Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja žmona

QUOTE(Turtingasis kurmis @ 2006 09 26, 13:22)
, bet susitvarkančių kad ir 7 kartus per dieną wink.gif

eik tu sau, ir kokia d..... tai gali daryti? doh.gif blink.gif netikiu biggrin.gif, nes kitaip ir nepavadinčiau tokios doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 26 rugsėjo 2006 - 13:39
Vėtružė, pvz.... Tikiuosi, tu turėjai omenyje d...arbštuolė?
Papildyta:
Reikės pabandyti smile.gif Nors esu nusiteikęs skeptiškai...
Papildyta:
Čia turėjau omenyje apie interneto atjungimą (kažkaip keistai suveikė atsakymas...)
Atsakyti
QUOTE(Turtingasis kurmis @ 2006 09 26, 14:00)
Vėtružė, pvz.... Tikiuosi, tu turėjai omenyje d...arbštuolė?
Papildyta:
Reikės pabandyti smile.gif Nors esu nusiteikęs skeptiškai...
Papildyta:
Čia turėjau omenyje apie interneto atjungimą (kažkaip keistai suveikė atsakymas...)

aha d...darbštuolė mirksiukas.gif biggrin.gif o jei rimtai tai man geriau, jei mane minėtų ar ant antkapio užrašytų kaip gerą meilužę, gerą draugę, gerą pašnekovę, bet ne gerą namų šeimininkę schmoll.gif arba "ta, kuri idealiai tvarkydavo namus 7 kart per dieną", arba "ta kuri idaeliai švariai plaudavo indus"
gali prieštarauti Kurmi, kad tuos visus dalykus galima suderint. bet: deja, tai jau būtų superwoman, mes deja esame paprastos moteriškutės biggrin.gif
bet iš tavo samprotavimų regsi, kad prerogatyvą suteiki tvarkymuisi, vargšė žmona tikrai. turbūt lieja savo nuoskaudas irgi gal SM biggrin.gif interneto išjungimas būtų gerai, bet tik tam, kad jūs patys susėstumėt ir pasikalbėtumėt, kas kuriam negerai ir spręstumėt patys problemas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 09 26, 14:41)
man geriau, jei mane minėtų ar ant antkapio užrašytų kaip gerą meilužę, gerą draugę, gerą pašnekovę, bet ne gerą namų šeimininkę schmoll.gif arba "ta, kuri idealiai tvarkydavo namus 7 kart per dieną", arba "ta kuri idaeliai švariai plaudavo indus"
gali prieštarauti Kurmi, kad tuos visus dalykus galima suderint. bet: deja, tai jau būtų superwoman, mes deja esame paprastos moteriškutės biggrin.gif
bet iš tavo samprotavimų regsi, kad prerogatyvą suteiki tvarkymuisi, vargšė žmona tikrai. turbūt lieja savo nuoskaudas irgi gal SM biggrin.gif interneto išjungimas būtų gerai, bet tik tam, kad jūs patys susėstumėt ir pasikalbėtumėt, kas kuriam negerai ir spręstumėt patys problemas 4u.gif

Aš temoje nieko nekalbėjau apie pasikalbėjimus ir problemų aptarimus. Mes pasikalbame apie tai, bet žinoma, niekas nemėgsta kritikos...

Pirmenybės tvarkymuisi neteikiu, nes mielai galiu pasikalbėti ir netvarkinguose namuose, bet tada, kai manęs nėra ar vaikas miega, pirmenybę žmona galėtų teikti sutvarkymui. Tik tiek. Minimalistinis reikalavimas. Ir manau, kad net jeigu buvai ,,tipiška'' namų šeimininkė, su kuria nėra apie ką pasikalbėti, o tik kurios gyvenimo tikslas buvo švarūs namai, vis tiek būsi įvertinta, nes namiškiams bus gera tuose namuose gyventi, bet kada galės užsukti svečiai ir vaikai bus išmokyti tvarkos ir gero namų palaikymo modelio.
Atsakyti
Kurmi, atjunk interneta.

