Įkraunama...
Įkraunama...

J.Basanavičiaus mokykla

Prancuzu kalba cia destoma nuo 2 klases smile.gif pati ja cia mokiausi ir nusiskundimu neturejau smile.gif patekau pas pakankamai geras,kaip savo dalyko ir kaip pedagoges mokytojas;) Buvau klaseje kuri viena is pirmuju buvo "geros pradzios" nzn ar mes labai sunkus vaikai buvom ar kaip,bet paskui daug problemu turejom,buvom islepinti ir kaprizingi...bet gal tiesiog tokie zmones susirinko... siaip is visu savo mokytoju tik viena vienintele atsimenu,kaip kosmara(ir tai manau,kad buna ir didesniu) siaip man ten mokytis patiko,jau vien del muzikos mokytoju,kurios uzimdavo,kaip tik galedavo,bet cia jau aukstesnese klasese smile.gif
o dabar tai mokykloje kiek zinau padetis nekokia...isejo tikrai puikios mokytojos,o ir skandalai skandaliukai nesibaigia su nauja direktore...bet siaip yra toj mokykloj ir puikiu mokytoju,kuriu neuzmirsiu visa gyvenima wink.gif
Atsakyti
Kad mokykla Buvo gera, tai tikrai thumbup.gif . Gaila, kad atejus naujai direktorei taip greit - per du metus nemazai sugriauta, kas buvo daroma ir keliama 10 metu.... Ypac pradiniu Geros pradzios klasiu darbas. Juk tai pirmoji mokykla, vedancioji ir mokanti kitas mokyklas - Geros pradzios. o siuo metu ir tai griuna, nes naujoji direktore to nevertina, jai nereikia, ir nepadeda.... Gerai kieno dar spes vaikai pasimokyti pas sios kartos mokytojas, nes progresas sustabdytas, juk buvo daromi seminarai jau ir vyresniu klasiu mokytojoms, kad butu tasa Geros pradzios ir nenutruktu tai pradinese klasese, ir tai sustabde, paciu mokytoju iniciatyva stabdo... labai jau slogi vidine atmosfera ten verysad.gif tai zinoma persiduoda ir bendravime su vaikais mokytoju....
Atsakyti
Mums priklauso eiti i sita mokykla ne siais, bet kitais metais... unsure.gif
Bet kai pasiskaitau cia... galvoju ir apie kitas arciau esancias, bet jei nepriims ne pagal adresa, hm..
schmoll.gif
Anksciau ji taip giriama ta mokykla buvo... Negi vienui viena direktore ja sugriove sitaip negristamai? blink.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
pries du metus baigiau sia mokykla (beje, su radonu diplomu) egzaminus islaikiau puikiai ir tik deka puikiu mokytoju pas kuriuos mokiausi!!!
prancuzu kalba labai puikia ismoko mokytoja Daujotiene, pas ja net is kitur ateina i privacias pamokas, siaip visi 12 metu buvo puikus thumbup.gif
na atejus naujai direktorei (i man teko msu ja susidurti jau 12-os kl gale...) girdejau, kad ten vyksta sumaistis, tai labai gaila, kad tikrai gera mokykla kencia nuo jos vienos doh.gif (ji labai su mokytojais ir tevais nesutaria) butu labai smagu, kad kas nors pagaliau pasiskustu ir viskas butu kaip buve!!!
Atsakyti
Sveiki visi,
Noriu jums atverti akis del sios "prestizines" mokyklos
Neleiskite i ja savo atzalu,nes nieks nezino,kas ten joje dedasi istikruju.
Direktore,uz tevu 2% pasidare visai seimai kruiza,nusipirko naujausia mersedesa.Mokytojai patys,turejo remontuoti savo kabinetus,ir negavo jokiu pinigu is musu "Mylimos" direktores..Mokykloje vyksta korupcija.Kaip viena mokytoja pasake : "Kuriu teveliu storesne pinigine,tas gaus aukstesni bala egzaminuose".Atejus naujai direktorei,viskas pasikeite.Dabar Basanaviciaus mokykla palaida bala.Prancuzu ambasada neberiamia,kaip anksciau.Jau ir tiuberkulioze atsirado,o anksciau,prie kito direktoriaus,kazkodel jos nebuvo.
Mokytojai nieko nemokina,neaiskina,o paskui reikalauja.
Mokiniai triuksmauja per pamokas,mokytojus toli toli siuntineja,prasivardziuoja kas kaip gali.Vienintele taisykle "Atsikirsti stipriau".Bet tai ne visiems pavyksta.
Socialinis nieko nepadaro,psihologe taip pat.Jiem atrodo,kad tai visiskai normalu,jog sioje mokykloje vaikus zaloja psihologiskai.
Nenenoriu jusu pries sia mokykla nuteikti,tiesiog pasakiau,ko per tv neisgirsite.
Atsakyti
labai idomu ish kur tokios zinios?
Atsakyti
Nes pati lankau sita mokykla
Atsakyti
Aš taip pat mokausi dabar ten. Šiaip tai direktorė yra, atsiprašant, pasipūtusi karvė.. (atsiprašau, bet negaliu jos pavadinti kitaip.. sleep.gif )
Gal aš per daug neišsiplėsiu, nes viską, kas yra tai pasakė MikMik..
Tiktais noriu pridurti, kad tuberkuliozė man atrodo, jau buvo ir užpernai ir pernai. Nugirdau, kad iš šįmet jau vienas išvežtas... blink.gif
O šiaip, ačiū Dievui, kad ir išėjo daug mokytojų, ir tikrai gerų, bet daug gerų ir pasiliko.
Bet iš pradinių, tai mano mokytoja buvo pati geriausia 4u.gif E. Kerulytė. Dabar ji moko trečiokus. Tikrai, labai miela ir gera mokytoja :]]]
O dar apie direktorę. Ji buvo atėjus į vieną susirinkimą. Mano mama išėjo iš ten pakraupusi. Man sakė: jūsų direktorė kaip žvėris. Nieko neleido mums pasakyti, tik dėstė, kokie mūsų vaikai blogi ir tokie ir anokie. O vieną dieną buvo nelabai linksmas bajeris. Kažkas patvindė berniukų tualetą ir dar kažkas prikaišiojo balaižin ko į matematikos mokytojos kabineto durų spyną, kad toji užsikirto. Ir ateina (ką ten, įsiveržia..) į lietuvių kalbos pamoką, net mokytojos nieko nepaklausus (o gal mes kontrolinį rašom?) ir stovi tarpdury su visu savo didingu stotu ir sako: Nagi, prisipažinkit! Mes nieko švelniai tariant nesupratom ir nuleidom galvas vėl rašyt pratimo. Ji vėl: Nugi prisipažinkit, aš tai visos dienos neturiu! Mes tylim. Ji: Neprisipažįstat? Na gerai. Ir jau norėjo išeit, bet vienas klasiokas paklausė: o dėl ko mes turim prisipažint? Ar kas atsitiko? Ji: taip atsitiko. Kažkas patvindė berniukų tualetą antrame aukšte. Ir aš žinau, kad tai jūsų darbas. (nors paaiškėjo, kad ten visai ne mūsų reikalas...)
Keista, kad dar mergaitėms neliepė prisipažint, kad jos patvindė BERNIUKŲ tualetą, kuriame baaaaisiai smirda.
Atsakyti
Na ir kas gero/naujo girdeti sioje mokykloje?
Gal kas zinote kokios mokytojos pirmokus ims nuo kitu metu? g.gif
As pati jau tikrai cia nevesiu, bet drauge viena baisiai nori del prancuzu kalbos cia vaika leisti...
Gal kas ka apie destoma prancuzu kalba galite pakomentuoti?
Ar nera Vilniuje kitos mokyklos kur nuo 2kl butu prancuzu?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2007 11 20, 20:54)
Na ir kas gero/naujo girdeti sioje mokykloje?
Gal kas zinote kokios mokytojos pirmokus ims nuo kitu metu?  g.gif
As pati jau tikrai cia nevesiu, bet drauge viena baisiai nori del prancuzu kalbos cia vaika leisti...
Gal kas ka apie destoma prancuzu kalba galite pakomentuoti?
Ar nera Vilniuje kitos mokyklos kur nuo 2kl butu prancuzu??  g.gif

Yra dar Žimūnuoses su Prancūzų kalba mokykla, bet tikrai nesulyginamos mokyklos. Pradinės klasės labai stiprios, vaikų motyvaciją stiprią paruošia, beje nuo 2008 m. bus kaip tik stiprių ir labai gerų mokytoja laida, siemet jos turi ketvirtokus. Pati geriausia mokytoja yra Aldona, bet pas ja tikrai mazai sancu patekti.... Bet kadangi stipri laida siemet, tai patekti bus bet kuria-jau bus gerai, kad tik ju nepersiviliotu kitos mokyklos, ar jos pacios nepabegtu, kaip jau dauguma geriausia mokytoju yra padare, ir tai jauciasi jau nuo 5 klases.
Atsakyti
Hm.. Tik tie Zirmunai mums tolokokai butu... g.gif
na gal ir be prancuzu kalbos apseisim... ax.gif
Atsakyti
baigiau sia mokykla.
savo vaiko nebeleisciau g.gif
mokytojai pensininkai,zinios pasenusios ,knygu neuztenka, tualetuose net tualetinio poperiaus ir muilo nera,prastas sildymas ziema,sporto salej krenta lubos, o apie dusus galima pasvajot, nes jie saugiai uzrakinti devyniom spynom.tvarkos nera.nors viena pliusa prisimenu kad bandeles ten skanias kepa valgykloj lotuliukas.gif
Atsakyti