Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja žmona

QUOTE(rupestelis @ 2006 09 20, 10:58)
ne, nemanau, bent jau aš taip nedariau mirksiukas.gif  schmoll.gif bet gi nepamirškim mamų-jos tai jau tikrai visus keturis namų kampus laikė tarybiniais laikais ax.gif ir normalu, kad dabar vyriškiui keista kaip čia žmona -ir negamina valgyti.......sąrašas tęstinas doh.gif

as dariau viska tik vaiko labui ir sau, bet nepratinau kad jo viskas butu sutvarkyta mano rankomis.vat kas teisybe, tai auksine teisybe- visko pagrindas yra motkele, nes ir jos vyras nieko nedaro, o savo vaikuciui, t.y. mano vyrui ji dar dabar vos ne " uzpakali sluosto" ir valgyt i lova nesa.atsiprasant, 34 metu diedas nesugeba nei kojiniu siut, nei ka valgyt pasidaryt, isskyrus iskept kiausini ir sumustini susitept, meistraut namie is viso nemoka(na bet tai gal ne kiekvienas gali-tai atleista), ijungt skalbimio masinos nemoka, nors instrukcija guli stalciui, kas kur namie sudeta turiu zinot as, nors nusikiso jis, o kalta as, vaiko aprengt nemoka nors jam jau 2.5, rengiasi beveik pats, kazkodel patas apsirengia, ka vaikui rengt ka duot valgyt nezino, nors 2.5 metu viska kaip vyko mate, ir taip toliau ir panasiai, ko bepaklausi nemoku nezinau negaliu, AS JUK DIRBU, is kur man zinot.ir tai kaip per veiduka trinktelta. o kodel as turiu viska moket ir zinot.aisku visu pirma reiktu kvailai motinai pamastyt ka daro, bet ji nesupranta. uzknis, nebemokesiu ir as nieko.o kad isleistu viena mane kur ar pas drauge ar i sporto kluba ar i teatra, ne, tik jam reikia krepsini zaist ir ziuret, paaugs vaikas ir isdumsim kur reiks, gales toliau telika apsikabines but ir sedet alkanas suplesytom kojinem ir sotus sumustiniais ar kaviniu maistu nuo ko suka skrandi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2006 09 21, 11:50)
as dariau viska tik vaiko labui ir sau, bet nepratinau kad jo viskas butu sutvarkyta mano rankomis.vat kas teisybe, tai auksine teisybe- visko pagrindas  yra motkele, nes ir jos vyras nieko nedaro, o savo vaikuciui, t.y. mano vyrui ji dar dabar vos ne " uzpakali sluosto" ir valgyt i lova nesa.atsiprasant, 34 metu diedas nesugeba nei kojiniu siut, nei ka valgyt pasidaryt, isskyrus iskept kiausini ir sumustini susitept, meistraut namie is viso nemoka(na bet tai gal ne kiekvienas gali-tai atleista), ijungt skalbimio masinos nemoka, nors instrukcija guli stalciui, kas kur namie sudeta turiu zinot as, nors nusikiso jis, o kalta as, vaiko aprengt nemoka nors jam jau 2.5, rengiasi beveik pats, kazkodel patas apsirengia, ka vaikui rengt ka duot valgyt nezino, nors 2.5 metu viska kaip vyko mate, ir taip toliau ir panasiai, ko bepaklausi nemoku nezinau negaliu, AS JUK DIRBU, is kur man zinot.ir tai kaip per veiduka trinktelta. o kodel as turiu viska moket ir zinot.aisku visu pirma reiktu kvailai motinai pamastyt ka daro, bet ji nesupranta. uzknis, nebemokesiu ir as nieko.o kad isleistu viena mane kur ar pas drauge ar i sporto kluba ar i teatra, ne, tik jam reikia krepsini zaist  ir ziuret, paaugs vaikas ir isdumsim kur reiks, gales toliau telika apsikabines but ir sedet alkanas suplesytom kojinem ir sotus sumustiniais ar kaviniu maistu nuo ko suka skrandi 4u.gif

o agniux kad supykus 4u.gif biggrin.gif mano mama gerai pasako, kai iš jos juokiamės, kad kenčia savo vyrą tiek metų "vyras kaip senas čemodanas(čia rusiškai pacituosiu) i nesti tiazhelo, i ostavitj zhalko-podberut lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif )lūžau nuo juoko. gal pakels tau ūpą ir nebepyksi taip ant savo...
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 09 21, 11:57)
o agniux kad supykus 4u.gif  biggrin.gif mano mama gerai pasako, kai iš jos juokiamės, kad kenčia savo vyrą tiek metų "vyras kaip senas čemodanas(čia rusiškai pacituosiu) i nesti tiazhelo, i ostavitj zhalko-podberut lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif )lūžau nuo juoko. gal pakels tau ūpą ir nebepyksi taip ant savo...

ai, pykt jau atsibodo, nebematau prasmes, glusas daiktas taip ir nesusipranta.rasau tik del to kad atskleisciau vyriskaja puse kai drebiama kai neturi ka veikt moterytes namie, o vyrukai reikalauja dar to ano. sako kalbetis, kad ten ner prasmes sneket, viskas isverciama mano pusen-juk as pati kalta kad tvarkausi ir kad man kazkas rupi, ar ne? biggrin.gif tik dziaugiuosi kad turiu vaika ir darba
Atsakyti
QUOTE(Turtingasis kurmis @ 2006 09 20, 18:12)
Ta prasme? Panašiai mąsto? He he, būtų keista, jeigu "MB" mąstytų kaip "MM"  tongue.gif

na jo irgi pasakymas "tai ka tu darei,visa diena?"maniskis mazgis juk irgi roplys,o dar visus stojasi tai paskui ir lakstau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dolebuz @ 2006 09 21, 17:27)
na jo irgi pasakymas "tai ka tu darei,visa diena?"maniskis mazgis juk irgi roplys,o dar visus stojasi tai paskui ir lakstau doh.gif

vat butent, kai as auginau mazaji iki 1.5-1.8, negalejau nueit ne per zingsni, nes verkdavo ar ka iskresdavo, valgyt nebudavo kada, i tualeta ejom kartu, susitvarkyt jei susitvarkai tuoj vel tas pats, valgyt darai viena akis i puoda kita i vaika.jis nelikdavo niekur vienas ir jis tokio budo kad su juo turi uzsiimti nuo pat pirmojo pusmecio, kitaip jis rekdavo, mat jam liudna.ir dar priedo diena is kaip iprasta vaikams nemiegodavo, nebent porakart po 15 minuciu, ir tai reikdavo gerai paliulinti, pasupti ir t.t., kas trukdavo kartais 45 min-valanda, o tu tik dedi i lova ir jo akys stacios.is tikruju cia juk poilsis ar ne? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vyrai man ropdos nusirautu galvas po poros dienu, bet vat tik moteros turi kesti tai
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2006 09 22, 08:55)
vat butent, kai as auginau mazaji iki 1.5-1.8, negalejau nueit ne per zingsni, nes verkdavo ar ka iskresdavo, valgyt nebudavo kada, i tualeta ejom  kartu, susitvarkyt jei susitvarkai tuoj vel tas pats, valgyt darai viena akis i puoda kita i vaika.jis nelikdavo niekur vienas ir jis tokio budo kad su juo turi uzsiimti nuo pat pirmojo pusmecio, kitaip jis rekdavo, mat jam liudna.ir dar priedo diena is kaip iprasta vaikams nemiegodavo, nebent porakart po 15 minuciu, ir tai reikdavo gerai paliulinti, pasupti ir t.t., kas trukdavo kartais 45 min-valanda, o tu tik dedi i lova ir jo akys stacios.is tikruju cia juk poilsis ar ne? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif vyrai man ropdos nusirautu galvas po poros dienu, bet vat tik moteros turi kesti tai

niu vaikiukai jau atskira tema-juk savo noru juos gimdėm, o pasirinkti, koks jis bus, deja negalima (aš savąjį kai prisimenu, net negera darosi, ir dabar dar vienas nepabūna doh.gif ). bet faktas, kad vyrai neįvertina moters triūso ir vargo su vaikais schmoll.gif aš tai jau nostojau vilties, kad kada nors įvertins rolleyes.gif tik tiek, kad jis yra šeimos pagrindinis finansų nešėjas, šeima rūpinasi kiek sugeba, be to ir vinį įkalt moka, ir žaislą pataisyt. na žodžiu nelabai aš ir galiu reikalauti iš jo, man regos jei nesupranta, tai prievarta nepriversi suprast tų, mūsų, moterų, akimis žiūrint, paprastų suprasti dalykų (buitis ir vaikai). ai tegu jie užsiima rimtesniais dalykais ir neša šeimon krūvas pinigų thumbup.gif drinks_cheers.gif
na žodžiu nors ir neįvertina MB tų kasdienių vargų, aš vis vien labai juo patenkinta thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 22 rugsėjo 2006 - 09:22
Iš karto prisipažinsiu...... Skaičiau šios temos tik pirmus du postus....... Tema įdomi, gal kai turėsiu laiko paskaitysiu viską.........
Mano nuomonė šiuo klausimu yra paprasta........ Moteris gali padaryt viską ir niekam dėl to nepriekaištauti ir neskaičiuot kiek jinai uždirbo jei...... jos investiciją į šeimos gerovę kažkas vertina......... Tas pasakymas " kartą per dvi dienas skamba juokingai", nes aš kartais siurbliuoju kilimus 7 kartus per dieną, nes tik spėji išsiurbti, mergytė su sausainių pokeliu vienoje rankoje, o kukurūzų sauja kitoje, prasineša pro butą ir tvarkos kaip nebuvę, tai jei siurbliuoji vėl, vyras gryžęs pamato tvarkingą butą, o jei ne? Tada iš karto priekaištas, tai ką tu veikei per dieną? Pasakai, kad tvarkeis, tai tik žiūri keistai, tipo nesimato........
O eini ir eini....... Kai atsibosta neini, sėdi ir ilsies, paskui pakyli ir vėl eini........
Ir tipo nieko neveiki tik sėdi namie........ O vyrai dirba.............

Atsakyti
Tvarkyti namus privalau lygiai tiek pat, kiek ir vyras. Kaip ir plauti indus, gaminti maistą, skalbti, lyginti ir t.t. Ok, kai kuriuos darbus darau daugiau arba beveik vien tik aš. Bet ne todėl, kad Privalau, o todėl, kad Noriu, man Patinka ir kad Vertina.
O pinigų stygiaus atveju, ne vyras per mažai uždirba, bet Mūsų Šeimos pajamos yra per mažos arba nepakankamos.
Nes tiek už pajamas, tiek už vaikus, tiek už namus žmonės poroje yra atsakingi Abu Vienodai.
Atsakyti
manau ir manysiu kad kilimu siurbimas, lyginimas, katais net grindu valymas yra ishskirtinai vyrishkas darbas.

moteris turi suplanuoti kaip ishleisti sheimos pinigus, prizhiureti vaikus, gaminti valgyt. ir tai ganetinai daug ant glezhnu peciu.
Atsakyti
QUOTE(Agama @ 2006 09 23, 03:13)
O pinigų stygiaus atveju, ne vyras per mažai uždirba, bet Mūsų Šeimos pajamos yra  per mažos arba nepakankamos.

oi ne, man tai patinka, kai vyras daaaaaug uždirba thumbup.gif drinks_cheers.gif , na kur jau ten man su vištelės galva daug uždirbt, nebent "ant paneliaus eit" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors jei vyras neuždirbtų, kaltinčiau irgi tik save-ne tą pasirinkau biggrin.gif
Atsakyti
aha, vat kai ziurejau kad nesu abejinga tai pamirsau atidziau apziuret pinigine.mielai savo noru uzdirbciau daug bet kad darbdaviai moterom pagaili labai, bent jau perpus moka verysad.gif tada maziau vargo butu bent jau buitinio
Atsakyti
QUOTE(agniux911 @ 2006 09 25, 08:53)
aha, vat kai ziurejau kad nesu abejinga tai pamirsau atidziau apziuret pinigine.mielai savo noru uzdirbciau daug bet kad darbdaviai moterom pagaili labai, bent jau perpus moka verysad.gif tada maziau vargo butu bent jau buitinio

aš tai stengiuosi nesureikšmint tos buities-va mėnesį stovi kalnas neišlygintų skalbinių-na kai reikia išsitraukiam ir išsilyginam mirksiukas.gif thumbup.gif. geriau jau būnu linksma, seksuali ir graži-tada kažkaip ir vyras atleidžia tą netvarką-nors pas mus nebūna labai didelės blush2.gif kažkaip netikiu, kad nuo idealios tvarkos ar laiku išvirtų pietų santykiai būtų idealūs ir stengiuosi vyrui įpiršti tą požiūrį thumbup.gif jam aišku irgi sunku tokią netipišką bobikę turėt (ypač kai jis vis dar jaučia nostalgiją neisbaigiančiam savo mamos šeimininkavimui). tiesiog žino kad aš kitokia nebūsiu blush2.gif schmoll.gif juk jis irgi toli gražu ne idealus vyras ir tėtis, kokį aš įsivaizduoju...taip ir sutariam thumbup.gif drinks_cheers.gif
na bet šiandien tikrai pabaigsiu lyginti skalbinius:geda2: biggrin.gif prižadu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti