QUOTE(zoluška @ 2008 03 25, 14:21)
Mes turim šuniuką ,bet vaikas jį nelabai mylį, aš manau kad jis per mažas turėti augintini
Jei vaikas dar labai mažiukas, tai šuniuką žaislu ir laiko. Aš irgi už tai, kad vaikai turi turėti kokį augintinį. Nors mes patys jokio gyvūno nelaikome, stabdo tai, kad gyvename daugiabutyje, nors jau pradedu galvoti apie akvariumą

Mes prie pora dienu isigijome du ziurkeniukus(-es) - idealu, vedziot nereikia, neprisiukslina. dukra labai patenkinta (pavadino Zita ir Liolia
), negali atsidziaugt (bent kol kas), ir paglostyt gali ir siaip i juos ziuret gan idomu, tokie prikolni padareliai

turim augintiniu ir manau kad vaikui reikia,praejusia vasara nustipo musu sena kalyte , mazius ipatingai prie jos nebuvo prisirises ,bet kai nustipo verke dvi dienas ,tai nupirkau suniuka
,tai jie neisskiriami draugai,jei leisciau tai ir is vieno indo valgytu

neturime, nes gyvename nuomojamame name, kai turesime savo, tada butinai isigysime suniuka arba kaciuka, mano maziui labai jau reikia
o gal ir ne toks savanaudiskas taptu, nes dabar kai vienas auga, tai jau iprato, kad viskas tik jam, o taip atsirastu kazkas mazesnis kuo galetu pasirupinti ir jis
as uz gyvunelius, nes kiek save prisimenu, namuose budavo nors vienas gyvunelis, tai papugele, tai suniukas, tai kaciukas, as uz

Mes neturim,bet turi mociute,tai kai nuvaziuojam i svecius,kaciukas pamates musu maziu iskart pasislepia,jauciu kad jo nemegsta,o mes augintiniui manau per mazi

Mes turim dekoratyvinį triušiuką ir akvariumą, manau gerai kai namuose yra bent kažkoks augintinis, tada vaiką galima išmokyt globos
, tai ji visada man padeda ir valgyt nunešt, ir sutvarkyt narvelį
Pradžioj tik vargšiuką už ausų tampydavo, pykomės, sakiau, kad skauda, klausiau ar tu nori, kad tave už ausyčių pakletų, tai labai greit suprato, dabar pamyluoja, paglosto
, paklausiu gal kam atiduodam zuikutį, gal mums nebereikia, tai kategoriškai ne atsako, sako čia mano draugas, myliu Pūką

Pradžioj tik vargšiuką už ausų tampydavo, pykomės, sakiau, kad skauda, klausiau ar tu nori, kad tave už ausyčių pakletų, tai labai greit suprato, dabar pamyluoja, paglosto

Na mes kolkas nieko neturime- bet ateityje, kai persikelsime į kitą būstą- mano sūnus žada turėti : " 3 šunis, 3 kates, triušį..ir gal ir mažam arkliukui vietos atsiras, mamyte"
Manau, augintinį turėti puiku. Tai moko vaiko atsakomybės, rūpintis kitu. Tačiau būtina ir tėvelių priežiūra.

Manau, augintinį turėti puiku. Tai moko vaiko atsakomybės, rūpintis kitu. Tačiau būtina ir tėvelių priežiūra.
mano dukryte 3 m gimtadienio proga gavo ziurkena bet manau dar per anksti nes labai megsta isimti ji is narvo ir panesioti ar pazaisti tai jam nepatinka