Įkraunama...
Įkraunama...

J.Basanavičiaus mokykla

QUOTE(Viva_la_vita @ 2012 11 17, 06:29)
Merginos, gal kas galite informuoti, ar šioje mokykloje teko girdėti, kad mokytųsi koks autistukas? Tiesiog norėčiau leisti savo vaikiuką į šią mokyklą, jis greit bus penkerių, tai po truputį žvalgausi, kas ir kaip. Įdomu, kokio dydžio klasės, kokie mokytojai. Papasakokit, prašau.

Į jūsų klausimą dėl autistų galėtų atsakyti mokyklos vadovybė.
Mano dukros klasėje yra 18 vaikų, kiek man žinoma, tai yra pati mažiausia klasė. bet kokiu atveju, daugiau kaip 24 (?) mokinių klasėse nebūna.
Mokykla mums nauja, dukra perėjo iš kitos mokyklos. Po poros metų pirmokus turės mokytoja Stasė, ją pažįstu ir ji patinka mano dukrai. Ir man patinka.
Dukros atsiliepimas po pirmos savaitės: man patinka mokytojas Stasė, nes ji maloni su mumis ne tik rugsėjo pirmąją, bet ir per pamokas.
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2012 11 17, 09:38)
Į jūsų klausimą dėl autistų galėtų atsakyti mokyklos vadovybė.
Mano dukros klasėje yra 18 vaikų, kiek man žinoma, tai yra pati mažiausia klasė. bet kokiu atveju, daugiau kaip 24 (?) mokinių klasėse nebūna.
Mokykla mums nauja, dukra perėjo iš kitos mokyklos. Po poros metų pirmokus turės mokytoja Stasė, ją pažįstu ir ji patinka mano dukrai. Ir man patinka.
Dukros atsiliepimas po pirmos savaitės: man patinka mokytojas Stasė, nes ji maloni su mumis ne tik rugsėjo pirmąją, bet ir per pamokas.

Labai ačiū už atsakymą. Mano sūnytis turi autizmo bruožų, bet sparčiai žengia pirmyn, ir turiu nužiūrėjusi jau šią mokyklą, tik dar truputį neramu peržengti jos slenkstį. Įsiminsiu Stasės vardą ir žygiuosiu apsižiūrėti:)
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2011 01 05, 12:03)
Sveikos, ar teisingai suprantu, kad mokytojos turincios ketvirtokus nuo rugsejo mokys pirmokus  g.gif ? Jei taip, gal kas pasisakys apie sias mokytojas: Kuliaviene Nijole, Segsdiene Silva, Parnaviene Zina, Bielinskiene Nijole. Busiu labai dekinga  4u.gif  4u.gif

Ir mane domintu siuos mokytojos blush2.gif noretumem pereit i sia mokykla 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Galvojame apie šią mokyklą.
Ar galima remtis šiuo pateiktu mokytojų sąrašu...?
http://basanaviciaus.../klasiu-vadovai
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2013 04 03, 14:11)
Sveiki 4u.gif  Galvojame apie šią mokyklą.
Ar galima remtis šiuo pateiktu mokytojų sąrašu...?
http://basanaviciaus.../klasiu-vadovai

Galima. Maniškis dar su nostalgija prisimena buvusią mokyklą, bet šitoje irgi jaučiasi gerai. Ir dar prancūzų kalbos sustiprintai galima mokytis thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cigale @ 2013 04 10, 19:23)
Galima. Maniškis dar su nostalgija prisimena buvusią mokyklą, bet šitoje irgi jaučiasi gerai. Ir dar prancūzų kalbos sustiprintai galima mokytis  thumbup.gif .

Tuomet labai prašyčiau rekomendacijų apie šias Mokytojas, galima ir į AŽ, būsiu be galo dėkinga 4u.gif

Stasė Andrėkienė
Audronė Sakalauskaitė
Nijolė Krasauskienė
Daiva Semaškienė
Atsakyti
Sveikos,

Ka Jūs mnot apie busima mokyklos uniformą?
Atsakyti
QUOTE(vaivora @ 2013 04 11, 13:34)
Sveikos,

Na, aš - už uniformą apskritai - viršutinę dalį. Tik labai abejoju dėl išrinktosios kokybės. Sūnus pirmoje klasėje nešiojo tos pačios įmonės visą uniformą, tai Kalėdas vaikai sutiko kaip skudurinukai - švarkeliai apsipūkavo (nors labai prižiūrėjau, nupūkindavau reguliariai, bet vaizdelio nebuvo), atrodė kaip kasdienis treningas, kelnės kiek geriau išsilaikė, bet kokybė irgi prastoka. Kažin, kaip bus su šia uniforma... Kaina tikrai "pagerinta", o kaip su kokybe?
Atsakyti
user posted image

įdomu kas yra kas smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit ka nors pasakyti apie mokytoją Zinaidą Parnavienę?
Būčiau labai dėkinga!
Atsakyti
QUOTE(vaivora @ 2013 04 11, 14:34)
Sveikos,

Sveiki visi,mes irgi keliaujam i sita mokykla.Apie uniforma suzinojau tik perksiciusi cia.Nesitikejau kazkaip,o ir neispejo,kai prasyma rasem.Gal yra jau pasidomejusiu,o gal iruzsisakiusiu.Kaip medziaga megstuko,pvz g.gif Ir nelabai supratau,cia ir mergaitem kaklaraisti reikes nesioti?
Atsakyti
Gal žinote kas, ar šiemet visi norintys patekti į 1-ą klasę šioje mokykloje buvo priimti?
Atsakyti