdėti kita klabą. O dar geresnis variantas: išmokti vieną kalbą, o tada imti mokytis kitą kalbą, bet ne lietuviškai, o ta kalba, kurią mokeisi pirmiausiai.
aš taip ir darau: mokausi prancūzų iš rusų ir naglų kalbų, nes kaip žinai, su prancūziškais vadovėliais Lietuvoje sunkoka.