Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikas turi augintinį?

Mes turejome zuvytes tai labai abiems vaikiukams patiko. Dukra budavo visada iberia maistelio, o mazgis ziuredavo kaip plaukioja.

Dar puse metu "gyvenom" kartu su ziurkenu. Tai maziukui labai patiko jis, taciau reikedavo saugoti ziurkena, nes budavo i narveli visko prikisa.

Mano manymu ankstoka dar mums gyvuneli koki isigyti, lauksim kol brolis paaugs ax.gif
Atsakyti
Neturim verysad.gif Bet labai norim blush2.gif Ypač aš ir sūnelis ax.gif
Dabar taupom pinigėlius kačiukui arba šuniukui wub.gif
Atsakyti
Pas mus namie tai mini zoo smile.gif , turime zuvytes, siamo katyte ir pries pora savaiciu nusipirkom suniuka. Tai musu dukryte, kuriai 5 m. kraustosi is proto. Tik gryzusi is darzelio tiek duodasi su suniu, jai nebereikia jokiu zaislu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(gievka @ 2009 01 20, 00:16)
Neturim  verysad.gif  Bet labai norim  blush2.gif  Ypač aš ir sūnelis  ax.gif 
Dabar taupom pinigėlius kačiukui arba šuniukui  wub.gif

netaupykite. prieglaudose daug šunelių ir katinėlių, kurie labai laukia pakliūti pas mylinčius šeimininkus.
Atsakyti
Mes turim akvariuma,bet mano merginos nelabai domina,ir dar turim ziurke tai su ja nesiskiria labai jei patinka ja paganyt,pamaitint smile.gif Labai praso suniuko,bet dar biski palauksim,gal veliau ir nupirksim rolleyes.gif
Atsakyti
Suo as manau yra labai geras draugas vaikams. Jie ismoksta juos myleti, priziureti, zaisti su jais. Pirkite tikrai nepasigailesite, aisku jeigu jus irgi mylit sunis, nes pagrindinis rupestis atiteks jums smile.gif .
Atsakyti
Mes turim katina ir tai, galima sakyt, buvo musu "pirmasis vaikas". smile.gif Kai gime musu vaikuciai, nerimavom, kaip reaguos musu demesy besimaudes keturkojis. Taciau bedos jokios, jisai nuo pat pirmuju akimirku labai draugiskai sutiko naujagimius ir tikrai nera idreskes ar uzgaves, puldamas pirmasis. Netgi mudu su vyru bardavom ji, kad nedreskia atgal, o kencia, kuomet vyresnis sunus, kai buvo dar visai maziukas, mielai patampydavo uz usu ar uodegos, ar siaip pesteldavo kaili. blink.gif Antrasis sunus visiskai kitaip reaguoja i katina ir labai svelniai stengiasi ji pakalbinti ir paglostyti. Cia, matyt, kita prigimtis. smile.gif Aisku, mane veda is kantrybes tai, kad visur pilna katino plauku ir dulkiu kamuoliai susirenka kone kas antra diena. Taciau as, nepaisant to, manau, kad labai gerai nuo pat mazu dienu vaikams ugdyti pagarba ne tik zmonems, bet ir gyvunams, kaip ir visai gamtai aplamai. Taip pat mano vaikai turi zaidimu drauga, vyresnysis jam duoda valgyti ar ragina teti ar mama duoti jam lakti ir pan. Manau, kad tai skatina ir svelnumo israiskos vystymasi, kas labai reikalinga gyvenime. smile.gif Turint namie augintini, pagarba ir meile vystosi savaime. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesuoToma: 24 sausio 2009 - 00:40
mes turim suniuka ir katina , suniuka tai kambari laikom labai jau megsta su vaikais zaisti , o katinas tai daugiau lauke buna ateina pavalgyt i namus .
Atsakyti
Turim dekoratyvinį triušiuką rolleyes.gif
Atsakyti
4 m dukrytes gimtadienio progai galvojome apie gyvuneli, nes daznai apie tai uzsimindavo. Suniukui ir kaciukui jauciames nepribrende, o va koki mazyli visai mielai laikytume. Tai ir nupirkome dekoratyvini triusiuke. Vasari jau bus metai musu suokliukei. Bet per tiek laiko triusiuke tapo tik mano. As valau narveli, as maitinu, as rupinuosi, aukleju ir t.t. kaip tai nutiko nepastebejau g.gif buciau zinojusi, nieko nelaikytume, nes man vienas vargas siuo metu. Tiek pasikeitimu, rupesciu ir dar puku kamuolelis reikalauja demesio. Net gaila augintinio. Siuo metu diskutuojame apie pardavimo klausima. verysad.gif tokia patirtis.
Atsakyti
pas mus nimfo parakitai-papugos ,pradzioj labai dziauges o dabar jau retai kada ir prieina,as dazniausiai valau ir valgydinu...o jos juk ir kalbet gali ismokti bet kad nera kas jomis uzsiima as laiko neturiu okiti noro verysad.gif
Atsakyti
Mes turim katiną. Kaip čia viena mamytė rašė tai mūsų katinas irgi mūsų pirmas vaikas biggrin.gif . Sūnelis gimė po kokių 4metų. Katinas jį priėmė labai gerai thumbup.gif . Bet va sūnelis paaugo ir pradėjo katuką tampyt, o tas gintis, tai kelis kartus katukas ir įdrėskė mažiui verysad.gif . O dabar jau matau, kad vyrukas kitaip elgias su katuku: iseidamas į daržą visada pasako ate katinui, kartais įdeda katukui maisto thumbup.gif . Aš tai už tai, kad namuose su vaikučiais augtų ir augintiniai 4u.gif
Atsakyti