Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja žmona

QUOTE(Laaila @ 2007 08 19, 11:42)
As savo vyrui nieko nekaunuoju! Nebent kazkiek nervu! Ir valgyt pakista po nosim (ba pats nemoka daryti) ir namai sutvarkyti ir vaikas priziuretas, ir del to nesijauciu nei tarnaite nei kazkokia pazeminta! Man atrodo, kad tai normalus moteriskas vaidmuo seimoje! Ir niekada is jo pinigu neprasiau, nes man isdidumas neleidzia, bo manau, kad kiekvienas save gerbiantis zmogus turi pats uzsidirbti sau pragyvenimui!

kam tada tas vyras reikalingas?lovoje nebent

PAULIUS.SAV o tekejau budama jauna ir is reikalo na neneigsiu,kad lovoje viskas ciki ,bet dabar kai uzaugau lotuliukas.gif supratau,kad tuo sotus nebusi,dabar reikia zmogaus artimo sirdziai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 08 19, 12:42)
As savo vyrui nieko nekaunuoju! Nebent kazkiek nervu! Ir valgyt pakista po nosim (ba pats nemoka daryti) ir namai sutvarkyti ir vaikas priziuretas, ir del to nesijauciu nei tarnaite nei kazkokia pazeminta! Man atrodo, kad tai normalus moteriskas vaidmuo seimoje! Ir niekada is jo pinigu neprasiau, nes man isdidumas neleidzia, bo manau, kad kiekvienas save gerbiantis zmogus turi pats uzsidirbti sau pragyvenimui!

Apsurdas... Seimos biudzetas yra bendras... Aplamai tokios smpratos kaip "zmona kainuoja" ar "As nieko nekainuoju" negali but.... Kaip ten buna ..".. ir varge ir skurde...." ,juk neskamba seimyniniai izadai kaip " as savo poreikiams_tu savo ir musu...." Bet kokiu atveju tai nesustiprina seimos... O gal g.gif Gal reiktu susimastyt, daugiau liktu kiseneje... g.gif
Atsakyti
na del finansu pasiskirstymo - tai cia kikevienos seimos reikalas, vieni i bendra katila deda o kiti atskirai - as isbandziau visaip matyt savanaudiskumas nugali, kaip ir manes islaikymas - as jam daug kainuoju, ne tik kaip zmona bet ir kaip papuosalas seimoje.
Atsakyti
Bet jei zmones tai supranta... Ir vistiek taip gyvena?
Atsakyti
NA IR TEGU GYVENA LAIMINGAI
Atsakyti
Tegul smile.gif Tik visuomeninio poziurio gaila, mes juk nevieni gyvenam miestuose ir salyse... Paskui ir verkia kur gyvenimas rita, kur kultura ir seip vertybes dvasines... patys mokome to jaunesnius, rodom pav g.gif
Atsakyti
Pratesdamas tema noriu pasakyti, norint tureti zmona, reikia ir tarnaites, nes jei zmona padarysi tarnaite, tei nei normalios tarnaites, nei normalios zmonos neturesi. smile.gif

Gyzmo, tavo seimos darbu ir finansu teorija zavi, kaip muskietininku, taciau ko tai realybeje labiau nuo tokios sistemos kecia moterys. Si diskusija bande nustatyti, kiek moters darbas namuose yra vertas ir ar neapsimoka jo pakeisti profesionaliu.

Dazniausiai skaidrumo nenori tie, kurie isnaudoja kitus ar nesaziningai naudojasi bendru geriu. Jie jaucia, kad greitai tai iskiltu i viesuma, todel dangstosi jausmais ar tradicijomis.
Atsakyti
"Si diskusija bande nustatyti, kiek moters darbas namuose yra vertas ir ar neapsimoka jo pakeisti profesionaliu. "

Mutavo i gala... Reziume... forumo tema, kaip tiksli diskusija gali gyvut neperilgiausiai smile.gif ypac kai gale, lieka tik keli bediskutuojantis.
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 19, 23:56)
Pratesdamas tema noriu pasakyti, norint tureti zmona, reikia ir tarnaites, nes jei zmona padarysi tarnaite, tei nei normalios tarnaites, nei normalios zmonos neturesi. smile.gif

Gyzmo, tavo seimos darbu ir finansu teorija zavi, kaip muskietininku, taciau ko tai realybeje labiau nuo tokios sistemos kecia moterys. Si diskusija bande nustatyti, kiek moters darbas namuose yra vertas ir ar neapsimoka jo pakeisti profesionaliu.

Dazniausiai skaidrumo nenori tie, kurie isnaudoja kitus ar nesaziningai naudojasi bendru geriu. Jie jaucia, kad greitai tai iskiltu i viesuma, todel dangstosi jausmais ar tradicijomis.

neveltui sakoma, kad vyras iš žmonos nori, kad ji būtų kekšė lovoje, angelas ir gražuolė gatvėje, ir profesionali šeimininkė namuose. O geriausiai turėti tris - po kiekvieną kiekvienam vaidmeniui. Brangiai kainuotų tris išlaikyti ir, pasak Nikulino, ir uošvės būtų trys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mili: 20 rugpjūčio 2007 - 07:46
QUOTE(Mili @ 2007 08 20, 08:43)
neveltui sakoma, kad vyras iš žmonos nori, kad ji būtų kekšė lovoje, angelas ir gražuolė gatvėje, ir profesionali šeimininkė namuose.

...nevisai taip.. bet panasiai..ir, kad moteris visa tai sugebetu viena - ji turi buti ragana..tik tiek irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(O_N_O @ 2007 08 20, 09:22)
...nevisai taip.. bet panasiai..ir, kad moteris visa tai sugebetu viena - ji turi buti ragana..tik tiek irnesakyk.gif

o aš manau, tereikia, kad vyras būtų to vertas - tai gaus visko su kaupu.
Atsakyti
manau,kad esu gera zmona+tarnaite viename. blink.gif kitas vyras butu patenkintas ,ant ranku nesiotu,negana to,kad turiu stuobri vyra kuriam nieko nekainuoju,ir dar auginu jo vaikus,viskas sutvarkyta,vaikai pamaitinti,rubai isplauti,tik va valgyti nepaduodu ir nepasildau tai jau pravalas doh.gif ir uz tai ,kad esu tokia negera per iseigines sedziu namie su vaikais nes nenusipelniau gyventi geriau lotuliukas.gif tai va blogai kai nieko savo vyrui nekainuoji ir blogai kai ,kai kam perdaug kainuoji ax.gif na cia aisku nuo vyro priklauso man su saviskiu nepasiseke
Atsakyti