Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja žmona

QUOTE(Rasma @ 2006 09 28, 09:59)
Sutinku. Kad kalbasi mažai, tai man irgi atrodo. Na, nejaugi negalima dėl tokios smulkmenos kaip indai ar grindų išvalymas sutart tiesiog vienąkart pasikalbėjus? Arba labai daug ambicijų tarpusavyje išsikerojo arba tiesiog nemoka Turtingasis Kurmis išsakyti savo nepasitenkinimo g.gif Žinai kaip būna: galima pasakyti nepasitenkinimą taip, kad iškart gausi su samčiu į kaktą, o galima pasakyti taip, kad nubėgs ir padarys ko prašai nė pati nesuvokdama kodėl biggrin.gif

Spėju, kad nemoku pasakyti taip, kad negaučiau samčiu g.gif Kiekvienas bandymas pasikalbėti baigiasi gynybine reakcija, tipo nemokyk manęs gyventi, aš pati geriau žinau, aš suaugęs žmogus ir tu man ne tėvas. Įtariu, visoms toks pasakymas yra pažįstamas, jeigu ne iš savo, tai iš vyro lūpų. Gal tai koks kompleksas, gal kas.. Nežinau..

QUOTE(rupestelis @ 2006 09 28, 10:24)
... bet kažkaip taip panašiai turėtų vykti ir buitinių dalykų apsvarstymas-nu tu nesuplauni indų-gal tau kažkas mieloji trukdo, juk nenorėtum, kad atsirastų tarakonų.....gal tau kažkaip padėti, ar paplanuoti dienotvarkę, ar indaplovę nupirkt biggrin.gif  biggrin.gif na kažkas panašaus... tikiu, kad rezultatų būtų, na jei abi pusės nori kartu gyventi, vertina vienas kitą ir myli, nori, kad ir kitam būtų gera su juo g.gif o jei taip nėra, tai kam tada kartu ir gyvent g.gif nžn, čia gal truputį ne į temą parašiau, bet regis kurmio atveju reikia kapstyti gilesnių šaknų, o ne kiek mokėti žmonai/tarnaitei už jos paslaugas g.gif

Paplanuoti dienotvarkę aš tai mielai paplanuočiau, bet tai yra LABAI BLOGAI. Ir viskas. Vyras arba padeda, arba nesikiša. Beje, visa technika yra, t.y. nėra taip, kaip sovietiniais laikais, kai reikdavo ir vystyklus skalbti, ir indus plauti - jeigu jau nėra laiko, tai yra sauskelnės arba išskalbs skalbyklė, arba indaplovė. Vienintelis rūpestis įdėti ir išimti, na, gal dar perskalauti, kad maistas neužkimštų indaplovės...

Apie tą (ne)gyvenimą kartu irgi kartais pagalvoju, bet argi tvarka namuose yra pakankama priežastis viskam užbraukti?... Kita vertus, ir pats tikriausiai vietomis nesu auksas ir būtų galima surasti blogybių (kurių tikriausiai nepripažinčiau schmoll.gif ). Tuokiantis (dažniausiai) neužsiiminėji psichoanalize, geneologija ir nenagrinėji, kas tame žmoguje man patinka, kas nepatinka, su kuriomis savybėmis galiu sugyventi, o su kuo - ne, pagaliau, kokią patirtį jis gali atsinešti į šeimą iš savo šeimos. Svarbūs tikriausiai yra kiti motyvai, konkrečiai mano atveju, jausmai, kuriais pasitiki ir vadovaujiesi. O kad tarp jausmų pasitaiko neigiamų emocijų - nėra labai gerai, bet tikriausiai normalu. Kaip ten Miunhauzenas sakė apie žmoną, laimę ir filosofiją? ..labai jau filosofiškai čia parašinėjau... g.gif

QUOTE(laureta @ 2006 09 28, 10:28)
Na, Kurmi, jau tiek tau pamokymu prirase, tiek daug nuomoniu... Ar bent pagerejo padetis namuose?  O gal pats bandei taisyti padeti kaip nors? Laukiam "pasiaiskinimo"  biggrin.gif g.gif

Pasiaiškinu. Kol kas yra status quo, tik aš nebekomentuoju, o padarau pats. Žmona kai ką padaro pati, o kai ko, ko prašau - nepadaro... Jeigu priminčiau, nežinau ar vėl nepalaikytų kišimusi ir priekabiavimu. Pagaliau, rankas turiu, man reikia - pats galiu ir pasidaryti, ar ne?

