Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja žmona

QUOTE(GalBut @ 2007 09 07, 13:14)
Aiškino...tai buvo mišinys...pavydo,svetimo žmogaus buvimo namie diskomfortas,pasitikėjimas,kad pati viską galiu...na panašiai...

Yra dvi iseitys:
1. laisvalaikiu pats tvarkai namus
2. Pasamdai jauna grazu vaikina kambariams tvarkyti

Tada jokio pavydo ir pan nebus biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
NA ŽMONELĖ IŠ VAIKŲ AUKLĖJIMO TIKRAI NEPRALOBTŲ, BET VYRAS JEIGU JI BŪTŲ TURTINGA - JAI BŪTŲ REIKALINGAS IR DAR KAIP....BET TIK NE DABARTINIS. TAD KEISKITES PATS - KAD ŽMONA NETAPTŲ TURTINGA IR NESUSIRASTŲ KITO.
Atsakyti
NU fantastiska temele thumbup.gif
kazkaip tik siandien uzmaciau, vargsai vyrai ir ju moterys ax.gif
Va teisingai cia kazkas sake: kaip prisipratinom taip ir turim, ir nelaikas dejuot. Arba susitaikai su tuo ka turi arba mirksiukas.gif ieskai geresnio varianto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(krisste.by @ 2007 10 03, 16:32)
NU fantastiska temele thumbup.gif
kazkaip tik siandien uzmaciau, vargsai vyrai ir ju moterys ax.gif
Va teisingai cia kazkas sake: kaip prisipratinom taip ir turim, ir nelaikas dejuot. Arba susitaikai su tuo ka turi arba  mirksiukas.gif ieskai geresnio varianto mirksiukas.gif

Sutinku su saulutes mamos nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
o gal kas žinote ar yra tokia temelė kaip surasti geresnį?
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2007 10 04, 14:00)
o gal kas žinote ar yra tokia temelė kaip surasti geresnį?

Nezinau smile.gif Galima paieskoti smile.gif
Atsakyti
Jei mano vyras pradetu skaiciuoti kiek as jam kainuoju... tai pagalvociau, kad isitaise meiluze (pigesne) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 10 05, 15:25)
Jei mano vyras pradetu skaiciuoti kiek as jam kainuoju... tai pagalvociau, kad isitaise meiluze (pigesne)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 09 07, 11:51)
O aš kažkada nusprendžiau,kad manoji pavargo nuo buities darbų,vaikų ir pan...grįžau vakare,manau pradžiuginsiu...sakau:viskas,brangioji,reik tau atsipūst,pasamdžiau pagalbininkę tau,ateis nuo kitos savaitės...ir ką jūs manot...buvo vienas iš didesnių konfliktų bendro gyvenimo...teko atšaukt tą savo iniciatyvą...vis svarstau kame kampas...gal kad tai pagalbininkei buvo tik 18-ka...o jei būčiau radęs kokią pensininkę?...

lotuliukas.gif as susiradau pati.. MB tik palinksejo galva.. sako "oj tu duodi.." blush2.gif uztat kai bus visai "karo stovis" turesiu kas viska iskuops ax.gif ir ne jis matys kaip ana atrodo, nei jam galva skaudes.. svarbu per daiktus laipiot nereikes is darbo grizus rolleyes.gif ir mokesiu is savu resursu.. kur jis man moka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +333+: 07 spalio 2007 - 22:00
QUOTE(+333+ @ 2007 10 07, 22:58)
lotuliukas.gif as susiradau pati.. MB tik palinksejo galva.. sako "oj tu duodi.."  blush2.gif uztat kai bus visai "karo stovis" turesiu kas viska iskuops  ax.gif ir ne jis matys kaip ana atrodo, nei jam galva skaudes.. svarbu per daiktus laipiot nereikes is darbo grizus  rolleyes.gif ir mokesiu is savu resursu.. kur jis man moka  lotuliukas.gif

