Įkraunama...
Įkraunama...

J.Basanavičiaus mokykla

QUOTE(kvarta @ 2013 04 11, 10:24)
Tuomet labai prašyčiau rekomendacijų apie šias Mokytojas, galima ir į AŽ, būsiu be galo dėkinga 4u.gif

Stasė Andrėkienė
Audronė Sakalauskaitė 
Nijolė Krasauskienė 
Daiva Semaškienė
Man irgi idomu suzinoti apie sita mokytoja nes eisim i 1 klase wub.gif
Apie Nijolė Krasauskienė gidejau geru atspiliepimu. Bet dar kazkas minejo ,kad ji iseina i pernsija. ar tai tiesa?
Atsakyti
mane domina atsiliepimai apie dabartinių trečiokų mokytojas ax.gif
Atsakyti
sveiki, nerandu info kokios gatvės pagal gyvenamąją vietą patenką į šįą mokyklą? ir ar sunku į pirmą klasę papult g.gif ar situacija, kaip ir visur...
Atsakyti
Na man atrodo, kad siemet pateko visi norintys, net nauja klase su nauja mokytoja suformavo ... mirksiukas.gif . Sioje mokykloje labai daug vaiku kurie mokosi ne pagal gyvenamaja vieta.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif prašau parašyti ketvirtokų mamų informacijos apie mokytojas, nejaugi taip gaila ar sunku? glaima į AŽ 4u.gif
Atsakyti
yra nereali mokytoja Silva šekšdienė. Bet man atrodo, kad dar kitais mokslo metais turės ketvirtokus
Atsakyti
QUOTE(almg @ 2014 08 01, 15:38)
Nupirkom vaikui uniformą su visais reikalaujamais priedais.
Viso sumoje prie kasos sumokėjome 529 lt. Esu priblokšta. Ar visi taip, ar čia tik mums taip "pasisekė". Pirkome 8 TO GO Universalinėje, CUP-e.
Buvau nusiteikusi išleisti, bet ne tiek. Įdomu ką daro tėveliai, kurie papraščiausiai negali tiek lėšų skirti vienam vaikui.

Mes pirkome "Lidatoje". Megztukas - 105, sijonas- 95, kaklaraištis - 25. Marškinėlius siunčiausi intiku - dveji atsiėjo 43 Lt ("Lidatoje" vieni kainuoja kiek daugiau nei pusšimtį). Emblema - iš pernai ("Lidatoje" kainuoja 15 Lt).

Atsakyti

! 
Skelbimams skirta skelbimų lenta. Pasikartojus taisyklių pažeidimams po šios žinutės, bus apribojamos galimybės bendrauti forume
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 25 rugpjūčio 2014 - 23:19
QUOTE(almg @ 2014 08 01, 14:38)
Nupirkom vaikui uniformą su visais reikalaujamais priedais.
Viso sumoje prie kasos sumokėjome 529 lt. Esu priblokšta. Ar visi taip, ar čia tik mums taip "pasisekė". Pirkome 8 TO GO Universalinėje, CUP-e.
Buvau nusiteikusi išleisti, bet ne tiek. Įdomu ką daro tėveliai, kurie papraščiausiai negali tiek lėšų skirti vienam vaikui.

Tai kad reikalaujama tik megztinio, polo marškinių, kaklaraiščio ir emblemos. O visa kita nėra privaloma, tik atsirado taisyklės, kokios tarkim turi būti kelnės ar džinsai - klasikinio stiliaus mėlyni arba juodi. Įsiskaitykit į reikalavimus ir nepripirkit to, ko nebūtina smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes 2015 metai einam i pirma klase. Galvojam kuria mokykla rinktis. Kokie atsiliepimai butu apie J. Basanaviciau gimnazija. kokia mokytoja patartumete pirmokeliui? Buciau dekinga uz informacija.
Atsakyti
Maniškis šiemet įstojo į Basanavičiaus gimnaziją, tai be galo patenkintas tiek mokytojais, tiek klasiokais. Tikiuosi, kad taip bus ir toliau.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Mes galvojame lankyti J.Basanaviciaus progimnazija.Gal galite pasidalinti ar gera mokykla, kokia atmosfera ir t.t. Viskas idomu.Aciu.
Atsakyti