Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja žmona

Na tikrai idomi tema smile.gif
Pavyzdziui pas mus yra taip:kadangi KOL KAS seimos maitintojas yra MB(nes as auginu dukryte) tai jis pas mus po darbo praleidzia dazniausiai sawo laika prie teliko ar kompo, na dar su mergyte kartais pazaidzia. Iseiginemis ir i kiema su vaiku iseina, ar visi kartu einam.
O siaip valgyti gaminu as, indus plaunu as, skalbinius susirenku pati o plauna masina, kasdien tvarkausi, nes labai megstu tvarka, ir t.t.
Atsakyti
O as noreciau,kad vyras man moketu uz visus "navarotus" lovoj, dar uz isvaizda.. Jei kaip savam zmogui daryciau nuolaida ir imciau po kokius 300-400 Lt uz karta, o jis sugebetu per savaite kokius 5 kartus, tai liuks butu.. Daug geriau, nei valdiskas atlyginimas valdiskoj istaigoj..
Ir tarnaite pasisamdyciau tada..
Bet kazkaip vyrai i krumelius deda, kai kalba apie toki sanderi uzeina.. Matyt zmona pigiau ir paprasciau..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 12 02, 18:50)
O as noreciau,kad vyras man moketu uz visus "navarotus" lovoj, dar uz isvaizda.. Jei kaip savam zmogui daryciau nuolaida ir imciau po kokius 300-400 Lt uz karta, o jis sugebetu per savaite kokius 5 kartus, tai liuks butu.. Daug geriau, nei valdiskas atlyginimas valdiskoj istaigoj..
  Ir tarnaite pasisamdyciau tada..
Bet kazkaip vyrai i krumelius deda, kai kalba apie toki sanderi uzeina.. Matyt zmona pigiau ir paprasciau..

Viskas priklauso nuo navarotų. Matyt, vyrai pasitenkina paprastesniais navarotais arba riboja kartų skaičių. O be to, už 400 Lt vyras gali nebūtinai su viena moterim, o tuos 5 kartus išbandyti visų skonių tongue.gif Ir pats samdytis tarnaitę... Kaip tada?
Atsakyti
o tai kam reikalingas palaidas vyras? Pirkti moteri, kuri ta para jau su kokiais 5-6 uzsieme sexu?! isivaizduoji "ta" jos vieta?
As cia kalbu apie tai, "kiek kainuioja zmona", turiu omeny normalu seimos vyra.. Beje, cia 300-400 tik uz paslaugas lovoj.. Kiek per menesi kainuoja aukle?+ Vireja?+ Tarnaite? Kazin ar uztektu kiekvienai po 500 lt per menesi..
Taip kad persasi isvada: zmona dauuug pigiau..
Atsakyti
mano nuomone žmona brangiau smile.gif
pvz. aš savo vyrui kainuoju viską ką jis uždirba smile.gif
žinau, kad nei tarnaitės, nei auklės, nei skalbėjos jis nesisamdytų - pats padarytų viską smile.gif
Atsakyti
jo? ir pats save vakare darytu su kaire arba desine?
Nesitikek, staigiai susirastu kita.. Viskam..
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2007 12 03, 17:28)
mano nuomone žmona brangiau smile.gif 
pvz. aš savo vyrui kainuoju viską ką jis uždirba  smile.gif 
žinau, kad nei tarnaitės, nei auklės, nei skalbėjos jis nesisamdytų - pats padarytų viską  smile.gif

Gal žmonom reikėtų dažniau TAIP apie save galvoti? g.gif (Kaip sakoma, kiek myli pats save, tiek ir kiti...)
Atsakyti
4u.gif
Parduodu 2 limonai. Kokybę garantuoju.
Pirkėjui pravesiu įvadinį instruktavimą , esant reikalui papildomą ir specialųjį.
Atsakyti
QUOTE(lambda @ 2007 12 03, 20:18)
esant reikalui papildomą ir specialųjį.

už papildomą mokestį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lambda @ 2007 12 03, 20:18)
4u.gif
Parduodu 2 limonai. Kokybę garantuoju.
Pirkėjui pravesiu įvadinį instruktavimą , esant reikalui papildomą ir specialųjį.

deveta?
70% vertes jau praradai..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 12 04, 14:41)
deveta?
70% vertes jau praradai..

bet idiegtos papildomos f-jos - "močiutė", "uošvienė", kai kurios patobulintos pvz. "valgio gaminimo"
Atsakyti
Kas pirks uz tiek su valgio gaminimu? Vyrams geriau butu kokia funkcija "virtuoze lovoj", ar kokia "svelnaus ciul..mo" funkcija.. Jie tik uz tai pinigus moka..
Atsakyti