Mūsų namuose vienas vyras (t.y tėtis) ir trys moteriškės: mama, dukrytė, katytė ir kalytė. Katinu rūpinasi mama, kalyte tėtis, o dukra žaidžia kaip su sesėm ir labai pergyvena, jeigu kuri suserga.
Treju metu proga po ilgu dvejoniu nupirkom Aurėjai ziurkėna.Maniau,kad pora dienu pasidziaugs ir bus pamirstas,bet pasirodo klydau...Kasdien snekina peliuka,duoda jam valgyti,rodos net bendra kalba randa.galėjau anksciau nupirkti...
Mūsiškiai turi vandens vėžliuką. Visa priežiūra tenka tėčiui, bet džiaugsmo visiems.
musų atžala auga su keturkoju draugu, t.y. šuniu
. Nors šuo iš didelių veislių, bet labai draugiškas ir meilus vaikui. Visur jie kartu net į toletą kartu eina
matyt taip drasiau
o kadangi ir šuo dar gana jaunas tik 6 mėnesiai tai bendrą kalbą jie randa, pasidalina ir žaislais karts nuo karto
va idesiu pažiūrėt chebrantus

Papildyta:

Papildyta:
http://public.fotki....s/dsc00074.html

va idesiu pažiūrėt chebrantus

Papildyta:
Papildyta:
http://public.fotki....s/dsc00074.html
Mazoji jau kuris laikas vis praso kaciuko. As ir pati noreciau, bet vis kyla abejone... ar ne per anksti? Turint omeny, kaciukui bendraut su tokiu vaiku. Ar is didelės meilės nenukamuos? Nors jau bus 4 metai... Nezinau, gal galit kas iš savo patirties patart?

Norėtum šuniuko,bet dabar turim žuvytes akvariume.
Aniukes mama
Mazoji jau kuris laikas vis praso kaciuko. As ir pati noreciau, bet vis kyla abejone... ar ne per anksti? Turint omeny, kaciukui bendraut su tokiu vaiku. Ar is didelės meilės nenukamuos? Nors jau bus 4 metai... Nezinau, gal galit kas iš savo patirties patart?
Maniske irgi dievina katinus nepraeidavo ramiai nei pro viena. Ir ka gi teko patiems ta katina isigyti.
Mazoji myli ji be proto, net maisteli pati paduoda, nei dienos nebuvo pamirsus. Buvom isvaziave atostogaut tai turejau katinui lauktuviu nupirkt ( baisulini saldainiu maisa isrinko

Sveikutės,žinot ir aš tose abejonės kankinaus,dukrutei 5m,gimtd.nupirkau degu,o po mėnesio jo netekom,mažoji žaisdama uždėjo man ant nugaros ,kai ploviau pasilenkus vonioj rankas,buvau apsivilkus slidaus audinio marškynėlius ir mažylis nukrito,po kokios valandos agonijų mirė.Trauma turbūt buvo man net didesnė,nei dukrai,nes ji nelabai suprato,o ir pati kaip įmanydama bandžiau tą netektį užglaistyt vaiko akyse,praėjo jau pusmetis ,bet ji vis dar nori savo džerio,o apie šunis,kai pamačiau kaip pas draugę su vaikais iš vienos lėkštės valgo ir ji pati padavė šuneliui lėkštę išlaižyt,tai fui,aš gal už žuvytes ,kol vaikui gyvunėlis dar tik žaislas
Papildyta:
trys moteriškės: mama, dukrytė, katytė ir kalytė. nieko nesupratau
Papildyta:
QUOTE(cvietocek @ 2007 03 28, 14:05)
Mūsų namuose vienas vyras (t.y tėtis) ir trys moteriškės: mama, dukrytė, katytė ir kalytė. Katinu rūpinasi mama, kalyte tėtis, o dukra žaidžia kaip su sesėm ir labai pergyvena, jeigu kuri suserga.
trys moteriškės: mama, dukrytė, katytė ir kalytė. nieko nesupratau

Mes - tai tėtis ir taip pat keturios moteriškės - mamytė, dukrytė, katytė ir jūrų kiaulytė

Labai sūnus norejo šuniuko,bet vedžioti jo nebūtų kam
.Tai pirkom triušiuka.Aišku jį prižiurėti tenka man.Gal ir blogai darau,kad neliepiu to daryt vaikui.Triušiukas tai jo

QUOTE(berniukai @ 2007 05 28, 13:21)
Labai sūnus norejo šuniuko,bet vedžioti jo nebūtų kam
.Tai pirkom triušiuka.Aišku jį prižiurėti tenka man.Gal ir blogai darau,kad neliepiu to daryt vaikui.Triušiukas tai jo 

Na nevalys gi vaikas narvo