Įkraunama...
Įkraunama...

Tattoo priežiūra

QUOTE(linuke79 @ 2009 12 22, 10:32)
Sveikutes biggrin.gif .Gal jus man galite pasakyti, ar galima tattoo tepti kuno aliejuku, na ta prasme pas mane ji lb sausoka pasidare, lb tempia. Nz, ka daryti patarkite mirksiukas.gif

O bepanthen neuztenka drekinimui? smile.gif
Atsakyti
labukas.Tai va , kad as sukitokiu tepaliuku tepu Savlon vadinasi. Tai va man ta tattoo atrodo lb sausa, tai nz ka daryti? Jei sugis negerai? O, kaip jus daznai ja slapindavote?
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2009 12 22, 20:04)
labukas.Tai va , kad as sukitokiu tepaliuku tepu Savlon vadinasi. Tai va man ta tattoo atrodo lb sausa, tai nz ka daryti? Jei sugis negerai? O, kaip jus daznai ja slapindavote?

as tepdavau bepanthen kas kelias gal valandas rolleyes.gif
Atsakyti
Tai nz reikes paieskoti vaistineje, ko nors...O, tiesa tas bepanthen, jis vaikiskas kremukas? Nes as cia kai jo paparasiau, tai sake vaistininke, kad cia vaikams priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2009 12 23, 10:35)
Tai nz reikes paieskoti vaistineje, ko nors...O, tiesa tas bepanthen, jis vaikiskas kremukas? Nes as cia kai jo paparasiau, tai sake vaistininke, kad cia vaikams priklauso g.gif

Ne taip parasiau biski, naudojau bepanthen plus, nes ju keliu rusiu yra.. O siaip tas kremukas universalus, tai kiek zinau ir vaikams naudoja.. Bent man po tattoo padarymo meistras sita patare naudoti ir neturejau jokiu problemu..
Atsakyti
Labukas.Geru ir ramiu tau Sv. Kuciu ir Kaledu mirksiukas.gif Aciu uz informacija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2009 12 24, 02:39)
Labukas.Geru ir ramiu tau Sv. Kuciu ir Kaledu mirksiukas.gif  Aciu uz informacija tongue.gif

Nera uz ka, graziu svenciu 4u.gif
Atsakyti
nors turiu jau daugiau negu 6 metus bet kol kas niekaip neteko priziureti tik einant degintis i soliariuma tepdavau tokiu spec piestuku kad nebluktu
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2009 12 22, 20:04)

as octenisept zaizdu geli naudojau, kokius tris kartus per diena, plonu sluoksniu tepdavau ir labai super sugijo

nuplaudavau octenisan losjonu ir tada patepdabvau geliuku, cia vakare pries miega, o ryte ir vakare tik octenisept geliuku ir man labai gerai buvo

pas mane tiesa nedide tattoo taip vadinama ' cigareciu pakelio ' dydzio..
gal jei labai didziules, tai ir priziuret reikia, to tai nezinau...
Papildyta:
QUOTE(Jolancik @ 2009 09 25, 19:23)
Reikia gi (kaip man sake) 10 min palaukti, kad isigertu, o jei maziau palaikau, tai prie drabuziu limpa  doh.gif

tai vat del to ir naudojau octenisept geli , o ne bepantena antra karta kai dariausi, nes jis nelimpa prie drabuziu ir be problemu galima darbe pasitepti, nei dazo rubus nei limpa, tai daug paprastesne prieziura ir dar nuo infekcijos apsaugo
Atsakyti
noriu pasakyti baikit visas tas kalbas kad mauditis negalima dar kanors pasidariai tattoo tai tepi kasdien kremu kad oda maitintu kad neissilietu dazai po oda ir viskas kokia cia prieziura sasas nukrenta ir vsio gali dziauktis kad turi mano sunus 17m pasidare ir viskas ok nereikia nieko priziuret jos svarbu kad noretum jos
Atsakyti
Neturiu jokiu problemu del tatoo. Israse tepaliuka ir jokio net sasiuko nebuvo.
Atsakyti
Jau seniai niekas i tema nieko nerase...o gi mane irgi domina,kur butu galima kaune pasidaryti tatoo..?kad gerai darytu,graziai ir nebutu zinoma labai brangu ax.gif
Atsakyti