Įkraunama...
Įkraunama...

J.Basanavičiaus mokykla

Sveiki, norejau pakalbeti apie Vilniaus Basanaviciaus mokykla, nes kaip pati mokykla ji turi auksta reitinga mokyniu paruosime, ir kaip suprantu stiprius mokytojus, bet girdejau, kad siemet 17 mokytoju isejo blink.gif Tai va toks rupestis atsirado.... idomu butu isgirsti nuomones mamu, kuriu vaikai ten mokosi ar planuoja mokytis... smile.gif
Atsakyti
Iš tiesų teko girdėti, kad pastaruoju metu daug mokytojų iš šios mokyklos išeina. Įdomu, kodėl. Gal kas tiesiogai susiduriantis su šita mokykla galėtų pasidalinti įspūdžiais, kaip ten šiuo metu atmosfera, koks pedagogų kolektyvas ir koks paruošimo lygis.
Atsakyti
mano vaikai mokosi šioje mokykloje. negirdėjau, kad išėjo 14 mokytojų blink.gif tik sakė, kad išėjo 2 pavaduotojos. matyt, kažkas ten negerai unsure.gif
Atsakyti
gryda, o tavo vaikai patenkinti mokytojai? ju bendravimu su vaikais, pamokos destymu, vertinimais?
Atsakyti
mokiausi ten kazkada, savo vaiko ten tikraj neleisciau.
Atsakyti
mokiausi ten kazkada, savo vaiko ten tikraj neleisciau.
Atsakyti
Soske, gal galetum motyvuoti? Ta prasme, idomu, kodel toks ispudis - ar mokytojai nepatiko ar dar kas?
Atsakyti
mokytojai nepatiko, ypac pradinese klasese yra bjauriu aukletoju (mono mazoji sese ten irgi lanke trumpai), ir siaip mokytojos ir vyresnese klasese ne kokios, 'valdzia' (direktoriai ir t.t.) fear.gif 4okai 5okai ir t.t. uz kampu su cigaretem stovi- o mokytojams 'dzin', na vienu zodziu.. arbatos didziulis kibiras (kur valgykloje maciau iki siol stovi) prispjaudytas ir pardavinejama arbata po 10ct. na vienu zodziu..
Atsakyti
na as apie valgykla jau irgi prisiklausiau visokiu dalykeliu unsure.gif , bet del pradiniu kl. mokytoju tai galeciau, tik is geros puses pasakyti. Gal soske is senesiu laiku dalyjasi atsiminimais (kai pati mokesi), nes nemazai mano draugu nuo pirmos klases vedzioja vaikus ir tik geri atsiliepimai del to visi ir nori i sia mokykla-del Geros pradzio ir geru mokytoju. Bet va tolimesnese klasese, tai daug kas keiciasi ir sutinku, kad mokytojai save stato dievais, kuriu reik klausyt ir maziau reikstis.... (na ir tai gal ne visi mirksiukas.gif ). bet gal panasiai ir kitose mokyklose...jau ne pradinukai, tai galima ir pasaukt ant ju ..
Atsakyti
na kiek zinau ten pradinuku mokytoja yra tokia Sinkeviciene. pas ja tikraj nej uz ka nej uz ka savo vaiko nevesciau. bjaurybe.
Atsakyti
Aš savo sūnų leidau į Basanavičiaus mokyklą. Mokytoja man patiko, klasė irgi gera.
O besirinkdama mokyklą, žiūrėjau, kaip dvyliktokai laiko baigiamuosius egzaminus. O šios mokyklos mokinių rezultatai tikrai vieni iš geriausių visoje Lietuvoje.
Taigi mokina neblogai.
Tokios tvarkos kaip kadaise buvo (kai visi už rankučių susiėmę vaikščiojom), jokioj mokykloj dabar nerasi. Maistas čia irgi neįpatingas. Bet tai namuose vaikui galima paruošti.
O mokytojų visose mokyklose visokių yra. Vien gerų niekur nėra.
Atsakyti
Apie sia mokykla teko girdet ir gero, ir blogo.
Na ka, blogi atsiliepimai is ne itin geru mokiniu. O ju tevai tradiciskai kaltina blogus mokytojus (nesugebejusius sudominti, ismokyti...). Geri atsiliepimai - is gerai baigusiu ir dabar vedanciu savo vaikus, mokiniu.
Padariau isvada, kad is esmes mokykla dar turi geros- stiprios miesto centro mokyklos varda. Problemu pakanka, kad ir del dvigubai didesnio mokiniu skaiciaus, dvieju pamainu (gali talpinti 800 vaiku, o lanko 1500). Bet siuo metu snekama apie mokyklos skilima - i pagrindine ir gimnazija. Pagrindine liks ten pat, o gimnazija bus, rodos, rusu mokyklos patalpose (gatves nepamenu, bet prie Savanoriu ir Gerosios Vilties)
Del pradiniu klasiu mokytoju - tevai labai patenkinti dviem is keturiu berods. Bet velgi - geru mokiniu tevai patenkinti, o silpnesniu - hmm, nelabai.
Persasi isvada - ar gera mokykla isgelbes tinginuka mokini...
Atsakyti