Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

smile.gif turim šunį,aš norėjau ax.gif Siautėja po namus kaip reikiant ir mažiukė ir šuo.
Vedžiojam visi. Jei kur keliaujam, retai imam su savim, dar jaunas,palieku savo sesei. Bet i mišką ar kaimą visada su mum. Išsilakstom ir mes ir šuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 09 02, 14:01)
nesąmonė triušis. vietos užima kaip katinas, o džiaugsmo kiek iš žiurkėno. tokie gyvūnai tik entuziastam, kaip ir visokios žiurkės, paukščiai, ar vėžliai.
o vaikui -- tik šuo arba katinas.

Jei turi nama, tada - taip.. As irgi uz thumbup.gif Bet jei gyveni nedidukam butelyje, tikrai sudetinga prisiveist sunu bei kaciu.. Tokiu atveju as uz visokius pauksciukus, vezliukus ir pan. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau 6 metai turime airių seterį. Kai laukiausi visaip galvojau,nes jis išlepintas irvisų numylėtas ax.gif . Gimus dukrai šuo pats vengdavo to kambario kur ji būdavo. Vėliau įprato. Kai mergina pradėjo judėt, šuo tyliai kęsdavo jos "glamones" smile.gif . KartaisO dabar labai sutaria ir neįsivaizduoja dienos be šunio. Jei dukrytė gryžus iš darželio šunio neranda (būna išveštas į sodą), tai pasigenda kas kelios minutės.
Bet, iš tiesų, didelį gyvūną reikia turėti kur laikyt.
Atsakyti
Turim 2 katinus - vienas 2 metų, o kitas 2 mėnesių smile.gif O kokia šventė būna, kai mažiukas miega su dukrele lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes turim suniuka ir manau, kad vaikams gerai kai namie yra augintiniai. Musu suniukas labai myli vaikus ir kartais stebiuosi kaip leidziasi buti tampomas uz uodegos ar ausyciu doh.gif O mazoji labai dziaugiasi kai suo pas ja atlekia.. Dabar net gatveje pamacius svetima suni netveria is dziaugsmo.. Tik aisku uz svetimus negali garantuoti, taigi neleidziu per arti eiti..
Atsakyti
mes turim du suniukus, vaikas begalo myli ir zaidzia su jais
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 09 17, 18:53)
Jei turi nama, tada - taip.. As irgi uz  thumbup.gif  Bet jei gyveni nedidukam butelyje, tikrai sudetinga prisiveist sunu bei kaciu.. Tokiu atveju as uz visokius pauksciukus, vezliukus ir pan.  biggrin.gif  mirksiukas.gif

tai nereikia priveist. uztenka ir vieno mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 09 26, 12:44)
tai nereikia priveist. uztenka ir vieno  mirksiukas.gif

Šiaip aš už augintinius, vaikui to reikia, bet maniškis serga astma, tai nelaikome nieko.
Atsakyti
Laikome mes persišką katinėli,ir vaikai labai juo džiaugiasi,tik kartais gyvulėliui tenka bėgti nuo mažiaus itin stiprių"glamoniu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abai @ 2008 08 06, 13:18)
Mes turim ziurke. Na valymas, aisku, mano rupestis, bet vaikai rupinasi maitinimu, girdymu. Didziausia svente vaikams, kai leidziu Ziurkei lakstyt po kambari  lotuliukas.gif

QUOTE(Enriko mama @ 2008 08 19, 16:20)
Mes turime ziurke,sunus ja rupinasi,pamaitina,pakalbina kaskart,graziai su ja elgiasi  4u.gif

Ir mes turime ziurke drinks_cheers.gif
As daznai leidziu palakstyt po namus smile.gif ir paciai idomu biggrin.gif
Vaikas kazkiek rupinasi, bet tenka primint smile.gif
Atsakyti
Mūsų šeima laiko tris šunis ir vieną katiną drinks_cheers.gif Vaikui didelis džiaugsmas kai jo pareinančio laukia visi.ir jis liek patenkintas kai džiaugdamiesi šunys ji parverčia ant žemės biggrin.gif jam atrodo kad jie taip jam parodo kaip jo pasiilgo ir kaip ji labai myli lotuliukas.gif gyvūnėlis namie gerai thumbup.gif
Atsakyti
Ir mes turim to džiaugsmo,net du-katiną ir šunę.Bet to iniciatorė buvau aš pati, todėl žinojau,kad sau ir užsikraunu.Vaikams,aišku,labai irgi reikėjo.O dabar katis miega vyresniajam ant galvos, o šunė man...bet kai reikia vedžiot, tai amžinas karas, nes dieną turi sūnus vest,o jis tiingi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgulia: 22 spalio 2008 - 07:22