Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

Mes turim šuniuką ,bet vaikas jį nelabai mylį, aš manau kad jis per mažas turėti augintini
Atsakyti
QUOTE(zoluška @ 2008 03 25, 14:21)
Mes turim šuniuką ,bet vaikas jį nelabai mylį, aš manau kad jis per mažas turėti augintini

Jei vaikas dar labai mažiukas, tai šuniuką žaislu ir laiko. Aš irgi už tai, kad vaikai turi turėti kokį augintinį. Nors mes patys jokio gyvūno nelaikome, stabdo tai, kad gyvename daugiabutyje, nors jau pradedu galvoti apie akvariumą smile.gif
Atsakyti
Mes prie pora dienu isigijome du ziurkeniukus(-es) - idealu, vedziot nereikia, neprisiukslina. dukra labai patenkinta (pavadino Zita ir Liolia rolleyes.gif ), negali atsidziaugt (bent kol kas), ir paglostyt gali ir siaip i juos ziuret gan idomu, tokie prikolni padareliai biggrin.gif
Atsakyti
turim augintiniu ir manau kad vaikui reikia,praejusia vasara nustipo musu sena kalyte , mazius ipatingai prie jos nebuvo prisirises ,bet kai nustipo verke dvi dienas ,tai nupirkau suniuka thumbup.gif ,tai jie neisskiriami draugai,jei leisciau tai ir is vieno indo valgytu doh.gif
Atsakyti
kai berniukui suejo du metukai nusiprikome maza suniuka(neauga dideli), tai is pradziu nelabai jie draugavo, bet po biski po biski susidraugavo ir kuo toliau tuo labiau duksta, zaidzia abudu thumbup.gif
Atsakyti
neturime, nes gyvename nuomojamame name, kai turesime savo, tada butinai isigysime suniuka arba kaciuka, mano maziui labai jau reikia 4u.gif o gal ir ne toks savanaudiskas taptu, nes dabar kai vienas auga, tai jau iprato, kad viskas tik jam, o taip atsirastu kazkas mazesnis kuo galetu pasirupinti ir jis wink.gif as uz gyvunelius, nes kiek save prisimenu, namuose budavo nors vienas gyvunelis, tai papugele, tai suniukas, tai kaciukas, as uz thumbup.gif
Atsakyti
Mes neturim,bet turi mociute,tai kai nuvaziuojam i svecius,kaciukas pamates musu maziu iskart pasislepia,jauciu kad jo nemegsta,o mes augintiniui manau per mazi g.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Mes irgi turim žiurkėniukus. Labai mieli, ir dukrytė jais rūpinasi, žino kada reik pamaitinti. Ir žolyčių pati paskina. Vandenuko įpila, labai juos myli, ir nieko jai daugiau nereikia. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes turim dekoratyvinį triušiuką ir akvariumą, manau gerai kai namuose yra bent kažkoks augintinis, tada vaiką galima išmokyt globos ax.gif , tai ji visada man padeda ir valgyt nunešt, ir sutvarkyt narvelį smile.gif
Pradžioj tik vargšiuką už ausų tampydavo, pykomės, sakiau, kad skauda, klausiau ar tu nori, kad tave už ausyčių pakletų, tai labai greit suprato, dabar pamyluoja, paglosto wub.gif , paklausiu gal kam atiduodam zuikutį, gal mums nebereikia, tai kategoriškai ne atsako, sako čia mano draugas, myliu Pūką wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jura*: 07 balandžio 2008 - 14:50
Na mes kolkas nieko neturime- bet ateityje, kai persikelsime į kitą būstą- mano sūnus žada turėti : " 3 šunis, 3 kates, triušį..ir gal ir mažam arkliukui vietos atsiras, mamyte" doh.gif doh.gif
Manau, augintinį turėti puiku. Tai moko vaiko atsakomybės, rūpintis kitu. Tačiau būtina ir tėvelių priežiūra.
Atsakyti
mano dukryte 3 m gimtadienio proga gavo ziurkena bet manau dar per anksti nes labai megsta isimti ji is narvo ir panesioti ar pazaisti tai jam nepatinka
Atsakyti
biggrin.gif
prisimenu kaip sunus pagloste kaimynes suniuka - suniukui akys ant kaktos isoko, o kai norejo apkabinti tai abi suskubom gelbeti augintinio, nes sunus labai jau stipriai norejo parodyti "myliu" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti