QUOTE(rupestelis @ 2006 09 20, 10:58)
ne, nemanau, bent jau aš taip nedariau
bet gi nepamirškim mamų-jos tai jau tikrai visus keturis namų kampus laikė tarybiniais laikais
ir normalu, kad dabar vyriškiui keista kaip čia žmona -ir negamina valgyti.......sąrašas tęstinas 

as dariau viska tik vaiko labui ir sau, bet nepratinau kad jo viskas butu sutvarkyta mano rankomis.vat kas teisybe, tai auksine teisybe- visko pagrindas yra motkele, nes ir jos vyras nieko nedaro, o savo vaikuciui, t.y. mano vyrui ji dar dabar vos ne " uzpakali sluosto" ir valgyt i lova nesa.atsiprasant, 34 metu diedas nesugeba nei kojiniu siut, nei ka valgyt pasidaryt, isskyrus iskept kiausini ir sumustini susitept, meistraut namie is viso nemoka(na bet tai gal ne kiekvienas gali-tai atleista), ijungt skalbimio masinos nemoka, nors instrukcija guli stalciui, kas kur namie sudeta turiu zinot as, nors nusikiso jis, o kalta as, vaiko aprengt nemoka nors jam jau 2.5, rengiasi beveik pats, kazkodel patas apsirengia, ka vaikui rengt ka duot valgyt nezino, nors 2.5 metu viska kaip vyko mate, ir taip toliau ir panasiai, ko bepaklausi nemoku nezinau negaliu, AS JUK DIRBU, is kur man zinot.ir tai kaip per veiduka trinktelta. o kodel as turiu viska moket ir zinot.aisku visu pirma reiktu kvailai motinai pamastyt ka daro, bet ji nesupranta. uzknis, nebemokesiu ir as nieko.o kad isleistu viena mane kur ar pas drauge ar i sporto kluba ar i teatra, ne, tik jam reikia krepsini zaist ir ziuret, paaugs vaikas ir isdumsim kur reiks, gales toliau telika apsikabines but ir sedet alkanas suplesytom kojinem ir sotus sumustiniais ar kaviniu maistu nuo ko suka skrandi