Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

QUOTE(inadastra @ 2008 04 13, 11:50)
maniškiui keturi, taaaaaip laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai nori kažką auginti ax.gif , bet buvau labai nusstebusi, kai jau nusprendėm pripratinti jį prie katino, jis bijo jo blush2.gif , bijo nagų, bijo kad užšoks, bijo, kad siunta ir dar daug ko..... blink.gif tai nussprendėm ,kad per anksti dar, dar truputį palauksime, o tai vien stresas doh.gif

mes katinų irgi bijom. Juk jie šnypščia ir draskosi, kartais net ir nekaltai žaisdami, o nagučiai ir nukarpyti yra katino nagučiai. Aš galvoju dukrytei nupirkti dvi žuvytes, arba papūgėles - tokį gyvūną kuris neprišiukšlintų namų ir mažoji jo nenuknekcintų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Auksesmama @ 2008 04 15, 19:31)
na maniske dar tik ant noses 3m ,bet labai noretu tureti augintini,netgi logopede,kad reiktu augintinio,jai butu gerai ka priziureti,pakalbeti  g.gif kazkaip galvojam apie triusiuka arba koki ziurkenuka blush2.gif

bet žiurkėnai kandžiojasi. Mano vyro sesutė(6m.) turi, tai su juo nepasidžiaugsi.
Atsakyti
QUOTE(gruzdzevičienė @ 2008 04 24, 15:50)
mes katinų irgi bijom. Juk jie šnypščia ir draskosi, kartais net ir nekaltai žaisdami, o nagučiai ir nukarpyti yra katino nagučiai. Aš galvoju dukrytei nupirkti dvi žuvytes, arba papūgėles - tokį gyvūną kuris neprišiukšlintų namų ir mažoji jo nenuknekcintų  biggrin.gif
Papildyta:
bet žiurkėnai kandžiojasi. Mano vyro sesutė(6m.) turi, tai su juo nepasidžiaugsi.

Mes turim papugeles doh.gif siuksliu nuo ju doh.gif tikrai nemazai doh.gif Siaip mano dukra nori ir akvariomo ir suniuko ir kaciuko biggrin.gif tai galvojam akvariuma isigyti kai persikraustysim ir jei pavyks ikalbeti MB pikineso wub.gif tongue.gif
Atsakyti
Mes turim bendrą augintinį-šunį wub.gif Mano mažius labai jį myli, ir visiems sako, kad tai JO augintinis hihihi.gif Šuo jau buvo su mumis, kai vaikiukas gimė, taigi galima sakyti, kad vaikas nuo gimimo draugauja su savo šunium, gal todėl ir prieraišumas toks rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif mano berniukas 4etis smile.gif turi nykstukini taksiuka, zuviuka ir ziurke smile.gif mano nuomone vaikuciams gyvunelio tikrai reikia, aisku pagal vaikuti parinkti kad nebutu bedu smile.gif musu namuciuose pirma atsirado zuvyte, veliau Ciucius (ziurkiukas), o dabar jau pora menesiuku auginam suniuka. Ir matau tik teigiamas puses. Vaikutis savyje ugdo atsakomybes jausma, rupinasi juo ir daug zaidzia. Kadangi Danieliukas musu seimoje kolkas vienintelis vaikutis, draugas jam labai reikalingas smile.gif cool.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuliaa @ 2008 04 25, 10:52)
g.gif mano berniukas 4etis smile.gif turi nykstukini taksiuka, zuviuka ir ziurke smile.gif mano nuomone vaikuciams gyvunelio tikrai reikia, aisku pagal vaikuti parinkti kad nebutu bedu smile.gif musu namuciuose pirma atsirado zuvyte, veliau Ciucius (ziurkiukas), o dabar jau pora menesiuku auginam suniuka. Ir matau tik teigiamas puses. Vaikutis savyje ugdo atsakomybes jausma, rupinasi juo ir daug zaidzia. Kadangi Danieliukas musu seimoje kolkas vienintelis vaikutis, draugas jam labai reikalingas smile.gif  cool.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif Irgi manau kad reikia vaikams(aisku jei jie patys to nori) augintinio rolleyes.gif
Atsakyti
turim šunį rotveilerį, kuris vaiką labai saugo. ir dar turim iguaną.
Atsakyti
Mes turime namie šunį bet vaikai su juo nebendrauja ,jis prie budos pririštas.Tai dažnai būnam pas mano tėvus kur yra ir šuniukas, ir kačiukas ,ir triušiukų ,ir net ožkytės tai vaikai prisibendrauja su gyvunėliais iki soties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabvidas @ 2008 04 30, 12:28)
Mes turime namie šunį bet vaikai su juo nebendrauja ,jis prie budos pririštas.Tai dažnai būnam pas mano tėvus kur yra ir šuniukas, ir kačiukas ,ir triušiukų ,ir net ožkytės tai vaikai prisibendrauja su gyvunėliais iki soties  ax.gif

Tai jei prie budos priristas ,vadinasi sunelis izoliuotas nuo seimos?Keista,turi savo suneli o dziaugiasi visai kitais g.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 04 30, 11:32)
Tai jei prie budos priristas ,vadinasi sunelis izoliuotas nuo seimos?Keista,turi savo suneli o dziaugiasi visai kitais g.gif

man irgi nesuprantama, kaip galima turėt gyvūną ir su juo nebendraut blink.gif o paskui stebimasi, kaip nuosavi šunys vaikus užgraužia
Atsakyti
O mūsiškis labai jau nori turėti augintini, bet gydytoja neleidžia (mums pripažinta bronhinė astma). Tad jokiu plaukuotu ir plunksnuotu gyvunų negalime laikyti verysad.gif
Man taip gaila, nes aš ir pati nieko prieš namie turėti šunį g.gif
Atsakyti
Esu tik uz smile.gif,nes vaikas mokos globoti,rupintis ir tureti atsakomybe uz savo gyvuneli .Savo mergytei ir nupirkome drauga katina su kuriuo jie dabar geriausi draugai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(monasoviene @ 2008 04 23, 12:42)
Manoji ir taip prasinejo suniuko ar kaciuko,bet isigijom triusiuka,tai ir patiem su vyru smagu lotuliukas.gif Ir dukryte dziaugiasi...Tad manau,jog gerai kai vaikai nori ir turi augintini...

Noreciau pasiteirauti apie triusiuka. Manajam ant nosiuko gimtadienis ir seneliai sugalvojo, kad padovanos triusiuka jam. Bet kazkaip as pradejau abejoti, prisiskaiciau apie tu triusiuku ruja, kvapa isskiriama ir pan ... Ar labai sunku priziureti g.gif ? Nes priziuret greiciausiai teks man doh.gif
Atsakyti