Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

4u.gif
QUOTE(Miranda333 @ 2008 07 20, 20:35)
OI mielosios, sendien nakti mus istiko baisi nelaime verysad.gif .Musu Degiukas isejo is pasaulio. cray.gif  cray.gif Verkiau visa diena.Vaikas isviso nei valge nei gere tik degiuko verkia upeleis.Labai gaila. verysad.gif  verysad.gif maniskis numire nuo senatves pragivenes 8m

Uzjauciame, ir galim jums padovanuoti deguciuku, kaip tik turime 2-ju men. jauniklius. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanžan: 20 liepos 2008 - 20:47
QUOTE(sena niekšė @ 2008 07 11, 23:12)
mažam vaikui nėra nieko geresnio už DIDELĮ šunį...  4u.gif

mes turim didelį šunį biggrin.gif ir mano špokas labai gerai su ją sutaria ax.gif
Atsakyti
Jau metus laiko turim Cornish Rex veisles katina. Pradzioj vyra reikejo ikalbeti ax.gif , nes nenorejo. O dabar vyras labai dziaugiasi katinu. O ir dukrai daug smagiau, nebereikalauja tiek daug demesio, kiek reikalaudavo anksciau, net i tualeta neisleisdavo nueiti.
Aisku visas rupestis tai tenka man smile.gif , bet man patinka smile.gif
Jei vaziuojam kur, vezames ir katina cool.gif
Atsakyti
Na, o musu sunutis augina papuga Kakariki, vardu Kiesa biggrin.gif
Nors dar buvo maziukas, sunus pats ji ir maitina nuolat ir kalbina smile.gif
Aisku, narveli keiciu as, bet tikrai nesunku cool.gif
Atsakyti
Mes turejome juru kiaulyte.Is pradziu sunus ja rupindavos, valydavo narva, serdavo, bet po kokios savaites visi sie darbai perejo man doh.gif
Atsakyti
Mes turim ziurke. Na valymas, aisku, mano rupestis, bet vaikai rupinasi maitinimu, girdymu. Didziausia svente vaikams, kai leidziu Ziurkei lakstyt po kambari lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis turi ir suni ir kate ir pauksciuka smile.gif bet mes gyvenam name tad katinas ir suo lauke. Nes man gyvnai namuose schmoll.gif maziukas labai rupinasi visais su visais ryte pasisveikina biggrin.gif ir siaip dar jis turi daug augintiniu sliekai,varliukai,vabaliukai..nieko nebijo ir ima i rankas ir susinestu viska i namus turbut smile.gif
Atsakyti
Mes turime ziurke,sunus ja rupinasi,pamaitina,pakalbina kaskart,graziai su ja elgiasi 4u.gif
Atsakyti
Na as budama vaikas labai norejau suniuko, bet mama man jo neleisdavo laikyti schmoll.gif
Labai pykau del to
Dabar ja suprantu lotuliukas.gif
Vaikai nori suniuko, o as neleidziu schmoll.gif
Bet sau randu kruva pateisinamu priezasciu ax.gif
Tikrai didelis vargas siais laikais, nes anksciau galima buvo visur su gyvunais, o dabar niekur schmoll.gif nepriima
O ir vedzioti tikrai manau tektu man verysad.gif
Todel nenoriu rizikuoti suniukas juk nepliusinis jei nepasiteisins juk neismesi schmoll.gif
O dar tie reikalai su ju "tortais" manau butu problematiska.
Atsakyti
šuniuko draugystė ir ištikimybė atperka visus rūpesčius. thumbup.gif aišku, Lietuvoj liūdniau -- žmonės labai priešiški gyvūnams verysad.gif nors vistiek šiais laikais lengviau -- dabar vos ne kiekvienoj šeimoj po automobilį, tai galima ir į gamtą išvažiuot dažniau, kas anksčiau buvo sunkiai įmanoma.
Atsakyti
Ech.. man vistiek atrodo, kad šuva turi būti prie būdos, o katės - tiesiog peliavimui sutvertos.
gavo vaikas dovanų dekoratyvinį triušį. Iš pradžių neutraliai žiūrėjau. Bet kai atėjo laikas man ir žolę raut, ir narvą valyt, kraiku rūpintis, ir gert paduot, tai išregistravau tą kraliką iš namų.
Visgi atsiranda bepročių, kurie nepasiklausę ima ir nuperka gyvą dovaną. doh.gif Beje, atgal patys tai nenorėjo pasiimt. Per daug rūpesčio.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2008 09 02, 12:57)
Ech.. man vistiek atrodo, kad šuva turi būti prie būdos, o katės - tiesiog peliavimui sutvertos.
gavo vaikas dovanų dekoratyvinį triušį. Iš pradžių neutraliai žiūrėjau. Bet kai atėjo laikas man ir žolę raut, ir narvą valyt, kraiku rūpintis, ir gert paduot, tai išregistravau tą kraliką iš namų.
Visgi atsiranda bepročių, kurie nepasiklausę ima ir nuperka gyvą dovaną. doh.gif Beje, atgal patys tai nenorėjo pasiimt. Per daug rūpesčio.

nesąmonė triušis. vietos užima kaip katinas, o džiaugsmo kiek iš žiurkėno. tokie gyvūnai tik entuziastam, kaip ir visokios žiurkės, paukščiai, ar vėžliai.
o vaikui -- tik šuo arba katinas.
Atsakyti