Aš taip pat mokausi dabar ten. Šiaip tai direktorė yra, atsiprašant, pasipūtusi karvė.. (atsiprašau, bet negaliu jos pavadinti kitaip..

)
Gal aš per daug neišsiplėsiu, nes viską, kas yra tai pasakė MikMik..
Tiktais noriu pridurti, kad tuberkuliozė man atrodo, jau buvo ir užpernai ir pernai. Nugirdau, kad iš šįmet jau vienas išvežtas...
O šiaip, ačiū Dievui, kad ir išėjo daug mokytojų, ir tikrai gerų, bet daug gerų ir pasiliko.
Bet iš pradinių, tai mano mokytoja buvo pati geriausia

E. Kerulytė. Dabar ji moko trečiokus. Tikrai, labai miela ir gera mokytoja :]]]
O dar apie direktorę. Ji buvo atėjus į vieną susirinkimą. Mano mama išėjo iš ten pakraupusi. Man sakė: jūsų direktorė kaip žvėris. Nieko neleido mums pasakyti, tik dėstė, kokie mūsų vaikai blogi ir tokie ir anokie. O vieną dieną buvo nelabai linksmas bajeris. Kažkas patvindė berniukų tualetą ir dar kažkas prikaišiojo balaižin ko į matematikos mokytojos kabineto durų spyną, kad toji užsikirto. Ir ateina (ką ten, įsiveržia..) į lietuvių kalbos pamoką, net mokytojos nieko nepaklausus (o gal mes kontrolinį rašom?) ir stovi tarpdury su visu savo didingu stotu ir sako: Nagi, prisipažinkit! Mes nieko švelniai tariant nesupratom ir nuleidom galvas vėl rašyt pratimo. Ji vėl: Nugi prisipažinkit, aš tai visos dienos neturiu! Mes tylim. Ji: Neprisipažįstat? Na gerai. Ir jau norėjo išeit, bet vienas klasiokas paklausė: o dėl ko mes turim prisipažint? Ar kas atsitiko? Ji: taip atsitiko. Kažkas patvindė berniukų tualetą antrame aukšte. Ir aš žinau, kad tai jūsų darbas. (nors paaiškėjo, kad ten visai ne mūsų reikalas...)
Keista, kad dar mergaitėms neliepė prisipažint, kad jos patvindė BERNIUKŲ tualetą,
kuriame baaaaisiai smirda.