QUOTE(iievukas @ 2007 04 27, 20:43)

Visai nemoku kalbėti itališkai, bet tai mano svajonė, galbūt kai vasarą turėsiu daugiau laiko tai pasimokysiu italų labiau

Aš tai humanoj mačiau itališkų knygučių ir šeip ten visko tai galbūt ir tai padėtu?
Na,tikiuosi,kad pavyks vasara prisiruost mokintis
as jau 2 metai kaip mokausi, bet isties jei saziningai mokyciausi jau

mokeciau, bet va pvz siandiena paskyriau pasimokyti truputi, beje as ir vasara tikiuosi daugiau pasimokyti, nes nuo rudenio pradedu ispanu, prancuzu,lotynu mokintis, tai,kad tiesiog nesimaisytu ir siaip
As asmeniskai turiu dvi knygutes: "italu kalba per 30 dienu" - nebloga, nors zodynas ten nedidelis, bet privalumas tas,kad yra uzduotys ir atsakymai

bet dar veinas dalykas blogas,kad gramatikos nedaug

as lyginu su kita knygute "parlo italiano" is kurios dabar kaip tik ir mokinuosi na si velgi turi ir trukumu ir privalumu. Privalumai tai butu platus zodynas, man patinka isties daug zodziu

na dar tekstu yra nemazai ir gramatika daug platesne nei pirma minetoj knygoj

tik va su uzduotelem cia pravalas, ju yra, bet labai mazai ir dar blogai, jog nera atsakymu. Na tai vat

vel gi dabar mastau pirkt kokia kita knygute, bet paziuriu, kad viskas kartojasi, tai neapsimoka

dar manau ta tokia stora italu knyga(nepamenu kaip vadinasi) ,kuri kainuoja apie 90 lt, esu ja varcius pasirode isties gera, manau geriausia tokia nusipirkti ir jos vienos pakaks ir nereiks vis kitu pirkti

nes ten viskas i ja sukelta daug info, daug tekstu, platus zodynas, na zodziu noriu jos
QUOTE(koritsaki @ 2007 04 27, 21:34)
labutis, ir aš dėl kalbų pamišus... žvilgtelėjau į tą bbc puslapiuką, tai graikų kalbos pamokėlės ten nevykusios

. Jei ką domina, galiu puslapiukų geresnių atsiųst
As asmeniskai dar prie graiku kalbos neperejau, bet kada nors ateityje butai pasimokinsiu
dabar mastau, kad reiks man portugalu mokintis, bet cia ateityje

italu ir ispanu kalbas mokant ta portugalu labai lengvute