Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

Sveios mano dukrytė labai norėjo kačiuko, tai buvau labai prieš gyvūnus bute, bet vis gi suminkštėjo širdis ir dabar turime pukų kamuoliuką Snaigę.

user posted image

Atsakyti
Mūsų dukra turi savo kambaryje akvariumą su mažom žuvytėm. Labai džiaugiasi, kai jos vaikų atsiveda smile.gif Namie dar auga labai meili katė, bet dukrai ji visai nerūpi.
Atsakyti
mes sunui 4-o gimtadienio proga padovanojome šunį smile.gif na ši dovana gal labiau skirta visai šeimai g.gif na kaip ten bebūtų, bet sūnus patenkintas, žaidžia jie kartu, na o kai bus vyresnis tai žinoma reikės ir tam tikrų darbų imtis, kad atsakomybės j ausmas vystytusi..
Atsakyti
mano mazylei 1,5metuku. mes laikom ciucika-prancuzu buldoge. drauges jos nerealios, zaidzia,prisidukusios kartu ilsisi... tik va beda, jog vyras susirgo astma, tai teks mums brangaus sunelio atsisakyt- cia tragedija visai seimynai...
Atsakyti
wub.gif mano vaikai turi 2 banguotasias papugeles,2nimfas ir dar katina doh.gif na daugiau tikrai nereikia,nebent jei kazkada gyvensim ne 2 kambariu bute wub.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

mano mažylė dar tik trijų, bet labai norėjo šuniuko, bet kai jai pasakojau, kad į lauką reiks vest, maudyt ir pan. tada ji pagalvojo ir paklausė, o ar žuvytes reik vest į lauką lotuliukas.gif
tai va, dabar ji jau nori žuvyčių g.gif bet ar ne per maža? pamenu, kai brolis buvo trijų tėvai jo prašymu nupirko jam žiurkėnų keletą, tai jis džiaugės, bet kartą įsigudrino atidaryt narvelį ir visus pasmaugė blink.gif , o po to kiek ašarų buvo doh.gif
tai kaip ir trauma vaikui, nelabai ką suvokia, o jau nebėr augintinių ax.gif daugiau jis neturėjo jokių augintinių - tiesiog jam jų nereikėjo

pas draugus kai nuvykstam, tai su triušiuku gražiai elgias, bet jei kasdien tas triušiukas būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(elingusia @ 2007 02 05, 11:17)
wub.gif mano vaikai turi 2 banguotasias papugeles,2nimfas ir dar katina doh.gif na daugiau tikrai nereikia,nebent jei kazkada gyvensim ne 2 kambariu bute wub.gif

Na tikrai daug 2-jų kambarių bute. Mums vieno triušiuko užtenka, nors sūnaus svajonė - šuo doh.gif
Atsakyti
mes turim juru kiaulyte,pries tai turejom ziurkena,deja greit numire ir vaikui trauma,juk jie gyvena neilgai,todel pirkom juru kiaulyte,smagu,nes gyvena jos daug ilgiau ir diena aktyvios,o nakti miega smile.gif ,o stai nei suns,nei kates bute nelaikyciau,nebent nuosavam name gyvenciau,manau,kad kiekviena seima pirkdama gyvuna rimtai apgalvoja savo sprendima,kas jiems geriau laikyti,o kazka laikyti reikt,nes vaikai ismoksta rupintis kitais,o psichologai netgi pataria isigyti gyvuneli vaikams,kurie jautresni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renolda @ 2007 02 06, 22:53)
Na tikrai daug 2-jų kambarių bute. Mums vieno triušiuko užtenka, nors sūnaus svajonė - šuo  doh.gif

patikek tikrai daug.turiu dar svajoniu,bet tik nedabar ir ne bute,o gyvenimo be augintiniu neisivaizduoju wub.gif
Atsakyti
Aš esu prieš augintinį bute(keturkojį) schmoll.gif
Atsakyti
Turim katiną.Yra daug pliusų, bet ir minusų taip pat. rolleyes.gif
Atsakyti
savo kambaryje jau porą metų turi akvariumą 100 ltr. Iš pradžių labai rūpinosi, rinkosi žuveles, sraiges ir pan. Dabar tik retkarčiais prisimena, kad pas ją žuvys gyvena.
Namie dar auga katė. Čia tai apskritai jokio dėmesio schmoll.gif Kai jau katė pas ją pati ateina, va tada ir paglosto.
Užtat labai prašo šuniuko. Sako, kad pati ir vedžios, ir net kakučius valys g.gif
Atsakyti