O jūsų patarimus perskaičiau ir atsispausdinau. Kol kas internetas įjungtas, aš žiūrėsiu, ar viskas tik nesusiję su mėnulio fazėm wink.gif ir paskui spręsiu, kaip toliau elgtis.
Atsakyti
Aš tai nemanau, kad tu turėtum darbus už ją daryt, geriausia tai paskirkit šeimos tvarkymo dieną biggrin.gif Pas mus tokia diena sekmadienis(norėčiau šeštadienio, juk sekmadienį negalima tvarkytis verysad.gif , bet man paskaitos)Taigi atsikeliam pavalgom pusryčius ir kimbam į darbus, vyras daro nu tokius vyriškesnius darbus pakloja lovą, išsiurbia, padžiauna rūbus,nu o aš aišku viską kas lieka, bet man nesvarbu. Aš džiaugiuosi, kad mes nors tada pabūnam kaip šeima be kompo, be teliko:aš, vyras ir sūnus biggrin.gif O gerai apsikuopę kur nors keliaujame biggrin.gif Kaip gerai, kad jau greit sekmadienis thumbup.gif p.s. o kitomis dienomis tai aš tvarkausi, jei kiekvieną dieną tvarkai, tai l. greit susisuki, nei puodų šveist, nei voratinklių rinkt
Atsakyti
Sirdingai dekinga uz pasiaiskinima. Taciau Turtingasai Kurmi turiu ir vel kita klausima. Galbut tu jau pabodai, atsibodai savo zmonai, kad ji taip elgiasi? Gal reiketu paziureti ka ji veikia laisvu laiku nuo taves? Ziur Turtingasis Kurmi, kad nesutinktum kada nors savo valdose Princo... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Turtingasis kurmis @ 2006 09 28, 11:08)
Spėju, kad nemoku pasakyti taip, kad negaučiau samčiu  g.gif  Kiekvienas bandymas pasikalbėti baigiasi gynybine reakcija, tipo nemokyk manęs gyventi, aš pati geriau žinau, aš suaugęs žmogus ir tu man ne tėvas. Įtariu, visoms toks pasakymas yra pažįstamas, jeigu ne iš savo, tai iš vyro lūpų. Gal tai koks kompleksas, gal kas.. Nežinau..
Paplanuoti dienotvarkę aš tai mielai paplanuočiau, bet tai yra LABAI BLOGAI. Ir viskas. Vyras arba padeda, arba nesikiša. Beje, visa technika yra, t.y. nėra taip, kaip sovietiniais laikais, kai reikdavo ir vystyklus skalbti, ir indus plauti - jeigu jau nėra laiko, tai yra sauskelnės arba išskalbs skalbyklė, arba indaplovė. Vienintelis rūpestis įdėti ir išimti, na, gal dar perskalauti, kad maistas neužkimštų indaplovės...

Apie tą (ne)gyvenimą kartu irgi kartais pagalvoju, bet argi tvarka namuose yra pakankama priežastis viskam užbraukti?... Kita vertus, ir pats tikriausiai vietomis nesu auksas ir būtų galima surasti blogybių (kurių tikriausiai nepripažinčiau schmoll.gif ). Tuokiantis (dažniausiai) neužsiiminėji psichoanalize, geneologija ir nenagrinėji, kas tame žmoguje man patinka, kas nepatinka, su kuriomis savybėmis galiu sugyventi, o su kuo - ne, pagaliau, kokią patirtį jis gali atsinešti į šeimą iš savo šeimos. Svarbūs tikriausiai yra kiti motyvai, konkrečiai mano atveju, jausmai, kuriais pasitiki ir vadovaujiesi. O kad tarp jausmų pasitaiko neigiamų emocijų - nėra labai gerai, bet tikriausiai normalu. Kaip ten Miunhauzenas sakė apie žmoną, laimę ir filosofiją? ..labai jau filosofiškai čia parašinėjau...  g.gif
Pasiaiškinu. Kol kas yra status quo, tik aš nebekomentuoju, o padarau pats. Žmona kai ką padaro pati, o kai ko, ko prašau - nepadaro... Jeigu priminčiau, nežinau ar vėl nepalaikytų kišimusi ir priekabiavimu. Pagaliau, rankas turiu, man reikia - pats galiu ir pasidaryti, ar ne?

O jūsų patarimus perskaičiau ir atsispausdinau. Kol kas internetas įjungtas, aš žiūrėsiu, ar viskas tik nesusiję su mėnulio fazėm wink.gif ir paskui spręsiu, kaip toliau elgtis.

nu netikiu kad neįmanoma susitart schmoll.gif paimk už rankų, žiūrėk tiesiai į akis (beje labai cool metodas vaikų auklėjime) ir kalbėk, kaip tu ją myli, bet va tas ir tas truputį jūsų santykius gadina, kad tau su ja labai gera, bet norėtum, kad santykiai būtų idealūs. nu netikiu, kad neužpudrinsi, sėkmės 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2006 09 28, 11:29)
Ziur Turtingasis Kurmi, kad nesutinktum kada nors savo valdose Princo... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

nu netikiu kad neįmanoma susitart paimk už rankų, žiūrėk tiesiai į akis (beje labai cool metodas vaikų auklėjime) ir kalbėk, kaip tu ją myli, bet va tas ir tas truputį jūsų santykius gadina, kad tau su ja labai gera, bet norėtum, kad santykiai būtų idealūs. nu netikiu, kad neužpudrinsi, sėkmės

Uoj tu rūpestėli baik nono.gif biggrin.gif , primokinsi tuos vyrus nono.gif biggrin.gif , poto išvis išpuiks ir mus moteraites visai vaikys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Turtingasis kurmis @ 2006 09 28, 09:08)
Apie tą (ne)gyvenimą kartu irgi kartais pagalvoju, bet argi tvarka namuose yra pakankama priežastis viskam užbraukti?
Kita vertus, ir pats tikriausiai vietomis nesu auksas ir būtų galima surasti blogybių (kurių tikriausiai nepripažinčiau schmoll.gif ). Tuokiantis (dažniausiai) neužsiiminėji psichoanalize, geneologija ir nenagrinėji, kas tame žmoguje man patinka, kas nepatinka, su kuriomis savybėmis galiu sugyventi, o su kuo - ne, pagaliau, kokią patirtį jis gali atsinešti į šeimą iš savo šeimos.

Manau, kad nepakankama priežastis viską užbraukti.
Bet jei tos smulkmenos labai erzina, tai ilgainiui ir racionalūs pamąstymai gali nepadėt ir nejučia viskas sugriūt. Tiesiog su laiku nepasitenkinimas ima augti ir pastebima tų trūkumų vis daugiau ir daugiau.

Kažkada esu rašiusi tokį sparnuotą posakį, kad "iki vestuvių - idealizacija, o po vestuvių - inventorizacija" mirksiukas.gif Ir tai tinka tiek vyrui, tiek moteriai.
Atsakyti
QUOTE(emsi @ 2006 09 28, 11:43)
nu netikiu kad neįmanoma susitart  paimk už rankų, žiūrėk tiesiai į akis (beje labai cool metodas vaikų auklėjime) ir kalbėk, kaip tu ją myli, bet va tas ir tas truputį jūsų santykius gadina, kad tau su ja labai gera, bet norėtum, kad santykiai būtų idealūs. nu netikiu, kad neužpudrinsi, sėkmės 

Uoj tu rūpestėli baik  nono.gif      biggrin.gif  , primokinsi tuos vyrus nono.gif  biggrin.gif , poto išvis išpuiks ir mus moteraites visai vaikys biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
nu betgi prisipažinkim, kad ir mes juos durinam blush2.gif biggrin.gif 4u.gif man tai kartais net gėda pasidaro, kai pagauna tikrą esmę, ko noriu biggrin.gif bet tada sakau: pats sakei, kad su vyrais reikia gudrumu biggrin.gif nors labai retai gudriai užsuku smegeninę, kažkaip nesusilaikau ir išrežiu viską tiesiai doh.gif
Atsakyti
Na, dėl Princo namie esu labai tikras. Nuoširdžiai. Nėra. Už namų... Na taip, visokia užklasinė veikla... g.gif g.gif Na, ne... Spėju, kai namie yra vyras, galintis duoti kiek tik nori ir kaip tik nori, na, nesinorėtų tikėti, kad žmona eitų ieškoti smileysex.gif kur nors kitur, kai nepanaudojami vietiniai rezervai...

O dėl rankučių palaikymo, ačiū už tip'ą, reikės pabandyti. Kaip moteriškės sako, esą vyrai - dideli vaikai, tai čia - atvirkščiai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Turtingasis kurmis @ 2006 09 28, 15:39)
Na, dėl Princo namie esu labai tikras. Nuoširdžiai. Nėra. Už namų... Na taip, visokia užklasinė veikla...  g.gif  g.gif Na, ne... Spėju, kai namie yra vyras, galintis duoti kiek tik nori ir kaip tik nori, na, nesinorėtų tikėti, kad žmona eitų ieškoti smileysex.gif kur nors kitur, kai nepanaudojami vietiniai rezervai...

O dėl rankučių palaikymo, ačiū už tip'ą, reikės pabandyti. Kaip moteriškės sako, esą vyrai - dideli vaikai, tai čia - atvirkščiai  tongue.gif

visi mes po kruopelę dar turim vaikiškumo 4u.gif juk kiekvienam malonu, kai tavim pasirūpina, apklosto, etc. kaip vaiką.
dar iš tokių mane nustebinusių: jei vyras mėgsta vėlai grįžti namo, tai nelauki jo su kočėlu, o pasitinki su šypsena ir glamonėmis, ir sakai, kaip gerai, kad sugrįžai, jei kitą kartą anksčiau grįžtum, galėtume ilgiau pabūti dviese, pasigaminti skanaus maisto bla bla bla. bet šita baikė tai maniškiui neveikia lotuliukas.gif -jis negali gyventi be baliukų, ir aš tik džiaugiuosi, kai grįžta ne 9-tą ryte (buvo 1 sykį taip doh.gif ), o trečią biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet vaikį kaip žiūrėjimas tiesiai į akis paveikia-iškart nusiramina thumbup.gif jei žiūriu į akis, jis kažkaip supranta, kad aš čia rimtai ir klauso ką sakau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 09 28, 15:52)
dar iš tokių mane nustebinusių: jei vyras mėgsta vėlai grįžti namo, tai nelauki jo su kočėlu, o pasitinki su šypsena ir glamonėmis, ir sakai, kaip gerai, kad sugrįžai, jei kitą kartą anksčiau grįžtum, galėtume ilgiau pabūti dviese, pasigaminti skanaus maisto bla bla bla. bet šita baikė tai maniškiui neveikia lotuliukas.gif

Vienas kažkur girdėtas macco žmonos patarimas: pasakai, kad 19 val. šiuose namuose bus smileysex.gif , bus jis čia ar nebus... Turėtų suveikti...
Atsakyti
QUOTE(Turtingasis kurmis @ 2006 09 28, 17:39)
Na, dėl Princo namie esu labai tikras. Nuoširdžiai. Nėra. Už namų... Na taip, visokia užklasinė veikla...  g.gif  g.gif Na, ne... Spėju, kai namie yra vyras, galintis duoti kiek tik nori ir kaip tik nori, na, nesinorėtų tikėti, kad žmona eitų ieškoti smileysex.gif kur nors kitur, kai nepanaudojami vietiniai rezervai...

O dėl rankučių palaikymo, ačiū už tip'ą, reikės pabandyti. Kaip moteriškės sako, esą vyrai - dideli vaikai, tai čia - atvirkščiai  tongue.gif

schmoll.gif ne dėl sekso stokos ar perviršio vyrus palieka žmonos schmoll.gif

ir Princai atsiranda ne dėl sekso, arba labai retai.. Princai atsiranda iš abipusio supratimo, pagarbos, iš kažkokios netikėtos "razinkos" gyvenime.topsecret.gif

Man atrodo, Tavo žmona protestuoja. poster_dont.gif
Jei ne, tai tada
ji tikrai žlugus, jei spręst iš Tavo aprašymų...
Negi ji akla ir nemato, kaip kūdikėlis ropodamas paskui save palieka surinktus dulkių gumulus..
Negi jai negadina oro išmėtyti pampai... blink.gif
Depresija? Baisus nusivylimas? g.gif

O kaip pasikeitė Tavo gyvenimas, gimus vaikui? birthday.gif Įtariu, tik tiek, kad bendradarbiai galvoja "va, jau ir Turtingasis Kurmis turi vaiką"?alc.gif.

O kaip pasikeitė žmonos gyvenimas? Jaučiu, visiškai pasikeitė...Gal jai tiesiog "sugriuvo" sveikata? Gal ji per tą laiką prarado kvalifikaciją? Gal "išsprūdo" viso gyvenimo darbinis projektas?
Gal ji iš vis neteko darbo?
apie tai neužsiminei... g.gif

Beje, sakai, kad pinigus į namus neši tik Tu. new_russian.gif Betgi žmona turėtų gauti SODRA išmokas. rolleyes.gif Na, ji jas turėtų būti uždirbus. Tai gal ir ji šiek tiek "mamuto" parneša mastau.gif ...

o grįžtant į temos pirmą postą, kuriame rašai, jog žmona sako, jog ir be Tavęs turtingai gyventų, tai ko gero, joooooo, gyventų.
Bo daba tokie laikai stojo, tskant, kad "mamutą" gali "nudobt" vienu klaviatūros klavišo paspaudimu. Deja...

Ir jau visai pabaigai, norėčiau papildyti visus ir visas, skaičiavusias "kiek kainuoja žmona". topsecret.gif
Ta žmona, kaip matyt, jau ir dviejų vaikų mama... soske.gif
Taigi, kiek kainuotų vyrui dviejų vaikų surogatinė motina? Kąąąąą?
O už kiek du vaikučiai "parduotų" savo mamą? mega_shok.gif
hihihi.gif Va tiek ir kainuoja Tavo žmona.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 28 rugsėjo 2006 - 20:14
Labiausiai man patinka Rasma - teisingas poziuris. Daugiau tokiu nezyzianciu teigiamu moteru! clap.gif clap_1.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti