Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja žmona

QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 22, 17:01)
Na o moketu priklausomai nuo biudzeto, kas is bendro, o kas greiciausiai per puse. Nes dabar daznai gaunasi, kad moterys nepatenkinto, jog ju darbo negerbia.

Kiti niekada nepadarys, kaip kad jus, bet gal 3-4 valandos per diena poilsio vertos daugiau?

Esme ta, kad man tiktu tarnaites atliktas "darbas", o vyrui - ne, bet pats dirbt nenori lotuliukas.gif ir ne tik mano vyras taip g.gif neretam nepriimtina, kad "kazkas svetimas" siurbliuos kilima, skalbs jo drabuzius ar perklojines jo patalus, bet pats to daryt nesutinka biggrin.gif

O Jus patenkintas, jei Jusu darbo negerbia?
As irgi bunu nepatenkinta, kai katik isplautas grindis "pripeduoja" ir nesutvarko, kai aptersia virtuvej sutvarkytas spinteles ir palieka, kai issimaudes palieka muiluota vonia... ir t.t. tai ir pan. as ivardiju kaip mano darbo negerbima ir primenu, mielasis, buk malonus... Nu nesizavi maniskis tais "priminimais" biggrin.gif Manau, jei tuos pacius darbus dirbtu vyras, o as prikiaulinus nesusitvarkyciau, jam irgi nepatiktu, ar pvz. istrinu netycia jo sukurta programa is kompo ir zingsniuoju kaip niekur nieko toliau... nesudetinga gi, jis moka, parasys kita... ax.gif biggrin.gif
Cia gal nepriklauso nuo zmogaus lyties, tiesiog niekas nemegstam, kad bet koki musu atlikta darba (nebutinai buities) kas nors "niokotu".
Ir nesutinku, kad kazkuris kazkam turetu buti dekingas uz tai, kad namai sutvarkyti ar kad pinigus uzdirba. Man tai atrodo vaikiskai, taciau... pasekmiu nebuna be priezasties mirksiukas.gif ir niekada nebuna kaltas vienas tokiu atveju tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Phedra: 22 rugpjūčio 2007 - 18:45
Kalbant apie tarnaites ar aukles: man nepatiktu svetimas zmogus namuose, ypac jei jis priziuretu mano vaikus!
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 08 22, 22:11)
Kalbant apie tarnaites ar aukles: man nepatiktu svetimas zmogus namuose, ypac jei jis priziuretu mano vaikus!

niu man irgi nelabai patinka... ta kita kuri namus tvarko....
bet ... kas ten sake apie vertinima..... blush2.gif kai as namus blizginu tai nelabai ta tvarka pasilaiko.. o pastebejau kai ateina ta seimininke tai namai ne taip greitai apsikuicia... magija arne? g.gif g.gif va manau cia vertinimas prasideda...

o ir man labai patogu...indus ir t.t. pati sugebu puikiai isplauti...bet kai griztu pervargus is darbo saldytuvui ir langams ar lyginimiui tikrai nei laiko, nei noro nebeturiu... o savaitgaliais ir taip norisi is miesto begt.. tad namie nedaznai uzsibunam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotty: 23 rugpjūčio 2007 - 15:08
na turint gera darba ir gera atlygi, dideli nama ir didele seima manu reikalinga ir tarnaite ir namu tvarkytoja.
Atsakyti
QUOTE(Phedra @ 2007 08 22, 20:42)
Esme ta, kad man tiktu tarnaites atliktas "darbas", o vyrui - ne, bet pats dirbt nenori  lotuliukas.gif  ir ne tik mano vyras taip  g.gif  neretam nepriimtina, kad "kazkas svetimas" siurbliuos kilima, skalbs jo drabuzius ar perklojines jo patalus, bet pats to daryt nesutinka  biggrin.gif

O Jus patenkintas, jei Jusu darbo negerbia?
As irgi bunu nepatenkinta, kai katik isplautas grindis "pripeduoja" ir nesutvarko, kai aptersia virtuvej sutvarkytas spinteles ir palieka, kai issimaudes palieka muiluota vonia... ir t.t. tai ir pan.  as ivardiju kaip mano darbo negerbima ir primenu, mielasis, buk malonus...  Nu nesizavi maniskis tais "priminimais" biggrin.gif Manau, jei tuos pacius darbus dirbtu vyras, o as prikiaulinus nesusitvarkyciau, jam irgi nepatiktu, ar pvz. istrinu netycia jo sukurta programa is kompo ir zingsniuoju kaip niekur nieko toliau... nesudetinga gi, jis moka, parasys kita...  ax.gif  biggrin.gif
Cia gal nepriklauso nuo zmogaus lyties, tiesiog niekas nemegstam, kad bet koki musu atlikta darba (nebutinai buities) kas nors "niokotu".
Ir nesutinku, kad kazkuris kazkam turetu buti dekingas uz tai, kad namai sutvarkyti ar kad pinigus uzdirba. Man tai atrodo vaikiskai, taciau... pasekmiu nebuna be priezasties  mirksiukas.gif ir niekada nebuna kaltas vienas tokiu atveju  tongue.gif  mirksiukas.gif

thumbup.gif clap.gif clap_1.gif be komentaru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GYZMO: 23 rugpjūčio 2007 - 21:30
QUOTE(GYZMO @ 2007 08 23, 22:30)
thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif be komentaru

GYZMO, tu kartais neskaitai mano minčių blink.gif Jau kelintoj temoj pastebiu, kad kalbi mano mintimis..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ermute @ 2007 08 29, 14:55)
GYZMO, tu kartais neskaitai mano minčių  blink.gif  Jau kelintoj temoj pastebiu, kad kalbi mano mintimis.....  mirksiukas.gif

Na dar nepastebejau savy telepatiniu sugebejimu biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu vyras bent kiek padėtų moteriai buityje, tai man atrodo ta moteris nieko nekainuotų, ji būtų labai laiminga. Nes visgi laimė matuojama ne pinigais. Taip kad, vyrai mieli, jei norite sutaupyti, tai šiandien pat išneškite šiukšles, išplaukite grindis, indus, užmigdykite vaikus, sudėkite skalbinius į "skalbenkę", juos padžiaukite, išlyginkite ir pasiruoškite rūbelius rytojaus darbo dienai. Žmona laiminga, ir pinigų jai mokėti nebereikia, ir vyras patenkintas, kad nors kiek sutaupė.

P.S. Čia aišku su ironija, bet pripažinkite, moterys namų kampus atlaiko, o ne vyrai.
Atsakyti
Sutinku su Guvile thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2007 08 29, 22:56)
Jeigu vyras bent kiek padėtų moteriai buityje, tai man atrodo ta moteris nieko nekainuotų, ji būtų labai laiminga. Nes visgi laimė matuojama ne pinigais. Taip kad, vyrai mieli, jei norite sutaupyti, tai šiandien pat išneškite šiukšles, išplaukite grindis, indus, užmigdykite vaikus, sudėkite skalbinius į "skalbenkę", juos padžiaukite, išlyginkite ir pasiruoškite rūbelius rytojaus darbo dienai. Žmona laiminga, ir pinigų jai mokėti nebereikia, ir vyras patenkintas, kad nors kiek sutaupė.

P.S. Čia aišku su ironija, bet pripažinkite, moterys namų kampus atlaiko, o ne vyrai.

Pameginsiu smile.gif Nors man ir nekainuoja zmona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amanika @ 2007 08 06, 18:30)
biggrin.gif

As vis dar nesupratau, kaip atsiskaiciuoti tais atvejais, kai pareigos nevykdo ne zmona, o vyras  g.gif  bigsmile.gif

O yra buvę ir toks atvejis (kiek mes tokių išvis žinome), kad vyras savo žmonai prostitutą samdė, nes pats negalėjo (tūlas Rusijos diplomatas). Gal kiti tiesiog leidžia žmonoms dulkintis su kuo papuola, kad būtų ramu...
Bet kalbant materialiai, tai yra „šeimyninė pareiga“, kurią taip pat galima įkainoti. Būdamas viengungis, galbūt toks mačo drabužius neštų į skalbyklą, valgytų restoranuose, vaikščiotų į viešnamius ir nereikėtų jausti (ir girdėti) priekaištų, kad kas nors ne taip. Dėl to kai santuokoje brangiausioji ima priekaištauti dėl ko nors, materialinis įnašo argumentas gali ir turi būti išgirstas. Priešingu atveju, tikrai tegu žmona dirba ir už tai užmoka iš savo algos, nes visą kitą ir šiaip apmoka vyras...
Atsakyti
QUOTE(Turtingasis kurmis @ 2007 09 06, 16:28)
O yra buvę ir toks atvejis (kiek mes tokių išvis žinome), kad vyras savo žmonai prostitutą samdė, nes pats negalėjo (tūlas Rusijos diplomatas). Gal kiti tiesiog leidžia žmonoms dulkintis su kuo papuola, kad būtų ramu...
Bet kalbant materialiai, tai yra „šeimyninė pareiga“, kurią taip pat galima įkainoti. Būdamas viengungis, galbūt toks mačo drabužius neštų į skalbyklą, valgytų restoranuose, vaikščiotų į viešnamius ir nereikėtų jausti (ir girdėti) priekaištų, kad kas nors ne taip. Dėl to kai santuokoje brangiausioji ima priekaištauti dėl ko nors, materialinis įnašo argumentas gali ir turi būti išgirstas. Priešingu atveju, tikrai tegu žmona dirba ir už tai užmoka iš savo algos, nes visą kitą ir šiaip apmoka vyras...

Ir dar pridursiu, jeigu/kai neduokdie teks skirtis, kiek įkainosite savo darbą? Suprantu, kad jeigu vargeta vyrelis nevarto milijonų, tai po alimentų nelabai kas ir liks bendro dalinamo turto, o kas jeigu milijonus? Ar nebus taip, kad vyras samdė tarnaites, pilnai išlaikė ir vis tiek turės pridėti 50% santuokinio turto "už tai, kad buvo gera žmona =vykdė žmonos pareigas"? Visas akcentas ir yra į tai, kad darbas yra (turi būti) lygiavertis, tai jeigu vyras atneša į namus du atlyginimus, tai galbūt tuose namuose ir turėtų būti tvarka, vienokia ar kitokia. Ir jeigu žmona nedirba (kitur), bet nenori įnešti savo 50% į šeimą, tai truputį iškreiptos vertybės, arba kaip Paulius rašė, (tas sutuoktinis) per daug save vertina...
Atsakyti