QUOTE(paulius.sav @ 2007 08 22, 17:01)
Na o moketu priklausomai nuo biudzeto, kas is bendro, o kas greiciausiai per puse. Nes dabar daznai gaunasi, kad moterys nepatenkinto, jog ju darbo negerbia.
Kiti niekada nepadarys, kaip kad jus, bet gal 3-4 valandos per diena poilsio vertos daugiau?
Kiti niekada nepadarys, kaip kad jus, bet gal 3-4 valandos per diena poilsio vertos daugiau?
Esme ta, kad man tiktu tarnaites atliktas "darbas", o vyrui - ne, bet pats dirbt nenori

O Jus patenkintas, jei Jusu darbo negerbia?
As irgi bunu nepatenkinta, kai katik isplautas grindis "pripeduoja" ir nesutvarko, kai aptersia virtuvej sutvarkytas spinteles ir palieka, kai issimaudes palieka muiluota vonia... ir t.t. tai ir pan. as ivardiju kaip mano darbo negerbima ir primenu, mielasis, buk malonus... Nu nesizavi maniskis tais "priminimais"

Cia gal nepriklauso nuo zmogaus lyties, tiesiog niekas nemegstam, kad bet koki musu atlikta darba (nebutinai buities) kas nors "niokotu".
Ir nesutinku, kad kazkuris kazkam turetu buti dekingas uz tai, kad namai sutvarkyti ar kad pinigus uzdirba. Man tai atrodo vaikiskai, taciau... pasekmiu nebuna be priezasties