Saunuole biggrin.gif
Atsakyti
NA VA GERŲ VYRŲ TIKRIAUSIAI NĖRA - YRA MATYT DAR NEPAGEDĘ - BET SU LAIKU PAGES IR JIE .
Na o moteriai reikia pagalbininko vyro o ne dar vieno namu tvarkytojos. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 10 05, 15:25)
Jei mano vyras pradetu skaiciuoti kiek as jam kainuoju... tai pagalvociau, kad isitaise meiluze (pigesne)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

doh.gif Gerą mintį pakišai, Laaila! biggrin.gif Kai pradės MB priekaištauti, kad daug darbų už didelius pinigus namuose nudirba, pradėsiu balsu garsiai skaičiuoti, kiek kainuotų įsivaizduojama meilužė pigiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 09 06, 22:55)
... tada tepasako, kad uždės kažkokį bloką, kad į supermamas neįlysčiau ir kvailysčių neprisirankiočiau... rolleyes.gif

Aš sakau tą patį. wink.gif

Iš viso esu apakęs, kad ši tema dar gyva. Spėju, kad ne vienam yra tekę apie tai pamąstyti, o ypač tikriausiai tiems, kuriems kyla kažkokių sunkumų. Nepaneigsiu, kad ir mes turime sunkumų. Juk kai jų nebūna, tai nepasirašinėji nei vestuvinių sutarčių, nei kitokių minčių apie blogiausią variantą nebūna. Kai žmogų pamatai kitomis aplinkybėmis, kai pagaliau galbūt pats nebetenkini kitos pusės, tada ateina laikas susiskaičiuoti.

Dar galvojantiems pradėti gyventi su kažkuo taip pat svarbu apskaičiuoti - ar verta? Kad ir vien finansiškai. Juk draugė, su kuria daliniesi jausmais ir lova, nebūtinai turi būti tau įsipareigojusi materialiai, bei atvirkščiai. Jausmai išblėso - ir sudiev. Ačiū už tai, kas buvo gero, gerai praleidome laiką ir baigta.

O dabar dažniausiai žmonos mėgsta pasiimti pusę šeimos biudžeto, net ir ta vaikų žudikė norėjo per skyrybas gauti pusę žmonių suaukotų pinigų! Bet kai žmonės linkę save gerokai pervertinti ir susireikšminti, tai tada ir kyla problemos.

Kaip jau rašiau - kiekvienas atneša savo dalį į šeimą. Jeigu vyras šeima rūpinasi finansiškai, tai žmona turi pasirūpinti visaip kitaip. Ir jeigu nesirūpina pakankamai, tai kyla problema. Kažin, ar žmona grįžusi iš darbo ir pas savo househusband radusi bardaką, būtų labai laiminga?! Taip, galima retkarčiais suprasti, kad yra sunku ir galbūt vaikas vėl viską išpylė ant ką tik sutvarkytų grindų ir t.t. Bet kai tai yra chroniška, tai ima varginti ir nerandi pateisinimo. O žmonos mokyti negalima, nes tai yra kišimasis - ji pati žino ką turi daryti, o to, ko nepadaro, tai vyras turi padaryti. Sakau, tai gal aš vietoje pietų grįšiu iš darbo išplauti indus? Na ne, tas irgi netinka, pati supranta, kad absurdas...

Tai va, moterėlės. Matyt, mano žmona yra labai gera, o aš esu labai blogas, nes to nematau, neturiu JOS nuomonės (tik savo), va čia skundžiuosi (tiksliau, guodžiuosi) su viltimi suprasti, ar tikrai aš toks jau blogas ir ar "visos jos tokios". Jeigu visos jos tokios, tai OK, galima nurašyti lyčių skirtumams, kad mes iš Marso ir mūsų niekas neruošė ir nemokė žaisti su lėlytėmis. Man paprasčiau nuvesti šeimą į restoraną, negu gaminti pačiam - ar aš dėl to esu blogas, kad nenoriu rankų terliotis? Kai bus paprasčiau namie, tai neisim į restoraną. Bet kas blogiausia, kad matausi su žmonėmis ir pasikalbu ir visai nepažįstami žmonės supranta, ką noriu pasakyti, gal dėl to, kad nereikia gintis ir aiškintis?? Ir nereikia rodyti, ko kitas nėra padaręs...

Taip, pritariu, kompromisas būtų aiškus - visada reikia turėti variantą B. Auklę, tarnaitę, meilužę, psichologę, stilistę... Na, o žmona - kaip Romos Imperijoje - vaikams... Lietuvoje žmonės juk ir taip gyvena, ar ne?
Atsakyti