Mielos moterys, ar neperdedat su zodziais "viskas" ir "niekas"? Negi jau taip jus darote "VISKA" (tik kazkodel trobos netvarkoj), o priesinga lytis nedaro "NIEKO", tik is kazkur byra pinigeliai pragyvenimui, masina suremontuota, vinys sukaltos, valgyt kazko buna ir t.t. Gal nereikia nei vieniems nei kitiems taip susireiksminti ir matyti save pasaulio centru, be kurio ranku viskas sugriutu?
Atsakyti
Matau, kad pats Kurmis internete praleidzia nemazai laiko. Vien visu komentaru paskaitymas kiek laiko atima. Jau nekalbant apie tai, kad stengiasi visais budais save pateisinti ir savo moteriske apdergti. Panasu, kad tu, Kurmi, nelabai patenkintas savo zmona. Ir esu beveik garantuota, kad ji yra dar labiau nepatenkinta tavim. Uzdirbk tu kad ir milijona, bet jei taip inksti kaip koks sunytis, ieskai paguodos, uztarimo tarp visai nepazistamu moteru, nezinant, kokios ju vertybes, kokie santykiai seimoje, kokie prioritetai ir t.t., tai esi apgailetinas suskis. Mamytes vaikelis, kuris niekaip negali nutraukti bamabagysles. Kuriam kaimyno zole zalesne... Na, nenori tavo zmona taves. Nemalonu jai tau valgyti gaminti. Nenori ji tavo rubu lyginti.. Gal vietoj to, kad cia rasinetum, pagalvok, kodel taip yra.
Atsakyti
O ką daryti, kai gerai tik tada, kai neturi savo nuomonės arba tik tada, kai nuomonė sutampa su to žmogaus?

VAT TAIP JEI NESUTAMPA NUOMONES, TADA JAU VISKO KALTININKE LIEKU AS.AS LANKSTI, BET REIKIA SAIKO

Papildyta:
Man tai keista, kaip vyrai ,,nieko nedaro''. Nu taip irgi nebūna. Gal daro per mažai, daro ne tą ir ne taip, kaip norėtų žmona, bet dažniausiai kažką daro.
Gal dar - klausimas ar dalinantis visą darbą per pusę, žmona irgi įneša savo pusę? Suprantu, kur abu DIRBA, t.y. už algą, tai po darbo abu turi atidirbti antrą pamainą namie, nes tikriausiai po pusryčių liko neišplauti indai ir išmėtyti drabužiai bei žaislai, gal dar užmiršta pakeliui išnešti šiukšles ir t.t. Viskas OK.

VAT BUTENT KAD NIEKO, NET PAGAMINTA VALGI TURI ATNESTI PASILDZIUSI I DANTIS.AS MEGSTU BUITI IR GALIU JOJE PLUSETI, BET KAI NERA NAMIE DARBU DALYBOS, IMU IS PASIUTIMO NEDARYT NIEKO IR KEIKTI.JUK LYGIAVERTES DABO VALANDOS IR MANO

Papildyta:
QUOTE(svete @ 2006 09 26, 20:51)
Kurmi, atjunk interneta.

Mielos moterys, ar neperdedat su zodziais "viskas" ir "niekas"? Negi jau taip jus darote "VISKA" (tik kazkodel trobos netvarkoj), o priesinga lytis nedaro "NIEKO", tik is kazkur byra pinigeliai pragyvenimui, masina suremontuota, vinys sukaltos, valgyt kazko buna ir t.t. Gal nereikia nei vieniems nei kitiems taip susireiksminti ir matyti save pasaulio centru, be kurio ranku viskas sugriutu?

PALA, PINIGAI UZDIRBAMI ABIEJU.MANO MAZIAU BET TAI NE AS KALTA KAD MOTERIMS MOKA MAZIAU NORS DIRBAM NE KA MAZIAU.ANTRA, AS JO PINIGELIUS LEIDZIU TIK SEIMOS REIKMEMS NES NESU ISLAIDI IR REIKLI SAVO NORAMS, SAU ISLEIDZIU SUPER MIN IR TAI TIK IS SAVO ALGOS.TRECIA, MASINOS NET NETURIU, O APIE SAVO JIS IRGI NENUTUOKIA NIEKO, VINIS KALU AS, DEJA, KAI REIKIA. JEI NORS KAZKAS BUTU DAROMA KAD BUITIS GRAZETU JO RANKOMIS, NESAKYCIAU. NET SU VAIKU "ZAIDZIAMA" GULINT LOVOJ, VAIKAS LAKSTO SAU UZSIIMDAMAS TEVELIS SAU ILSISI KARTA I PUSVALANDI BURBTELDAMAS KOKI ZODELI

NA IR KUR DABAR NETEISA KAD JIS NIEKO NEDARO.NA KARTAIS NUSIVALO SAVO BATUS AR ISNESA SIUKSLES KAI PO KOJOM PAKISI, NES IS DEZES GAL SUNKU ISIMT, NEZINAU g.gif
MOKYSIUOS GYVENT AS IRGI IGNORUODAMA BUITI, KITAIP NIEKO NEBUS.IS TIKRUJU GERIAUSIA TOKIU ATVEJU SAMDYTI ZMOGU-BUS TVARKA IR NEBUS KAM PRIEKAISTAUT.
MA IRGI SUNKU SUPRAST KODEL INDAI GULI NEPLAUTI AR KAZKAS KAZKUR METOSI ISTISAS DIENAS.PAS MANE TO NERA IR TIK MANO DEKA
Papildyta:
QUOTE(rupestelis @ 2006 09 26, 13:16)
žinom žinom kad vyrai ne per dideli kalbėtojai mirksiukas.gif  biggrin.gif
dėl tik tavęs kankinimo-ar tu įsitikinusi, kad jis irgi taip galvoja?
išvis nesuprantu, jei tave taip erzina ir nieko neįmanoma padaryt-kam kartu gyvent? doh.gif  blink.gif

JO NUOMONE AS JI KANKINU PRASYMAIS SUSITVARKYT AR KAZKA NUVEIKT NAMIE.TAD RETAI TEPRASAU
MANE ERZINA BET GYVENANT SEIMOJ TURI I KAZKA SPJAUT, KAD EITU GYVENT, TAD SPJAUNU I JO NIEKO NEDARYMA, DARAU PATI IR TIEK.NEMANAU KAD KITAS KAZKA PAKEISTU, NEMACIAU VYRUKO KURIS LABAI LINKTU I BUITI IR NAMU RUOSA AR VAIKU AUGINIMA.O BE TO, MYLIU SITA blush2.gif IR VAIKUI BENT JAU KAZKOKIO TEVO REIKIA, KAD IR NESUTEIKIANCIO DIDZIO PAVYZDZIO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniux911: 27 rugsėjo 2006 - 07:46
Palikit jūs tą vargšą vyrą ramybėje , jam tikriausiai gerai yr ir taip . ojūs čia pielinat kaip senės šimtametės . Juk kiek mums vyrai beduotų tų šlamančių vistiek jų niekada neužtenka. O kiekvienas darbas įvairiai kainuoja ir skaičiuoti kiek už kokiį darbą reikia mokėti tiek ar tiek , neįmanoma Čia kaip parduotuvėje, vienur brangiau , kitur pigiau. Jam vadinasi gera yr. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2006 09 27, 08:05)
Palikit jūs tą vargšą vyrą ramybėje , jam tikriausiai gerai yr ir taip . ojūs čia pielinat kaip senės šimtametės . Juk kiek mums vyrai beduotų tų šlamančių vistiek jų niekada neužtenka. O kiekvienas darbas įvairiai kainuoja ir skaičiuoti kiek už kokiį darbą reikia mokėti tiek ar tiek , neįmanoma Čia kaip parduotuvėje, vienur brangiau , kitur pigiau. Jam vadinasi gera yr.  smile.gif

bet tai kad jis šlykštus su savo požiūriu, jam svarbiausia moteryje-namų šeimininkė blink.gif doh.gif tikras lietuviškas patriarchalinis vyras schmoll.gif vemt verčia nuo tokių schmoll.gif vargšė žmona, užuojauta, nenorėčiau tokio vyro tai jau tikrai schmoll.gif
Atsakyti
VAT VAT VISKAS TURI BLIZGETI IR PATS PONAS KAIP PARODOJ TURI BUT, O KIENO SASKAITA DZIN
Atsakyti
Palaukit moteros, aš suprantu agniux911 atvejį, kai ji dirba, vyras dirba... plius ji namie buities darbus daro... Ir palaikau ją visu šimtu procentu.

Bet jeigu mano vyras (kaip Turtingojo kurmio žmona) būtų vaiko auginimo atostogose, o aš tuo metu dirbčiau ir išlaikyčiau šeimą, norėčiau grįžus namo, bet jau nuo pusryčių indus suplautus rasti ir dulkes prašluostytas- ten kur vaikas ropinėja...
Nesakau, kad vyras man turėtų dar 2 karštas vakarienes išvirti, nes grįžus iš darbo pati sau galėčiau išsivirti ir langus blizginti... bet namie apsitvarkyti, taip, kad vaikas dulkėmis nekvėpuotų ir tarakonai po kriauklę nevaikščiotų manau normalu.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2006 09 27, 14:06)
Palaukit moteros, aš suprantu agniux911 atvejį, kai ji dirba, vyras dirba... plius ji namie buities darbus daro... Ir palaikau ją visu šimtu procentu.

Bet jeigu mano vyras (kaip Turtingojo kurmio žmona) būtų vaiko auginimo atostogose, o aš tuo metu dirbčiau ir išlaikyčiau šeimą, norėčiau grįžus namo, bet jau nuo pusryčių indus suplautus rasti ir dulkes prašluostytas- ten kur vaikas ropinėja...
Nesakau, kad vyras man turėtų dar 2 karštas vakarienes išvirti, nes grįžus iš darbo pati sau galėčiau išsivirti ir langus blizginti... bet namie apsitvarkyti, taip, kad vaikas dulkėmis nekvėpuotų ir tarakonai po kriauklę nevaikščiotų manau normalu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti