Įkraunama...
Įkraunama...

Tattoo priežiūra

QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 25, 18:59)
Siulyciau tepti daznaiu. mano drauge irgi tepdavo retai, tai jai zymiai ilgiau gijo nei man..
Kurioje vietoje tattoo?
na man nebuvo problemu, nesiojau visus drabuzius kaip iprastai
Papildyta:
lotuliukas.gif  geras klausimas. Juk ne nugara tempiasi.
Mano tattoo ant pilvo, tai gal man greiciau issitampys kada nors.. Nors ir taip skaiciau, kad kitoks nesideformavo tattoo ir po gimdymo

Ant peties.
Tai kad dazniau del darbo neiseina schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancik: 25 rugsėjo 2009 - 18:05
QUOTE(Jolancik @ 2009 09 25, 19:04)
Ant peties.
Tai kad dazniau del darbo neiseina  schmoll.gif

na gal, as pamenu dar mokykloj mokiausi, tai per pertraukas nueidavau i tualeta ir pasitepdavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 25, 19:16)
na gal, as pamenu dar mokykloj mokiausi, tai per pertraukas nueidavau i tualeta ir pasitepdavau  lotuliukas.gif

Reikia gi (kaip man sake) 10 min palaukti, kad isigertu, o jei maziau palaikau, tai prie drabuziu limpa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2009 09 25, 19:23)
Reikia gi (kaip man sake) 10 min palaukti, kad isigertu, o jei maziau palaikau, tai prie drabuziu limpa  doh.gif

na jo, kai tokia vieta, man ant pilvos normaliai buvo, laisvesnis megztukas koks ir viskas bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pasakyti (kas aisku turi spalvota tattoo) salia tatuiruotes atsiranda tarsi dazu kamuoliukai... Ar taip turi buti, ar cia labai blogai? g.gif
Sitaip dabar atrodo:
http://www.part.lt/p...c009e9c9207.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancik: 27 rugsėjo 2009 - 15:07
labai gerai apasyta yra cia prieziura, as pati geli bandziau, labai geras budas, svarbiausia, kad nelimpa prie rubu ir neriebus (pirma kai dariausiai tai bepantenu liepe tept, o dabar geliu situo nauju
va cia va:
http://www.apiterapi....php?1794638776

ten ir produktai aprasyti, tik panarsyt reikie, jei bus noro.

o cia kur del dazu kamuoliuku klause, tai man taip nebuvo nei pirma, nei antra karta... nezinau net
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2009 09 27, 17:00)
Gal kas galetu pasakyti (kas aisku turi spalvota tattoo) salia tatuiruotes atsiranda tarsi dazu kamuoliukai... Ar taip turi buti, ar cia labai blogai?  g.gif
Sitaip dabar atrodo:
http://www.part.lt/p...c009e9c9207.JPG

taip buna ir ant nespalvotu tattoo , o pries kiek laiko daresi? tongue.gif
Atsakyti
as taip pat ruosiuosi darytis, jau uz poros dienu turesiu blush2.gif darysiuos toki miela maza velniuka, ant pilvo blush2.gif rolleyes.gif
kaip laukiu... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
as tai vasara pasidariau ant pilvo sono,delno dydzio,zemiau sonkauliu, dabar patenkinta, galvojau labai skaudes, bet kai pradejo daryti tai net nusijuokiau, net nesuregavau 4u.gif
sekmes ! mirksiukas.gif
Atsakyti
labai svarbu tepti! Reikia kaip nors nutaikyti momentą netgi darbo metu, nubėgti į tualetą ar pan, tada žymiai geriau ir greičiau gyja.
Aš savo antrąją turbūt darysiu per vilniaus tattoo konvenciją, nes atseit bus pigiau pas meistrus kainos renginio metu :] Kam dar be manęs krizė, tai pasidomėkit www.tattooconvention.lt manau neblogas renginukas žada but
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2008 12 16, 23:37)
gerai kad SM nares mane paprotino  ax.gif
dariausi tatoo salone Siluetas priesais SAVAS, padare neskausmingai, bet idomiausia buvo prieziura  doh.gif kai padare tatoo, spiritiniu nuvale, peroksidu nuplove, patepe tepaliuku, uzklijavo pleistra ir pasake rytoj ateit. atejau kita diena, ta pati procedura. o dar kai prisake ko negalima daryt  doh.gif
negalima: slapinti (na ta suprantu), sportuoti, prakaituoti, miegoti ant tos vietos, myletis, dirzo nesiot, grindu plaut (nes dariausi pilo apacioje, kad nesilankstyciau)
kai papasakojau kaip man ten tatoo valo, tai norejau sleptis po lapais  blush2.gif daugiau ten ir nenuejau, nors reikejo.

Oi nu prajuokinai lotuliukas.gif Ir aš ten dariausi prieš keli metus, bet tokių nuorodų man nedavė lotuliukas.gif Priežiūrai viską susipirkau pati ir aterit reikėjo vierną kartą po savaitės smile.gif Viskas man gerai užgijo.
Ir taip pat dariausi pilvo apačioje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 03 lapkričio 2009 - 20:57
Sveikutes biggrin.gif .Gal jus man galite pasakyti, ar galima tattoo tepti kuno aliejuku, na ta prasme pas mane ji lb sausoka pasidare, lb tempia. Nz, ka daryti patarkite mirksiukas.gif
Atsakyti